2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar kasık ağrısı devam eden var mı aranızda benim sağ kasık ağrım hıc geçmedi.
Canim ya idrarina vaktirdin mi hic gecen acildeki israrla kasik agrin varmi diye sordu yok dedim idrarda birsey cikmis ilac vermisdi ama kullanmadm henuz bi bakdir istersen

Canim ya idrarina vaktirdin mi hic gecen acildeki israrla kasik agrin varmi diye sordu yok dedim idrarda birsey cikmis ilac vermisdi ama kullanmadm henuz bi bakdir istersen
İdrar testi yapmıştı doktor ama bir şey cıkmamıştı. Yer açıyor bebek diyorlar ama baya yer acıyor heralde benim yavrum

Aynen güldüğümde, yatakdan kalkarken dönerken falan daha şiddetleniyor sanki
Hayırlısı canım valla sağlıkla gelsin de bebişler ağrıymış batmaymış sorun etmiyorum. Sen keseyi görmüştün demi

Evet keseyi gördük pazartesi nasipse kalp atışı içim gideceğiz.
Kaç haftada gördün kuzum ben dün gittim doktor görülmez falan yaptı sonra baktı minik bi kesecik var dedi kapattı betam 3178 çıktı

Arkadasin benimle ayni fikirde olmadigindan haberim var ki bunun onemi olmadiginida yazmistim tabi sadece kendi tarz dusuncelerinizi okudugunuz icin bunuda okumayi gerek gormemissiniz belliki. Ayricada saldirmaya yer ariyomussunuz ki ilk mesajimdan sonrasini kaale bile almamissiniz.

Kapattim arkadasim kendi adima merak etme.O iki şahıs haricinde sizler ve huzurumuz için.

Cok tesekkur ederiz
Ben kimseye hakaret etmedim konu kapansin diye ugrastikca sacma sapan sekilde ustume geldiler. Bundan sonra kimse bisey yazmassa sknti olmaz

Kaç haftada gördün kuzum ben dün gittim doktor görülmez falan yaptı sonra baktı minik bi kesecik var dedi kapattı betam 3178 çıktı
Beş haftalıkdı canım göründü görünmez mi ultrason cıktısı bile verdi ayrıca baktı kese gayet güzel etrafında kanama vs yok gayet sağlıklı kesemiz falan dedi bakalım pazartesi ne diyecek

Betama hıc bakmadı bile adetim gecikti test yaptım evde pozitif cıktı dedim hayırlı olsun dedi ultrasona aldı sonra diğer tahlilleri istedi

Beş haftalıkdı canım göründü görünmez mi ultrason cıktısı bile verdi ayrıca baktı kese gayet güzel etrafında kanama vs yok gayet sağlıklı kesemiz falan dedi bakalım pazartesi ne diyecek
İnşallah kalbi de hemencik duyarsın canım

Günaydınkızlar konu sahibi evetbenim ama yapamıyorum olmuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…