2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sling onermem tam bir cinnet sebebi. Ben bu sefer kaliteli bi kanguru alacağım.
Oto koltugu isini nasil çözdünüz ben ilk 9 ay oto koltugu olarak kullanirim diye travel sistem aliycam
travel sistem bebek arabamin pusetini kullandim. Sonrasinda britax romer trifix oto koltugu aldim hala kullaniyoruz cok memnunum.
ben de ikinci el cok sey aldim cok da memnun kaldim. Oyun halisi vs yikanabilen seylerden. Ama oto koltugu tavsiye etmem. Guvenlik meselesi cok onemli. Kac yil kullanildi hasar aldi mi vs bilemeyiz. Oto koltuklarinin omru var zaten sifir almak en temizi
kızlar ben işyerinde vakit bulamadığım için yoğurdu hazır yiyorum
etrafımdan kendin mayalasan diyorlar sizler ne yapıyorsunuz yoğrt işini ?
ben sut urunleri pek tuketemiyorum ama seneler oldu hazir yogurt almiyorum eve. Kendim mayaliyordum. Simdi koku hassasiyetim var ev yoğurdu mayalayan bi yer buldum ordan aliyorum
Kızlar o değil de bişey sorayım çatlak kremi almak istiyorum eczane ürünü istiyorum avene in bir ürününü çok önerdiler ama emin olamadım deneyimli arkadaşlar öneriniz var mı
Hindistan cevizi yagi alacagim ben en azindan dogal

Solenta pregna aldım ama bakalım.
Tatilde belli olacak güneş kreminin etkisi
hoş o kremi bütün vücuduma nasıl yedireceğim orası ayrı mesele
Ben oni sadece yuz ve gobek kullandim.. simdide her disari ciktigimda kullaniyorum yuzume. Onsuz cikma diyor doktorum. Vucuduma avene 50 faktor aldim cok iyi

Çatlak kremi kullanma zamanım geldi geçiyor kaşınmaya başladım iyice Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım bende lierac alacağım internet ten dermoeczanem var ordan 400 ml almayı düşünüyorum çünkü göğüs karın kalça sürüldüğünden çabuk bitiyormuş 200 ml liği

Kizlar watsapp acildi katilmak isteyen gelsin buraya bir cok resim atamiyoruz malum herkese acik bir sayfa tabi yine de herkesin kendi tercihine kalmis buradan da devam edecegiz

Ben daha çatlak kremi kullanmıyorum. Bizim ailede kimse çatlamamış. Gerçi benim göğüslerimde var ama o da çok önceden kalma kilodan malum. Kaşınmaya başladığımda her şeyi kesin boca ederim çok korkuttular göbek kısmındakilerden. Gerçi her kadın için farklıdır.

Kızlar omega takviyesi kullanıyor musunuz ben analık yiyemiyorum rahatsız ediyor omega takviyesi alayım bari kullananlar hangi marka kullanıyor
Devlete giderken decavit vitamin kullaniyordum. Ozelde omega 3 olanlardan yazi dr birkac tane. Hangisi fiyat olarak uygnsa alin dedi. Imom aldim ben. Omega 3 takviyeli. Malum balik mevsimi degil diye.

Ya ben 11. Haftadan beri kullaniyirum bitmedi hala 16. Haftadayim az mi suruyorum acaba ya.. dur kalkamda sürem

Devlete giderken decavit vitamin kullaniyordum. Ozelde omega 3 olanlardan yazi dr birkac tane. Hangisi fiyat olarak uygnsa alin dedi. Imom aldim ben. Omega 3 takviyeli. Malum balik mevsimi degil diye.
I mom bi onceki takviyem.. ocean mummyden once onu vermisti doktorum.. hemen hemen hepsi ayni multivitaminlerin

Ya arkadaslar gogusleri ile basi dertte olan var mi?. Cok buyuduler esim dalga geciyor silikonlarin patliycak diye eskiden kucuktu baya. Ee bide surekli sizlama durumu var. Uygun rahat ettiricek sutyen ariyorum hamile sutyenlerinden alicam artik herhlde

kızlar ben işyerinde vakit bulamadığım için yoğurdu hazır yiyorum
etrafımdan kendin mayalasan diyorlar sizler ne yapıyorsunuz yoğrt işini ?
Mayalarsın canım çok basit birşey denemediysen videolara bak ya da ev yoğurdu satan yerler var, uzmanlara göre hazır yoğurdun bir faydası yokmuş gerçi kafayı sıyırcaz bu uzmanlardan artık

Kızlar o değil de bişey sorayım çatlak kremi almak istiyorum eczane ürünü istiyorum avene in bir ürününü çok önerdiler ama emin olamadım deneyimli arkadaşlar öneriniz var mı
lierac kullandım ama 8.ayda falan 7.ayda da bebeyağı sürüyorum hiç çatlak yok ki ergenlikte diz arkası çatlakların olmuştu hızlı uzatmaktan, ama sanki karnım çatlamayacaktı onları sürmesemde gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…