- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Benden de iyi bayramlaaarGünaydın bayramınız mübarek olsun inşallah bidaha ki Ramazan bayramında bebeişlerimiz kucağımızda çifte bayramı yaşıyor oluruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden de iyi bayramlaaarGünaydın bayramınız mübarek olsun inşallah bidaha ki Ramazan bayramında bebeişlerimiz kucağımızda çifte bayramı yaşıyor oluruz![]()
Günaydın.. Allah razı olsun..herkesin bayrami mübarek olsunGünaydın bayramınız mübarek olsun inşallah bidaha ki Ramazan bayramında bebeişlerimiz kucağımızda çifte bayramı yaşıyor oluruz![]()
Günaydın bayramınız mübarek olsun inşallah bidaha ki Ramazan bayramında bebeişlerimiz kucağımızda çifte bayramı yaşıyor oluruz![]()
Kızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden![]()
Kizlar benim gibi erkenden gebelik sekeri cikan var mi?
Evet tahminen 12.gün yumurtlama olmuştur ondan büyük çıkıyor. Ortalama hesap 14.güne göre ve 28 günlük adet düzenine göre yapılıyor. 2 gün küçük ya da büyük çıkmasının hiç bi önemi yokMerhaba .ben bugün 7+4 teyim. 19 ocak tahmini doğum tarihim. Benim adet dönemine göre 7+2 ydi.ultrasona göre 7+4 . Erken döllenme mi oluyor . 4 aşılama da hamile kaldım bu arada . 4.haftada yapıldı son beta testo 11510 çıkmıştı.cogul gebelik olabilir mi acaba diye çok heyecanlandım.ama tek kese ve tek bebek gördük geçen hafta .yarın kontrolüm var
Teşekkür ederim.cok halsizim ve karnım ağrıyor bu hafta .Evet tahminen 12.gün yumurtlama olmuştur ondan büyük çıkıyor. Ortalama hesap 14.güne göre ve 28 günlük adet düzenine göre yapılıyor. 2 gün küçük ya da büyük çıkmasının hiç bi önemi yok
Bende de hafif hafif ara ara bulantılar oluyor bende yoğun koku hassasiyeti ve tiksinme varBu ay çok kötü geçti iki haftadır bulantı halsizlik mahaf etti beni sıcaklığı hiç söylemiyorum![]()
Senin ikinci miydi ?Bulantım başlamadı şükür. Daha da bulanmaz herhalde ama çok fazla nefes nefese kalıyorum. Tıkanıyorum. Sürekli oksijen yetmiyormuş gibi hissediyorum.
İştahsızlık var mı pekiBenim mide bulantım var burnumda tıkanıyor sürekli. Halsizlik zaten çok kötü.
İkinci evet, iştahsızlık yok ama aman aman bir şey de çekmiyor canım. Demire bakıldı, normal. B12 bakılmadı sanırım.Senin ikinci miydi ?
İştahsızlık var mı peki
B12 ve demire baktırdın mı onlar düşükse ondan da olur bende de hızlı yürüyünce ve merdiven çıkınca oluyor
İlkinde bulantın oluyo muydu pekiİkinci evet, iştahsızlık yok ama aman aman bir şey de çekmiyor canım. Demire bakıldı, normal. B12 bakılmadı sanırım.
İlkinde de bulantım olmamıştı, ama ağzımın tadı çok bozuktu. Bunda da bozulur diye düşünüyorum. Bakalım ne zaman başlar.İlkinde bulantın oluyo muydu peki
Benim cnm hiç bişey yemek istemiyo yaa![]()
Kusma YÖK ama bulantı çok bütün yemeklerden soğdumBende de hafif hafif ara ara bulantılar oluyor bende yoğun koku hassasiyeti ve tiksinme var
Kusma da var mı ?