Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun olctugu ense kalinligi degeri ve yas sigara kriterleri oluyor ama kanda bu ikisi cikiyor sadece benim degerlerim senden tamamen farkli umarim ikimizinde iyi cikar2li testte sadece bu iki sonuc mu oluyor?
sanki bekleyen deger varmis gibi geldi bana.
yarim ben kendi dr ulaşayım.off bugunde kendi dr mun ordaydim keske sonuclara bakmis olsaydim 5 dk bi gosterirdim şans işte.
Evet ikili için birsürü soru sordular form doldurdu ona göre kan verme bölümüne gönderdi kağıdıda onlar aldı bende devlette yaptırdım yarın gidip sorayım bari cıkmış mı diye internette görünmüyor. Senin değerlerin nasılDoktorun olctugu ense kalinligi degeri ve yas sigara kriterleri oluyor ama kanda bu ikisi cikiyor sadece benim degerlerim senden tamamen farkli umarim ikimizinde iyi cikar
bende dun baktim görünmüyordu.Evet ikili için birsürü soru sordular form doldurdu ona göre kan verme bölümüne gönderdi kağıdıda onlar aldı bende devlette yaptırdım yarın gidip sorayım bari cıkmış mı diye internette görünmüyor. Senin değerlerin nasıl
Sıra aldığında doğum tarihin çıkıyor banada sorulmadı tc girildiğinde onlar çıkan bilgiler yaş yani. Diğerleri kişiselBende bugün ikili test yaptirdim. Kan sonucu 10 gün sonra. Ense kalınlığı 2.5mm kilo ve sigara sordular yaşımı neden sormadılar![]()
Bana sigara alkol eşinle akrabalık var mı kilo tüp bebek mi vs gibi aklıma gelmeyen sorular 7 8 tanebende dun baktim görünmüyordu.
bana sadece kilo sordu baskada bisey sormadilar. verdikleri kagitta bilgiler yaziyordu ama baktim.ense kalinligini soyledi sinirda dedi ama suan hatırlamıyorum.
Ben öğrenmedim yarın 13+6 kontrolüm var bakalmBirde bebislerinizin cinsiyetini öğrendinizmi? Benim bir oğlum var Allah bağışlasın cok merak ediyorum![]()
kendi dr ense 1.30 mm ölçtü.Bende bugün ikili test yaptirdim. Kan sonucu 10 gün sonra. Ense kalınlığı 2.5mm kilo ve sigara sordular yaşımı neden sormadılar![]()
senin dr baya ilgili cikmis maşallahBana sigara alkol eşinle akrabalık var mı kilo tüp bebek mi vs gibi aklıma gelmeyen sorular 7 8 tane
Sağlıklı gelsinler Rabbim ne kısmet ettiysekendi dr ense 1.30 mm ölçtü.
yasi goruyorlar zaten ondan sormamislardir.
cinsiyetide kesin degil ama erkek dedi. benimde oğlum var senin gibi.
Ellerinde form var ultrason sonucunuda alıp o kağıdı doldurdu yanındaki görevli soruları sordu işaretledi o kağıtla kan almaya gönderdi kağıdıda orda teslim ettim ona göre sonuclar değerlendirilir demek mesela benım tüp bebek demekki değerler ona göre bile değişiyor ki sorular arasında vardı hayırlı haberler alırız inşallah hep berabersenin dr baya ilgili cikmis maşallah
tamamen farkli mi
bu gece bana sabah olmaz![]()
Benimki boyleEvet ikili için birsürü soru sordular form doldurdu ona göre kan verme bölümüne gönderdi kağıdıda onlar aldı bende devlette yaptırdım yarın gidip sorayım bari cıkmış mı diye internette görünmüyor. Senin değerlerin nasıl
benim oglum kiz kardes istiyordu o biraz uzuldu.Sağlıklı gelsinler Rabbim ne kısmet ettiyseyanılma payı olabilir bu haftalarda kordonu görmüştür belki dr.
Sistemde gozukuyor zatenBende bugün ikili test yaptirdim. Kan sonucu 10 gün sonra. Ense kalınlığı 2.5mm kilo ve sigara sordular yaşımı neden sormadılar![]()
Ne zaman göstereceksin doktora bende iyice meraklandm şimdi sonuç içn hayırlı haberler alalım inşallahBenimki boyleEki Görüntüle 2289672
Randevum yok ama yarin sabah gidicem sonuc gostericem dicem gun icinde cikan sonuclari aralarda aliyolar belki beni de alırNe zaman göstereceksin doktora bende iyice meraklandm şimdi sonuç içn hayırlı haberler alalım inşallah
deger farkliliklari yaşla alakali olsa gerekBenimki boyleEki Görüntüle 2289672