• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım çok çok üzüldüm 😔😔 çok geçmiş olsun.. ilk bebeğin mi? Benim de ilkinin kalbi durdu, şimdi yine hamileyim, 5 ay sonrasında yani. Şimdi çok üzgünsün biliyorum, ama azalıcak. Sonra geri gelicek meleğin 💕 kalbim seninle 💕 kocaman sarılıyorum kader arkadaşım ❤
İlk gebeligim değil di iki oğlum var ...hic birşey düşünemiyorum şimdi beynim durdu 😟😟😢korkuyordum zaten bişey olur diye...nasip değilmiş demek ki...Allah'ın takdiri yapacak birşey yok...en çok ne hayaller kurmuştuk yalan oldu ona üzülüyorum bir tek ben değil ailemde yıkıldı..😞😞

Merhaba .ben bugün 7+4 teyim. 19 ocak tahmini doğum tarihim. Benim adet dönemine göre 7+2 ydi.ultrasona göre 7+4 . Erken döllenme mi oluyor . 4 aşılama da hamile kaldım bu arada . 4.haftada yapıldı son beta testo 11510 çıkmıştı.cogul gebelik olabilir mi acaba diye çok heyecanlandım.ama tek kese ve tek bebek gördük geçen hafta .yarın kontrolüm var
Meraba benimde cuma gunu 7+3 'tu benim de 23 ocak tahmini doğum tarihim birbirimize yakın 😁 çoğul gebelik olsa diğer kese gözükürdü diye biliyorum

Selam kızlar, Rabbim izin verirse bende 2020 ocak annesi olacağım. 5haftalıkken keseyi gördük , kalp atışını 6haftalıkken gördüm doktor biraz daha vakit geçsin annelik sabır işi dedi ,duymak için bekliyorum bu ara. Geç döllenme olmuş sanırım sata göre 1hafta geride. 1.5yıldır bekliyordum. Daha önce kaybım yok ama korkuyorum nasip diyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Selam kızlar, Rabbim izin verirse bende 2020 ocak annesi olacağım. 5haftalıkken keseyi gördük , kalp atışını 6haftalıkken gördüm doktor biraz daha vakit geçsin annelik sabır işi dedi ,duymak için bekliyorum bu ara. Geç döllenme olmuş sanırım sata göre 1hafta geride. 1.5yıldır bekliyordum. Daha önce kaybım yok ama korkuyorum nasip diyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim de geç döllenme, aynı tedirginlikleri yaşıyorum sizinle 🙏🏻
i

bugun ilk dr randevumuza gittik. sasirtici Sekilde sat a fore 6+6 olmasi gerekirken bebek 7+3 cikti. kalp atisini duyduk hersey yolunda. bazi testler yapilmasini istesi. ve eve gelirken aldigim telefonla isten cikartildigimi ogrendim sebep yok yere bayram tatilinde. planlar altust oldu. offff

bugun ilk dr randevumuza gittik. sasirtici Sekilde sat a fore 6+6 olmasi gerekirken bebek 7+3 cikti. kalp atisini duyduk hersey yolunda. bazi testler yapilmasini istesi. ve eve gelirken aldigim telefonla isten cikartildigimi ogrendim sebep yok yere bayram tatilinde. planlar altust oldu. offff
Uzulme canim yeter ki saglik olsun gerisi hallolur. Baska bir yerlerdedir belki kismetin. Bebis kismetiyle gelsin ve annesinin eskisinden daha guzel bir isi olsun insallah:)

İlk gebeligim değil di iki oğlum var ...hic birşey düşünemiyorum şimdi beynim durdu 😟😟😢korkuyordum zaten bişey olur diye...nasip değilmiş demek ki...Allah'ın takdiri yapacak birşey yok...en çok ne hayaller kurmuştuk yalan oldu ona üzülüyorum bir tek ben değil ailemde yıkıldı..😞😞
Canim Allah sabirlar versin cok uzuldum gercekten..ben de aynisini yasadim.ikinci gebeligimdi. kurtaj olmak zorunda kaldim...belki sagliksizdi.böyle olmasi daha hayirliydi diyerek atlattim elh.. Uzulme demek manasiz insan uzuluyor ama zamanla geciyor..Rabbim tez zamanda saglik sihatli bir evlat nasip etsin insallah..dualarimiz seninle🌸🌸

merhabalar . bebisleriniz hayirli olsun saglikla gelsin insallah .. bi sorum olacakti size. bayramdan onceki cuma gunu dr a gittik kalp atisi olusmustu. mide bulantilarim vardi . kasiklarim da agriyordu ama son bes gündür falan mide bulantilari cok azaldi sanki belirtiler yok oldu gibi. ( ilk oglumda da cok fazla bulanti yasamadim hatta hic kusmadim diyebilirim) ara ara oluyor ama cok degil . sadece göğüslerim dolgun sert ve agri var.o yok olmadi. simdi icimde sıkıntı var umarim bisey olmamıştır bebegim benimledir.. sizlerde de boyle belirtiler azaldi mi acaba ?

merhabalar . bebisleriniz hayirli olsun saglikla gelsin insallah .. bi sorum olacakti size. bayramdan onceki cuma gunu dr a gittik kalp atisi olusmustu. mide bulantilarim vardi . kasiklarim da agriyordu ama son bes gündür falan mide bulantilari cok azaldi sanki belirtiler yok oldu gibi. ( ilk oglumda da cok fazla bulanti yasamadim hatta hic kusmadim diyebilirim) ara ara oluyor ama cok degil . sadece göğüslerim dolgun sert ve agri var.o yok olmadi. simdi icimde sıkıntı var umarim bisey olmamıştır bebegim benimledir.. sizlerde de boyle belirtiler azaldi mi acaba ?
Bende de çok değişkenlik gösteriyor hiç bir günüm diğerini tutmuyor. İçinizi ferah tutun🙏🏻 bu bizim elimizde olan bizim devam ettirebileceğimiz bir olay değil o yüzden çook fazla stres yapmamakta yarar var 🤗 ama genede içim hiç rahat değil derseniz bence doktorunuza gidin. Nasıl huzurlu olacaksanız. 💓

Back