2020 Şubat Anneleri

Cinsiyet tahminlerini bir de ben çürüteyim
Kız bekleyen anne çirkinnolur derler ya
Kızımda sivilcesiz olduğum tek dönemdi hamilelik ve çok da güzelleşmiştim
Ayrıca kocakarı tahminelerinin hepsi erkekti kız diyen tek kişi doktorumdu
11. Haftada öğrenmiştim kızımı bakalım bu ne zaman belli edecek kendini

Aynen benimde ilk çocugum kız ve çok güzelleşmiştim 😀 üstelik bütün hamileliğim boyunca çikolata yedim , hepsi hurafe boş şeyler. 2 -3 ay sonra görüp öğrenicez artık cinsiyetleri 😊

Yalan yok ben inmesini istiyorum çünkü pantolonlarımın beli rahatsiz ediyor bu şekilde 😢 kilo falan da almamışım aynı kilodayım ama göbek bağımsızlığını ilan etmek istiyor 😂

bende inince felan iyi oldu biyandan sevesin geliyor ama kilolu olmak istemiyorum şuan sanırım 2 ay civarı oldu kilo almadım çok şükür inş hep böyle gider

Cinsiyeti bende çok merak ediyorum acaba bir kızımızmı olacak yoksa oğlumuzmu :KK68: yüzüm aynı gibi nasılki adet dönemlerimde sivilcelenmeler oluyor aynen yine adet döneminde sivilceler devam :) yüzümde hiç bir düzelme yok :KK70:

Alışveriş yama isteğidir o 😅 kendimden yola çıkarak söylüyorum 🙈
Ay onu hiç sorma. Ama nedense gözüm hep kız kıyafetlerinde 😍 Diyorum şöyle unisex tarzı birşeyler alayim çünkü dayanamıyorum. Sonra kendimi frenliyorum bi şekilde. Çünkü daha çok başındayım. Çok minik. Cinsiyeti bile yok 😢

bende inince felan iyi oldu biyandan sevesin geliyor ama kilolu olmak istemiyorum şuan sanırım 2 ay civarı oldu kilo almadım çok şükür inş hep böyle gider
Ben de hiç kilo almadım şükür. Ve daha ilk başlardan kilo almakta istemiyorum. Ama boğazım açılmaya başladı. Bu beni korkutuyor 😓😀

Cinsiyeti bende çok merak ediyorum acaba bir kızımızmı olacak yoksa oğlumuzmu :KK68: yüzüm aynı gibi nasılki adet dönemlerimde sivilcelenmeler oluyor aynen yine adet döneminde sivilceler devam :) yüzümde hiç bir düzelme yok :KK70:
Normalde adet dönemlerim dahil sivilcem olmazdı. Simdi çok az cıktı. Alnımda da pütürlükler hissediyorum. Normalde cildim düzgündür ama şimdi bi garip olmaya başladı. Umarım toparlar kendini 😞

En sonki usg ye göre benim de 8+6 ama sat a göre 8+4 bugün. Hangisi geçerli anlayamıyorum 🤔 Nerdeyse aynı zamanda doğuracağız nasip olursa 🤗

normalde benimde sat 3 mayıs ama ilk gittiğim zamanlar minikti ve biz yumurtlamadan sora denemiştik öylesine ozmn tuttu 4-5 gün geride gibiydi bu sefer gittiğimde zamanında dedi

normalde benimde sat 3 mayıs ama ilk gittiğim zamanlar minikti ve biz yumurtlamadan sora denemiştik öylesine ozmn tuttu 4-5 gün geride gibiydi bu sefer gittiğimde zamanında dedi
Aynen benim de ilk gerideydi. Ilk kontrolümü devlet hastanesinde olmuştum. Ve 5+3 falan olmam gerekirken doktor tam 4 haftalık bi kese bu dedi. Baya bi geriden söylemişti. Onu da ben sordum da anca öyle söylemişti. O kadar da ilgiliydi sağolsun..

Aynen benim de ilk gerideydi. Ilk kontrolümü devlet hastanesinde olmuştum. Ve 5+3 falan olmam gerekirken doktor tam 4 haftalık bi kese bu dedi. Baya bi geriden söylemişti. Onu da ben sordum da anca öyle söylemişti. O kadar da ilgiliydi sağolsun..

büyüyor bebişler maşaLlah sağ sağlim kucağımıza alalım inşaAllah

selam kızlar cuma kontrole gidicem 5+1 oluyor kısmetse kese görücez.. sizler ne zaman gördünüz?.. aslında beklerdim lakin yola çıkıcam gitmeden bi yerini görelim dedik.
Ben geçen hafta benim hesabıma göre 5+1 de gördük canım sende görürsün inşallah merak etme sonra da bebeği görelim kalp atışını duyalım stresi başlıyor 🙏🏻

Merhaba kızlar 🧡 ben yine cok uzgunum bugun kontrolum vardi , 6 haftalık hamileyim yolk sac normalden buyuk dedi 6.6 mm ve olmaz dedi :KK43: bebegim normal degilmis malesef,ve aldirmam gerektigini soyledi kurtaj ve bi ilaç teklif etti ikisinden birini secmem lazimmis.. bu konuda bi bilgisi olan varmi? Ilk gebeligimdi bu benim.kurtaj bi sorun olur mu ileride gebe kalmamda? Cok uzgunum ama... yarin yaptirmam lazim ikisinden birini bugun doktor teklif etti fakat istemedim, bilemiyorum 😖😖😖😥 gitti galiba bebegim 😔

Merhaba kızlar 🧡 ben yine cok uzgunum bugun kontrolum vardi , 6 haftalık hamileyim yolk sac normalden buyuk dedi 6.6 mm ve olmaz dedi :KK43: bebegim normal degilmis malesef,ve aldirmam gerektigini soyledi kurtaj ve bi ilaç teklif etti ikisinden birini secmem lazimmis.. bu konuda bi bilgisi olan varmi? Ilk gebeligimdi bu benim.kurtaj bi sorun olur mu ileride gebe kalmamda? Cok uzgunum ama... yarin yaptirmam lazim ikisinden birini bugun doktor teklif etti fakat istemedim, bilemiyorum 😖😖😖😥 gitti galiba bebegim 😔

cnm başka doktora göstermeden sakın yaptırma bence kesinlikle başka doktorada gitmelisin

Doktorunuza güvenseniz bile başka bir doktora daha gidin . Içinizde acaba kalmasin. Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zaman da saģlıklı bebek nasip etsin .

cnm başka doktora göstermeden sakın yaptırma bence kesinlikle başka doktorada gitmelisin
Evet belkide o yuzden ilaci almadim icimde bi dusunce vardi baska.doktora gorunmek , yarin erken saatlerde baska bi ultrasona gorunucem... hayirlisi.insaAllah , yoruldum sanki 😔

Doktorunuza güvenseniz bile başka bir doktora daha gidin . Içinizde acaba kalmasin. Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zaman da saģlıklı bebek nasip etsin .
Amin insaAllah😖 neden boyle apar topar karar verdi belki de durumum cok kritik nebileyim 😔 hemen ilaci getirdi iç bitir 😑 yapamadm... ben subat annesi olamadm galiba

X