2020 Şubat Anneleri

Boş konuşuyorsunuz farkında mısınız? Ilk mesajımı tekrar okuyup ondan sonra bana laf yetistirmenizi tavsiye ederim. Ben diğer 5-10 kişiden çok size takildim. Takıldıgım aşı konusu falan da değil aksine gereksiz dikteniz ve saygısız uslubunuz. Insanlara doğru olan birseyi aktarmaya çalışırken bu şekilde ancak itici görünürsünüz.
Araştırmalarınızı aşıdan ileri götürüp ikili diyalog gelişimi konusuna taşımanız faydanıza.
Iyi akşamlar.

Üsluba dikkat!

Çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir Bebiş nasip etsin inşallah tekrardan

hiç öyle bir düşünceye kapılma, hepimiz bilinçli insanlarız ve kötü olasılıkları herkes biliyor. sadece güzel şeyler değil, acılar da paylaşılmalı. Allah inşallah hiç uğraşmadan beklemeden nasip eder sana bir güzel evlat

Kızlar ben de ilk kızımda forumdan tanıştığım arkadaşlarımla görüşüyorum hala aile gibi olduk beraber büyüttük bebişleri umarım buradan da öyle arkadaşlıklar çıkar
evet aynen bende ilk hamileliğimde çok güzel insanlarla tanıştım, çok yakın olduğum ve aynı şehirde olmasak da görüştüğüm 3 arkadaşım var. umarım burada da aynı şekilde güzel dostluklar kurulur

ÜYEYAŞŞEHİRSATTDTTEK/
İKİZ VS
KAÇINCI
GEBELİK
ayshem789 30İst11.05.1928.02.20Tek1 erkekbilinmiyor
eline sağlık bulmuşsun ama önemli olan buycuy nun yapması konuyu açan o ya. yani sanırım bu tablo ilk sayfada oluyor bilemedimki hazır taslak bu herhalde zaten, msj yazarken yukardaki araç kutusundan eklenerek yapılıyor sanırım değil mi?

Canım estağfurullah bunlar hayatın gerçeği ve herkesin yasama ihtimali var.Tabii ki olumlu, olumsuz herseyi paylasacagiz.Sen de Allaha emanet ol,bizi habersiz birakma.

Cok tesekkur ederim yargilamadan kabalasmadan beni anlayabilen birisi cikti. En dogrusu neyse onu yapicam Allah izin verirse evladim icin insallah.
Gercekten bu kadar dusuncesiz yazmis olamazsiniz. Ben butun duygularimi apacik yazdim okuduysaniz ki okuyup anlayabildiginizi hic ama hic sanmiyorum. ben size saygimi hic aşmadim ve sizin bu yazdiklariniz hamile olan birine asla yakismiyor ki karsinizdakide hamile biri. Ayrica asilar sizin cocugunuzun tapulu maliniz olmadiginin ispatiysa tabiki asi yaptirabilirsiniz. Cok merak ediyorum asi hakkiniz olmasaydi bu hastaliklardan yavrunuzu nasil korurdunuz. uzatmak istemiyorum artik sizde daha fazla konusarak kirici olmayin bence.

Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun insallah. Sakin uzulme hersey biz insanlar icin. Yarin ne olacagimizin garantisi yok. Dualarim seninle insallah en kisa zamanda mutlu haberi vericeksin bize :)

Bosuna sizinde ustunuze geliyolar :) benimle ayni fikirde olup olmamaniz tabiki onemli degil burda bebeklerimiz icin variz ama ben size tesekkur ederim.Cevap yazdiginiz kisiler kendi yazdiklarini bi baskasi onlara yaziyormus gibi okurlarsa ne demek istediginizi anlayabilecekler diye saniyorum empati derler buna yani. Eger ben yanlisi savunuyorsam sizde benim dogru yolu bulmami istiyosaniz allah icin agzinizdan bi dua cikar karsima gecipte allahin verdigi emaneti tapulu malim yapmazsiniz..bosunada sinirleriniz bozulmamis olur kizlar.

Ben de aşıdan yanayım. Karşımdaki kişi bunun aksi görüşünde diye ona yükselme hakkını da kendimde görmüyorum. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Ama malesef bizim bazı insanlarımız sivri dilleriyle yılanı deliğine geri sokar.
Burada herkes hamile. Ve kimsenin kimseyi germeye, strese sokmaya hakkı yok. Allah korusun kimse kimsenin hakkına,vebaline girmek istemez herhalde agresif tavırları yüzünden... Bence biraz dikkatli olunmalı bu konuda..
Ben eminim siz de zaten vicdani olarak dayanamayıp bebisinize gerekli bütün aşıları yaptıracaksınızdır nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…