Cnm denicem bakalım inş. yaparım ya 4 saat mi tutuluyor öyle hatırlıyorumMayalarsın canım çok basit birşey denemediysen videolara bak ya da ev yoğurdu satan yerler var, uzmanlara göre hazır yoğurdun bir faydası yokmuş gerçi kafayı sıyırcaz bu uzmanlardan artık
aynen bnimki taş gibi sürekli yatarken fln acıyor benimde küçüktü kocaman oldu semsert bende toparlayıcı aldım pentiden rahat attmYa arkadaslar gogusleri ile basi dertte olan var mi?. Cok buyuduler esim dalga geciyor silikonlarin patliycak diyeeskiden kucuktu baya. Ee bide surekli sizlama durumu var. Uygun rahat ettiricek sutyen ariyorum hamile sutyenlerinden alicam artik herhlde
4 olur 5 olur çok fark etmez o kadar saat geçince önce üstünü aç oda sıcaklığına gelsin sonra buzdolabına al, ben borcam ya da güveçe yapıyorum artanı da minik kavanozlara tek yiyimlik yapıyorum, kavanozlar çok rahat oluyorCnm denicem bakalım inş. yaparım ya 4 saat mi tutuluyor öyle hatırlıyorum
borcam derin borcamlar mı yoksa fırın olan mı ?4 olur 5 olur çok fark etmez o kadar saat geçince önce üstünü aç oda sıcaklığına gelsin sonra buzdolabına al, ben borcam ya da güveçe yapıyorum artanı da minik kavanozlara tek yiyimlik yapıyorum, kavanozlar çok rahat oluyor
çatlama genellikle genetik diyorlar benimde yan taraflarımda hafif oldu 13 kg almıştımVallahi Kızlar ben ilk gebeliğimde lierac marka kullandım ilk dönemde sonra ikinci tüpe geçeceğim zaman baktım ki çok pahalı aldım herhangi bir bebeği yağı ve ondan sonra Bebe yağı sürdüm yani bünyeden mi Kaynaklı bilemiyorum Ama çok şükür bir tane küçücük dahi çatlağım olmadı bu arada kızımda da yaklaşık 25enilo almıştım ama ne hikmetse 13'ü doğumda gitti Geri Kalanı ise yapıştı kaldı yani bir daha hiç gidemedi şimdiki gebeliğinde biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum ama şimdiden 2 kilo aldım maalesef ve göbek önde gidiyor bakalım ne olacak
benim de lekelenme olmuştu belki hatırlarsınız.bugün gidebildim doktora.kanama alanı görmedi çok şükür.iliskiden olmuştur ama sen yine de dikkat et dedi. inşallah seninki de geçmiştir canım.Kızlar yarin doktor kontrolum var dua edin icerideki kanama alani gecmis olsun yatmaktan cok bunaldim
İnşlh geçmiştir cnm. Rabbim acil şifalar versinKızlar yarin doktor kontrolum var dua edin icerideki kanama alani gecmis olsun yatmaktan cok bunaldim
Benimde sadece boyle iki deger cikmis sende mi devlette yaptirdinpanikten resmi eklememisim
Çıkmış sonucun bhcg düşük olması iyi demişlerdi bir yazıda 50 mi 100 ün altında mı olması gerekiyormuş ne diğerini bilmiyorum canm sonuc alıp doktora gösteren arkadaşlar daha iyi yardımcı olur benım sonuc cıkmadı demek çünkü bende görünmüyorpanikten resmi eklememisim
Devlette yaptirdigimiz icin sanirim tablo cikmiyor normalde 1/..... Diye bir risk degerinin cikmasi lazim bir suru sey hesaplanarak cikiyor bu degerler yas sigara alkol ense kalinligi falan hep birlikte hesaplanip bi risk degeri cikiyor ben yarin gidicem gostermeyeevet gecen hafta yaptirdim.esenler kadin doğumda. yas 35 olunca cekiniyorum sonuclardan.bu saattede dr aramak istemiyorum
devlete mi gideceksin.Devlette yaptirdigimiz icin sanirim tablo cikmiyor normalde 1/..... Diye bir risk degerinin cikmasi lazim bir suru sey hesaplanarak cikiyor bu degerler yas sigara alkol ense kalinligi falan hep birlikte hesaplanip bi risk degeri cikiyor ben yarin gidicem gostermeye
Evet devlette doktoruma gidip sonuc gostericem dicem randevum yok ama bakar heralde sadece bu iki degerden aile hekimi anlayamaz ense kalinligini falan olcup bilgisayara giriyor ya doktor muhtemelen onun sistemde tablolu bir deger cikacakdevlete mi gideceksin.
ben yarin aile hekimime gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?