- 17 Mayıs 2019
- 622
- 816
- 23
sling onermem tam bir cinnet sebebi. Ben bu sefer kaliteli bi kanguru alacağım.Ben cinsiyet öğrenmeden başlamak istemiyorum. Gerçi oğlumdan kalan park beşik var onu kullanacağım inş. Kardeşim küçük sallanan minik beşik verecek, ben otomatik sallanan salıncak almayı düşünüyorum hani yemek yaparken iş yaparken dursun diye. Bebek arabamız yenidoğandan beri kullanılandan vardi travel de cok merağım vardı ama bu sefer sling ve ergonomik kanguru alıcam inş. Bebek arabasını daha az kullanırım.
travel sistem bebek arabamin pusetini kullandim. Sonrasinda britax romer trifix oto koltugu aldim hala kullaniyoruz cok memnunum.Oto koltugu isini nasil çözdünüz ben ilk 9 ay oto koltugu olarak kullanirim diye travel sistem aliycam
ben de ikinci el cok sey aldim cok da memnun kaldim. Oyun halisi vs yikanabilen seylerden. Ama oto koltugu tavsiye etmem. Guvenlik meselesi cok onemli. Kac yil kullanildi hasar aldi mi vs bilemeyiz. Oto koltuklarinin omru var zaten sifir almak en temiziİlk 7-8 ay anakucağı vardı abimden kalan onu kullandım sonra normal oto koltuğu aldım benim kız ince uzun 6,5 yaşında hala koltuğunu kullanıyor 9-36 almıştım, letgoda tutumlu annede 2.el anakucakları var yepyeni çok iyi markaların 200-300e tertemizler bir de kullanmamışlar pek onlara da bakabilirsin ben 2.el seviyorum kızıma çoook almışımdır tutumlu anneden marka ve taş gibi ayakkabı kıyafet yarı fiyattan aza hem de azukullanılıyor eskimiyor
ben sut urunleri pek tuketemiyorum ama seneler oldu hazir yogurt almiyorum eve. Kendim mayaliyordum. Simdi koku hassasiyetim var ev yoğurdu mayalayan bi yer buldum ordan aliyorumkızlar ben işyerinde vakit bulamadığım için yoğurdu hazır yiyorum
etrafımdan kendin mayalasan diyorlar sizler ne yapıyorsunuz yoğrt işini ?
Hindistan cevizi yagi alacagim ben en azindan dogalKızlar o değil de bişey sorayım çatlak kremi almak istiyorum eczane ürünü istiyorum avene in bir ürününü çok önerdiler ama emin olamadım deneyimli arkadaşlar öneriniz var mı