• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cok halsiz ve yorgun hissediyorum. Zaten yuzumde de renk kalmadi..hasta gibi gorunuyorum. Bir de bende cok asiri siskinlik hissi var kizlar. Siz de öyle misiniz? Insallah tüm bu yaşadığımız ufak tefek rahatsizliklarimiz yavrumuzu kucagimiza saglikla almamizla son bulur:-)

Bu gün doktor kontrolüm vardı.adet tarihime göre 6+6 haftalık ama ultrasonda 6+4 dü. Kocaman kesenin içinde gidip köşeye yerleşmiş daracık yere. Kalp atışı iyi dedi doktor. 135 beat mi hız mı vs dedi ama daracık yere yerleşmesi kafamı bulandırdı doktor sorun olmaz bebek büyüdükçe orası da büyür dedi ama kafam yine de bulandı. 2 hafta sonrası için çağırdı. 😔

23FA60E1-B24B-4FCE-8D16-7A40486B3DEC.jpeg
Bu da ultrason görüntüsü

Bu gün doktor kontrolüm vardı.adet tarihime göre 6+6 haftalık ama ultrasonda 6+4 dü. Kocaman kesenin içinde gidip köşeye yerleşmiş daracık yere. Kalp atışı iyi dedi doktor. 135 beat mi hız mı vs dedi ama daracık yere yerleşmesi kafamı bulandırdı doktor sorun olmaz bebek büyüdükçe orası da büyür dedi ama kafam yine de bulandı. 2 hafta sonrası için çağırdı. 😔
Ne güzel kalp atışı iyi demiş işte doktor. İçini ferah tut. İyi düşün. 😊

Ben de cok halsiz ve yorgun hissediyorum. Zaten yuzumde de renk kalmadi..hasta gibi gorunuyorum. Bir de bende cok asiri siskinlik hissi var kizlar. Siz de öyle misiniz? Insallah tüm bu yaşadığımız ufak tefek rahatsizliklarimiz yavrumuzu kucagimiza saglikla almamizla son bulur:-)
Merhaba biz de 10.haftanın içindeyiz aynı devam ediyor hasta gibi halsizlik uyku hali şişkinlik herkes 1 aya geçer diyor bakalım inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olur da katlanacaz mecbur 🤗

Merhaba biz de 10.haftanın içindeyiz aynı devam ediyor hasta gibi halsizlik uyku hali şişkinlik herkes 1 aya geçer diyor bakalım inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olur da katlanacaz mecbur 🤗
Bende de çok halsizlik oluyor mide bulantılarım oluyor ama kusma yok bi de canım hiç bişey çekmiyo yemeklerden soğudum resmen

Merhaba kizlar. Bizim baslik buraya tasinmis:) Ben 8+6 haftalik 3. Gebeligini yasayan (1.si kiz, 2.si malesef dusukle sonuclandi) Ankara'dan, 33 yasinda bir anne adayiyim. Allah hepimize hayirli, saglikli evlatlar versin ins. Yeni arkadaslarla da tanistigima memnun oldum:)
Merhaba hoş geldiniz 😊
sizin belirtiler nedir bulantı kusma aşerme halsizlik vs yaşıyo musunuz?

Merhaba hoş geldiniz 😊
sizin belirtiler nedir bulantı kusma aşerme halsizlik vs yaşıyo musunuz?
6. Haftadan itibaren yasadim. Artik geçti sayilir. Ama asiri uyku hali ve yorgunluk oluyor. Belirtiler geçince de insan tedirgin oluyor. Sevinemiyorum gectigine:) Sali gunu randevum var bekliyorum merakla.

Selamlar bende 8+6haftalik hamileyim ultrasona göre 5+5te kalp atışını vajinadan gördük tam bir hafta öncesinde ise keseyi görmüştük...yarın kontrolüm var inşallah sorunsuz devam ediyordur...
Aramızda bir gün var. Doktorum bana 11.haftada tekrar gel dedi. Sizinki erken çağırmış.

Günaydın kızlar... sohbet safyası buraya taşınmış burdan devam edelim bizde ozaman... kısaca anltayım 6+3... 6 gebelıgım 7 yaşında bi kızım var 🙏 1 kalbi atmayan 2de12. Haftada kalp durması yaşananlar var bir son kimyasal... zor yollardan geçtim şimdi yeni umut ve heyecan ile çıktı yola iğne ve ilaç takviyesi ile devam... benimde tedırgınlıgım şu kii öbür gebelıklerimde bu günlerde deli gibi kusardım ama şimdi kusmam yok biraz iştahsızlık çok ac kalırsam öğürmem okadar nie böyle yaa içim hiç rahat deıl salı olsun artık 🙈

Günaydın kızlar... sohbet safyası buraya taşınmış burdan devam edelim bizde ozaman... kısaca anltayım 6+3... 6 gebelıgım 7 yaşında bi kızım var 🙏 1 kalbi atmayan 2de12. Haftada kalp durması yaşananlar var bir son kimyasal... zor yollardan geçtim şimdi yeni umut ve heyecan ile çıktı yola iğne ve ilaç takviyesi ile devam... benimde tedırgınlıgım şu kii öbür gebelıklerimde bu günlerde deli gibi kusardım ama şimdi kusmam yok biraz iştahsızlık çok ac kalırsam öğürmem okadar nie böyle yaa içim hiç rahat deıl salı olsun artık 🙈
Guzel dusun canim. Her gebelik ayni zorlukta olmuyordur belki. Ben de sali yi bekleyenlerdenim:)

Guzel dusun canim. Her gebelik ayni zorlukta olmuyordur belki. Ben de sali yi bekleyenlerdenim:)
Dogru dıyosun göya tecrübeli anneyim ama yine acabalar beni kemiriyor🙈 salı günü güzel haberler olsun bize inş 🙏

Bugün gittim kontrole maleseff kalbi durmuş çok uzgunum
Ah canım çok çok üzüldüm 😔😔 çok geçmiş olsun.. ilk bebeğin mi? Benim de ilkinin kalbi durdu, şimdi yine hamileyim, 5 ay sonrasında yani. Şimdi çok üzgünsün biliyorum, ama azalıcak. Sonra geri gelicek meleğin 💕 kalbim seninle 💕 kocaman sarılıyorum kader arkadaşım ❤

Back