2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2li testte sadece bu iki sonuc mu oluyor?
sanki bekleyen deger varmis gibi geldi bana.
yarim ben kendi dr ulaşayım.off bugunde kendi dr mun ordaydim keske sonuclara bakmis olsaydim 5 dk bi gosterirdim şans işte.

2li testte sadece bu iki sonuc mu oluyor?
sanki bekleyen deger varmis gibi geldi bana.
yarim ben kendi dr ulaşayım.off bugunde kendi dr mun ordaydim keske sonuclara bakmis olsaydim 5 dk bi gosterirdim şans işte.
Doktorun olctugu ense kalinligi degeri ve yas sigara kriterleri oluyor ama kanda bu ikisi cikiyor sadece benim degerlerim senden tamamen farkli umarim ikimizinde iyi cikar

Doktorun olctugu ense kalinligi degeri ve yas sigara kriterleri oluyor ama kanda bu ikisi cikiyor sadece benim degerlerim senden tamamen farkli umarim ikimizinde iyi cikar
Evet ikili için birsürü soru sordular form doldurdu ona göre kan verme bölümüne gönderdi kağıdıda onlar aldı bende devlette yaptırdım yarın gidip sorayım bari cıkmış mı diye internette görünmüyor. Senin değerlerin nasıl

Bende bugün ikili test yaptirdim. Kan sonucu 10 gün sonra. Ense kalınlığı 2.5mm kilo ve sigara sordular yaşımı neden sormadılar

Birde bebislerinizin cinsiyetini öğrendinizmi? Benim bir oğlum var Allah bağışlasın cok merak ediyorum

bende dun baktim görünmüyordu.
bana sadece kilo sordu baskada bisey sormadilar. verdikleri kagitta bilgiler yaziyordu ama baktim.ense kalinligini soyledi sinirda dedi ama suan hatırlamıyorum.

senin dr baya ilgili cikmis maşallah
Ellerinde form var ultrason sonucunuda alıp o kağıdı doldurdu yanındaki görevli soruları sordu işaretledi o kağıtla kan almaya gönderdi kağıdıda orda teslim ettim ona göre sonuclar değerlendirilir demek mesela benım tüp bebek demekki değerler ona göre bile değişiyor ki sorular arasında vardı hayırlı haberler alırız inşallah hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…