• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bayramınız mübarek olsun inşallah bidaha ki Ramazan bayramında bebeişlerimiz kucağımızda çifte bayramı yaşıyor oluruz🙏🏻😊
Benden de iyi bayramlaaar 🌸🌸🌸 inşallah canım. Bebişlerimizle, sağlıklı, mutlu kutlarız inşallah senehe de 😍💕💕

Günaydın bayramınız mübarek olsun inşallah bidaha ki Ramazan bayramında bebeişlerimiz kucağımızda çifte bayramı yaşıyor oluruz🙏🏻😊
Günaydın.. Allah razı olsun..herkesin bayrami mübarek olsun:-) ayy evet insallah bir dahaki bayrama ailemiz genislemis olur.;-)
Rabbim bizi saglikli mutlu huzuru nice bayramlara eristirsin insallah:-)

Merhaba hanımlar herkese hayırlı bayramlar .. en son 2 gebeligimdede burada 2009 ,2015 anneleri grubundaydim rabbim tekrar anne olmayı nasip etti benim için büyük sürpriz oldu 😊 bende ocak 2020 annesi olacağım kısmet olursa herkese hayırlı doğumlar.. Allah vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 grup bayag yoğun gözüküyor ancak sizi bulabildim .. umarım herşey yolunda gider herkes için 🙏🏼

Kızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden 🤗
Kizlar benim gibi erkenden gebelik sekeri cikan var mi?

oglumda 3-3.5 aylik olana kadar kimse farkina varmamisti ama suan 6. haftadayim lavaboda sira beklerken hamilemisiniz diye sordular. okadar belli oluyor. neden dir biilmiyorum bende. bide gaz sancisi cekiyorum ara ara. yemede icmede sorun tok ama zaman zaman bendede mide yangin yerine donuyor.
normal hayatimdada ac kaldigimda sekerim dusuyordu.hamilelikte daha fazlalasti. cmt gunu dr gidecegim ilk kontrole bakalim kan sekeri ile ilgili birsey diyecekmi. telde gitmeden konustigimda ara öğünleri atlama demisti gottigimde ne diyecek bakalim. bide dr kendi ozrl muayene acti dogumlara baska hastanelerde yaptiriyor fiyatida simdiden sormal istiyorum kendimi ayarlamak icin. ilk cocugumdan beri ayni dr gidigorum umarim diger hastanelere gore cok fazla ucurum yoktur fiyatlarda 😊

Herkese merhabalar iyi bayramlar hamişler 🤰🏻
Bulantı durumlarınız, aşermeleriniz nasıl gidiyor ?

Merhaba .ben bugün 7+4 teyim. 19 ocak tahmini doğum tarihim. Benim adet dönemine göre 7+2 ydi.ultrasona göre 7+4 . Erken döllenme mi oluyor . 4 aşılama da hamile kaldım bu arada . 4.haftada yapıldı son beta testo 11510 çıkmıştı.cogul gebelik olabilir mi acaba diye çok heyecanlandım.ama tek kese ve tek bebek gördük geçen hafta .yarın kontrolüm var

Merhaba .ben bugün 7+4 teyim. 19 ocak tahmini doğum tarihim. Benim adet dönemine göre 7+2 ydi.ultrasona göre 7+4 . Erken döllenme mi oluyor . 4 aşılama da hamile kaldım bu arada . 4.haftada yapıldı son beta testo 11510 çıkmıştı.cogul gebelik olabilir mi acaba diye çok heyecanlandım.ama tek kese ve tek bebek gördük geçen hafta .yarın kontrolüm var
Evet tahminen 12.gün yumurtlama olmuştur ondan büyük çıkıyor. Ortalama hesap 14.güne göre ve 28 günlük adet düzenine göre yapılıyor. 2 gün küçük ya da büyük çıkmasının hiç bi önemi yok

Evet tahminen 12.gün yumurtlama olmuştur ondan büyük çıkıyor. Ortalama hesap 14.güne göre ve 28 günlük adet düzenine göre yapılıyor. 2 gün küçük ya da büyük çıkmasının hiç bi önemi yok
Teşekkür ederim.cok halsizim ve karnım ağrıyor bu hafta .

Bu ay çok kötü geçti iki haftadır bulantı halsizlik mahaf etti beni sıcaklığı hiç söylemiyorum 😔
Bende de hafif hafif ara ara bulantılar oluyor bende yoğun koku hassasiyeti ve tiksinme var
Kusma da var mı ?

Bulantım başlamadı şükür. Daha da bulanmaz herhalde ama çok fazla nefes nefese kalıyorum. Tıkanıyorum. Sürekli oksijen yetmiyormuş gibi hissediyorum.

Bulantım başlamadı şükür. Daha da bulanmaz herhalde ama çok fazla nefes nefese kalıyorum. Tıkanıyorum. Sürekli oksijen yetmiyormuş gibi hissediyorum.
Senin ikinci miydi ?
İştahsızlık var mı peki
B12 ve demire baktırdın mı onlar düşükse ondan da olur bende de hızlı yürüyünce ve merdiven çıkınca oluyor

Senin ikinci miydi ?
İştahsızlık var mı peki
B12 ve demire baktırdın mı onlar düşükse ondan da olur bende de hızlı yürüyünce ve merdiven çıkınca oluyor
İkinci evet, iştahsızlık yok ama aman aman bir şey de çekmiyor canım. Demire bakıldı, normal. B12 bakılmadı sanırım.

Back