2020 Şubat Anneleri

Evet belkide o yuzden ilaci almadim icimde bi dusunce vardi baska.doktora gorunmek , yarin erken saatlerde baska bi ultrasona gorunucem... hayirlisi.insaAllah , yoruldum sanki 😔

bence yarını bekleme sonuçta önemli bir durum ikiniz açısından da hemen farklı bir hastanede başka bir doktora daha görün

Ben geçen hafta benim hesabıma göre 5+1 de gördük canım sende görürsün inşallah merak etme sonra da bebeği görelim kalp atışını duyalım stresi başlıyor 🙏🏻
vajinal mi gördü karından mı senin hesabınla? benim de karından göremezse vajinal bakar mı acaba? son adet tarihim 31 mayıs 28inde bekliyordum adeti. 2gün önce test yaptırdım 258,23 çıktı.. bakalım görebilcek miyim? :)

Merhaba kızlar 🧡 ben yine cok uzgunum bugun kontrolum vardi , 6 haftalık hamileyim yolk sac normalden buyuk dedi 6.6 mm ve olmaz dedi :KK43: bebegim normal degilmis malesef,ve aldirmam gerektigini soyledi kurtaj ve bi ilaç teklif etti ikisinden birini secmem lazimmis.. bu konuda bi bilgisi olan varmi? Ilk gebeligimdi bu benim.kurtaj bi sorun olur mu ileride gebe kalmamda? Cok uzgunum ama... yarin yaptirmam lazim ikisinden birini bugun doktor teklif etti fakat istemedim, bilemiyorum 😖😖😖😥 gitti galiba bebegim 😔
Yolk kesesinin büyük olmasının anlamını bilmiyorum ama 8 haftalıkken bebeğimin 6 hafta kaldığı ve kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve oğlum oldu yani ilk gebelikte kürtaj öyle kötü birşey değil ama bence başka bir doktora daha git aklındaki soruları ona da sor hem belki başka birşey söyler?

Bu arada benim bugün kontrol günümdü :anneadayı: döllenmeyle uyumlu gidiyor 6+4 kalbini duydum nihayet 🙏 Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin o sesi duymayı. Çok endişeliydim duyana kadar bel ve kalça ağrım var çok fazla korkuyordum bu yüzden ama neyse ki minigim orada 😍🤗 Allah'ım isteyen tüm anne adaylarına bir yavru versin inşallah sağlıkla sıhhatle.. bizden haberler böyle.. :emir_bebek:

Bu arada benim bugün kontrol günümdü :anneadayı: döllenmeyle uyumlu gidiyor 6+4 kalbini duydum nihayet 🙏 Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin o sesi duymayı. Çok endişeliydim duyana kadar bel ve kalça ağrım var çok fazla korkuyordum bu yüzden ama neyse ki minigim orada 😍🤗 Allah'ım isteyen tüm anne adaylarına bir yavru versin inşallah sağlıkla sıhhatle.. bizden haberler böyle.. :emir_bebek:
Senin adina cok sevindim canım, insaAllah saglikli bir sekilde kucagina alirsin 💜💜💜

vajinal mi gördü karından mı senin hesabınla? benim de karından göremezse vajinal bakar mı acaba? son adet tarihim 31 mayıs 28inde bekliyordum adeti. 2gün önce test yaptırdım 258,23 çıktı.. bakalım görebilcek miyim? :)
Benim kendi hesapladı canım hcg yi hep karından baktı hiç vajinal bakmadı ultrasonda ki ne göre de 5+4 dedi .Sen içini ferah tut canım görürsün inşallah 🙏🏻🙏🏻

Evet belkide o yuzden ilaci almadim icimde bi dusunce vardi baska.doktora gorunmek , yarin erken saatlerde baska bi ultrasona gorunucem... hayirlisi.insaAllah , yoruldum sanki 😔
Canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah doktor yanılmıştır 🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlar 🧡 ben yine cok uzgunum bugun kontrolum vardi , 6 haftalık hamileyim yolk sac normalden buyuk dedi 6.6 mm ve olmaz dedi :KK43: bebegim normal degilmis malesef,ve aldirmam gerektigini soyledi kurtaj ve bi ilaç teklif etti ikisinden birini secmem lazimmis.. bu konuda bi bilgisi olan varmi? Ilk gebeligimdi bu benim.kurtaj bi sorun olur mu ileride gebe kalmamda? Cok uzgunum ama... yarin yaptirmam lazim ikisinden birini bugun doktor teklif etti fakat istemedim, bilemiyorum 😖😖😖😥 gitti galiba bebegim 😔
Canim oncelikle cok gecmis olsun.Yolk kesesinin çapınin 3,5 ila 5,5 mm arasinda olmasi gerekiyor.Yolk kesesinin olmamasi, buyuk olmasi, duzensiz olmasi gibi durumlar maalesef bebegin sagliksiz oldugunun gostergesi olabiliyor.Icinin tamamen rahat olmasi icin baska bir doktora daha gorunmeni tavsiye ederim. O da ayni seyi soylerse eger takdiri ilahi canim.

