2020 Şubat Anneleri

Merhaba anne adayları. Günün birinde buraya yazacağım aklımın ucuna gelmezdi. Mucize diyorum ben... 2 aşılama 3 olumsuz tüp bebek. Sonrasında kendiliğinden gelen mucize. 8w+5 iz biz. Sanıyorum sizler ile yakın zamanda olacak doğum. Sizleri bulduğuma sevindim. Inşallah her birimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Allahım olmayan herkese nasip etsin.

KIZLAR MERHABA SABAH KONTROLÜM VARDI RESMEN BİR ŞOK YAŞADIK BEBEKLER İKİZMİŞ RESMEN ŞOK OLDUM 4,5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR ÜÇ ÇOCUK ANNESİ OLACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ HALEN İNANAMIYORUM. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
Kac haftaliksin canim, tebrik ediyorum 💜

Merhaba anne adayları. Günün birinde buraya yazacağım aklımın ucuna gelmezdi. Mucize diyorum ben... 2 aşılama 3 olumsuz tüp bebek. Sonrasında kendiliğinden gelen mucize. 8w+5 iz biz. Sanıyorum sizler ile yakın zamanda olacak doğum. Sizleri bulduğuma sevindim. Inşallah her birimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Allahım olmayan herkese nasip etsin.
Maşallah Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. Rabbim ol deyince oluyor. Bir de bir ayet vardır benim çok hoşuma gider. "Biz insanın kaderini, çabasına bağlı kıldık". Sen çabalamışsın ve Rabbim belki de çabaların sonucunda "ol" dedi ve oldu. Böyle mucizeler duyunca bir garip oluyor içim. Ne güzel bir mucize taşıyorsunuz. Verene şükür.
KIZLAR MERHABA SABAH KONTROLÜM VARDI RESMEN BİR ŞOK YAŞADIK BEBEKLER İKİZMİŞ RESMEN ŞOK OLDUM 4,5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR ÜÇ ÇOCUK ANNESİ OLACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ HALEN İNANAMIYORUM. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
Canım kaç haftada öğrendin ikiz oldugunu? Daha önce kese görmeye gitmemiş miydiniz?

Maşallah Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. Rabbim ol deyince oluyor. Bir de bir ayet vardır benim çok hoşuma gider. "Biz insanın kaderini, çabasına bağlı kıldık". Sen çabalamışsın ve Rabbim belki de çabaların sonucunda "ol" dedi ve oldu. Böyle mucizeler duyunca bir garip oluyor içim. Ne güzel bir mucize taşıyorsunuz. Verene şükür.

Canım kaç haftada öğrendin ikiz oldugunu? Daha önce kese görmeye gitmemiş miydiniz?
5 haftalık iken gittiğimizde tek kese görünmüştü ikiz olduğunu görmemişti 7 haftada öğrendim.

Bende folekul kendiliginden buyymedi hicbirzaman anormal yani hep, bu da menogonla hamile kalmstm simdi napcam pek karar veremedim eger bebegime bisey okursa , bu sure dinlenirim galiba, bıktım bi suru hap igne ...kendiliginden olacagina dair hic bi fikrim yok ama yine Allah'tan umut kesilmez ki 💜 yarin yeni ultrason sonucumu paylasicam, kızlar mumkunse dya edin benim icin , hamile duasi kabul olurmus cabuk , tabi yine hersey Rabbim in kismeti ❤
Allah senin yardımcın olacak canım hiç aklına olumsuz bişey getirme. Dualarımız seninle.

Ne doğru bir söz. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sizlerin süreç nasıl gidiyor? Ben bu ara zorlaniyorum. Kemiklerin ağrıyor gibi oluyor. Ve bugün başladı yediğimi çıkarıyorum.

Kızlar 5+3 bugün yarın ya da perşembe doktora gitmeyi düşünüyordum cumartesi gittiğimde daha kese görülmez haftaya bakalım demişti. Burda da çoğu kişi 6 haftalıkta bile göremediklerini demiş acaba cumartesiyi mi beklesem bende kararsızım kan değerlerim sürekli artıyor :işsiz:

Kızlar 5+3 bugün yarın ya da perşembe doktora gitmeyi düşünüyordum cumartesi gittiğimde daha kese görülmez haftaya bakalım demişti. Burda da çoğu kişi 6 haftalıkta bile göremediklerini demiş acaba cumartesiyi mi beklesem bende kararsızım kan değerlerim sürekli artıyor :işsiz:
GÖrebilirsin artık canım

Ben 6 da gitmiştim. O zaman görünmüştü.

ne güzel bir mucize ❤️ çok güzel yaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️

bende şok olurdum herhalde ya gerçekten çok şaşırtıcı olmuştur ilk gittiğinde öğrenmeyip şimdi öğrenmen. ama hayırlısı böyledir allah böyle nasip etmiş sana, insan endişelenip korkar ama yeterki sağlıkla gelsinler herşey yolunu bulur inşallah ☺️

5+4de görmiştüm ben. Gec döllenme yoksa görülür canım.

Ne doğru bir söz. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sizlerin süreç nasıl gidiyor? Ben bu ara zorlaniyorum. Kemiklerin ağrıyor gibi oluyor. Ve bugün başladı yediğimi çıkarıyorum.
Ben çok halsizim. Tatil bavulu hazırlamam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok. Aç kalınca tansiyonum düşüyor sanırım inanılmaz baş dönmem oluyor. Mide bulantısı acken var. Şükür çıkarmıyorum. Ama mide bulantısı ve kusma yaşayanlar çok

Okuduğum kadarıyla 4.aydan itibaren karin dışarıdan bakıldığında belli oluyormus ama biraz daha erken karnı çıkanlarda oluyormuş. Ben de merak ediyorum. En çokta ilk hareket ettiği anı hissettiğimde napicam onu merak ediyorum 🤗
Evet ilk hareket ettiğinde insan bi tuhaf olur kesin 😁

Ben çok halsizim. Tatil bavulu hazırlamam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok. Aç kalınca tansiyonum düşüyor sanırım inanılmaz baş dönmem oluyor. Mide bulantısı acken var. Şükür çıkarmıyorum. Ama mide bulantısı ve kusma yaşayanlar çok
bavul hazırlarken bende öyle olmuştum. normalde çok pratiğimdir 15 dakikada hazırlarım, ay o gün sabahtan akşama kadar bitiremedim. hiç eşya unutmam normalde ama bu sefer unutmuşum 😀

insan hep böyle halsiz kalcağını zannediyor ama bi süre sonra bi enerji geliyor. yani ilkinde öyle olmuştu. sanki sihirli bi değnek değmişti ve birden iştahım açılıp enerji dolmuştum ☺️

X