Benim kendi hesapladı canım hcg yi hep karından baktı hiç vajinal bakmadı ultrasonda ki ne göre de 5+4 dedi .Sen içini ferah tut canım görürsün inşallah 🙏🏻🙏🏻
inşallah sağol sende sağlıkla kucağına al inşallah.. senin şimdi kaç haftalık?

ayy ben şeyi yanlış yazmışın 2gün önce derken battan 2 gün önce yani 26sında kan vermiştim:)

Oy ne güzel bende perşembe gidicem inşallah duyup görebilirim Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

inşallah sağol sende sağlıkla kucağına al inşallah.. senin şimdi kaç haftalık?

ayy ben şeyi yanlış yazmışın 2gün önce derken battan 2 gün önce yani 26sında kan vermiştim:)

Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah🙏🏻Benim şuan 6+2 canım en son ultrasonda çıkandan devam ettiriyorum saymayı bakalım perşembe ne çıkıcak 🙏🏻İnşallah herşey yolundadır❤️2 kere verdinmi canım artışı görmek için

Senin adina cok sevindim canım, insaAllah saglikli bir sekilde kucagina alirsin 💜💜💜
Canım benim inşallah seninde herşey kalbine göre olur ☺️ saglikliysa inşallah seninle kalır değilse de en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın.
Senin hikayen gibi bir çok insan var sadece bunun herkesin başına gelebildigini düşün kendini mutsuzluğa itme, ve o kadar çok 2. Bir Dr a gidip aslında diğerinin yanlış ölçtüğü durumlar var ki benim ilk gebeliğimde de ilk Dr aynı senin ki gibi hemen kürtaj yapalım dedi ve ben yıkıldım başka bir Dr a gittim ve kalbini dinletti bana ama gittiğim 2. Dr uzaktı bana eğer kanaman olursa gel demişti bende randevu gününe kadar beklemistim bir kaç gün bilmiyordum hemen acile gitmem gerektiğini yine o ilk Dr un dediği oldu kürtaj oldum ama bana diğeri gibi davransaydi ve yapmam gerekenleri daha açık söyleseydi belki de düşmezdi. Bunlar tabi benim düşüncelerim hayat böyle yürümüyor ne yazık ki hele devlet doktorları çok acımasız, neyse çok konuştum özet olarak kendini mutsuzluğa itme umutlu ol o zaman daha güzel olur herşey 😘

Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah🙏🏻Benim şuan 6+2 canım en son ultrasonda çıkandan devam ettiriyorum saymayı bakalım perşembe ne çıkıcak 🙏🏻İnşallah herşey yolundadır❤2 kere verdinmi canım artışı görmek için
maşallah canım.. yok tek verdim.. inşallah her şey yolunda sen de sağlıkla güzel haberle gel :KK200:

Burada sizlerle paylasmak insani biraz rahatlatiyor, tesekkur ederim cevaplayan hanimlara 💜💜💜 o kadar da uzulmemege calisiyorum sanki bisey olmams gibi , annem benden daha fazla.etkilendi bu durumdan... kocam da benim gibi caba gosteriyor belki iyi olabilir dusuncesiyle yasiyoruz...hepimiz icin hayirlisi olsun kızlar amin 💜

başka doktora görünmekte fayda var belki de büyük değil.. kese bozukken düzelenler bile mevcut mesela.. her şey kısmet.. olumsuz olsa dahi hamile kaldığını bilmen güzel.. benim de ilki 2,5aylıktı karnımda öldü canım, kızımı sağlıkla doğurdum.. eminim sağlıklı bir hamileliğin olucaktır..

Burada sizlerle paylasmak insani biraz rahatlatiyor, tesekkur ederim cevaplayan hanimlara 💜💜💜 o kadar da uzulmemege calisiyorum sanki bisey olmams gibi , annem benden daha fazla.etkilendi bu durumdan... kocam da benim gibi caba gosteriyor belki iyi olabilir dusuncesiyle yasiyoruz...hepimiz icin hayirlisi olsun kızlar amin 💜
mutlaka başka bir doktora git canım herkesin dediği gibi. eğer durum gerçekten öyleyse allah inşallah bir sonrakinde sağlıklı bir bebek nasip eder sana. çok zor ama bunlar da yaşanıyor ne yazıkki..

Dualarımız seninle canım. Sıkıntılı bir durumun önceden belli olması daha iyi ilerleyen zamanda kaybetsen daha kötü. Düşüğün bir bacagı içerüdedir derler ya bakarsın bir ay sonra yine kalırsın inşallah nemli olan saglıklı olmaları. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Ya da belki saglıklıdır başka doktor belki de iyi diyecek. Kendini üzme. İyi düşün. Allah yardımcın olsun. Bir doktor fikri daha al.

Dualarımız seninle canım. Sıkıntılı bir durumun önceden belli olması daha iyi ilerleyen zamanda kaybetsen daha kötü. Düşüğün bir bacagı içerüdedir derler ya bakarsın bir ay sonra yine kalırsın inşallah nemli olan saglıklı olmaları. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Ya da belki saglıklıdır başka doktor belki de iyi diyecek. Kendini üzme. İyi düşün. Allah yardımcın olsun. Bir doktor fikri daha al.
Bende folekul kendiliginden buyymedi hicbirzaman anormal yani hep, bu da menogonla hamile kalmstm simdi napcam pek karar veremedim eger bebegime bisey okursa , bu sure dinlenirim galiba, bıktım bi suru hap igne ...kendiliginden olacagina dair hic bi fikrim yok ama yine Allah'tan umut kesilmez ki 💜 yarin yeni ultrason sonucumu paylasicam, kızlar mumkunse dya edin benim icin , hamile duasi kabul olurmus cabuk , tabi yine hersey Rabbim in kismeti ❤

X