• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan 3 civarı, 71 im.
geçen kontrolde doktorum bana aylık 1,5 kilodan fazla almamaya çalış dedi hoş ben zaten 54 kiloyla başladım. Bi sorun olacağını sanmıyorum ama sanırım son üç ay çok kilo alınabildiği için önermiyorlar. Eltime söyledim o da kadın doğumcu kendini hiç sınırlama öyle kilo aldım almadım diye yapı meselesi dedi.

Ben 68 le hamile kaldm 71 civarıyım zaten göbeğim vardı 🙄. Keşke biraz geç çıksaydı. Oğlumda 16 haftalıktım pıt minicik bir göbek çkmştı varla yok arası. 20 haftalıkken bile bu kadar değildim. Gerçi o zaman 61 le hamile kalıp göbeğim zaten yoktu ve ilk 3-4 ayda 2 kilo civarı almştm, toplamda 18 kilo. Boyum 1.63 artık top gibi olurum.
Allah sonumu hayır etsin 😁
Bende 63 le hamile kalıp 61.8 e düştüm şimdi anca 62.5 olabildim 14.hafta bitecek hiç kilo almadm haliyle göbekte yok bakalım nasıl gıdecek😀

ne kadar moral bulduğum bir mesaj. :KK70:
Bende senin mesajı okuyunca moral buldum valla😂 hamile kaldığım kilo 63 sonra 1 kilo verdim yarım kilo aldım hala 63 olamadım herkes soruyor karnın cıktı mı dıye yok dıyorum şaşırıyorlar kilo alamadım ki çıksın😣😂

Bende senin mesajı okuyunca moral buldum valla😂 hamile kaldığım kilo 63 sonra 1 kilo verdim yarım kilo aldım hala 63 olamadım herkes soruyor karnın cıktı mı dıye yok dıyorum şaşırıyorlar kilo alamadım ki çıksın😣😂
ben de bu aralar balık yağı demir ilacı derken pek alışamadım ara ara çıkarıyorum malesef o yüzden çok alamıyorum galiba amaaann kendimi oğluş annelerinin karnı o kadar şişmiyor öne doğru çıkıyor diyerek motive ediyorum. Bizim işte bi arkadaş var kızı olacak kıçı kocaman oldu şimdiden onu görünce çok da şey etmemek lazım galiba ya :KK48: :KK48:

Bana da doktorum ikili yeter dedi. Baktık bir sorun var o zaman düşünürüz. Çünkü 2lidir 3lüdür 4lüdür anne adayları boşuna geriliyor sevmiyorum demişti ki haklı. Yarın 11'de randevum var haftalardır diken üstündeyim. Bu arada folic asit ve artı olarak 1 aydır wellcare'in vitamin d3'ünü kullanıyorum. 30 olması gereken değer 13 çıkınca sen şimdiden başla dedi.

Aynen canım benimde D vitamini 9 çıkınca d3 verdi birde decavit e başlattı. Folik asiti bıraktırdı bana 12. haftadan sonra gerek kalmıyor dedi

Isteyen olursa 2020 ocak anneleri gizli grup acabiliriz facebookta kizimda 2015 ekim anneleri grubumuz vardi hala cok samimiyiz 64 anne😂🤗

geçen kontrolde doktorum bana aylık 1,5 kilodan fazla almamaya çalış dedi hoş ben zaten 54 kiloyla başladım. Bi sorun olacağını sanmıyorum ama sanırım son üç ay çok kilo alınabildiği için önermiyorlar. Eltime söyledim o da kadın doğumcu kendini hiç sınırlama öyle kilo aldım almadım diye yapı meselesi dedi.
Ben oğlumda sadece göbek vardı 8 ayda 13 kilo aldım ki ekstra hiçbirşey yemedim. Cok kusmuştum ilk zamanlar yemek bile yiyemiyordum. Hem normal beslenmeye deva edip fazla hiçbirşey yemedim. Son ay dedim bu neya hep sağlıkli beslen çocuk ufacık. Son ayda bi saldım dedim bida bugünleri bulamam 5 kilo daha aldım 😁. Sonuç 3.260 bebek. 79 la doğuma girip 74 le çıktım.

ben de bu aralar balık yağı demir ilacı derken pek alışamadım ara ara çıkarıyorum malesef o yüzden çok alamıyorum galiba amaaann kendimi oğluş annelerinin karnı o kadar şişmiyor öne doğru çıkıyor diyerek motive ediyorum. Bizim işte bi arkadaş var kızı olacak kıçı kocaman oldu şimdiden onu görünce çok da şey etmemek lazım galiba ya :KK48: :KK48:
Allah seniiii😂😂 benım cinsiyette belli değil ama çok şükür kıçımda büyümedi yani 💃💃bakalım cinsiyetimiz ne onuda merak ediyorum 😍 ben hiç kusmadım da normal güzel seyrinde yiyorum hiç aman kilo almayayım diye uğraşmıyorum ama yapı meselesi demekki biz almaya meyilli değiliz abur cubur canım çekmiyor yemiyorum onunda etkisi vardır muhakkak hay maşallah kıçını kaşı nazar olmayalm😂

Allah seniiii😂😂 benım cinsiyette belli değil ama çok şükür kıçımda büyümedi yani 💃💃bakalım cinsiyetimiz ne onuda merak ediyorum 😍 ben hiç kusmadım da normal güzel seyrinde yiyorum hiç aman kilo almayayım diye uğraşmıyorum ama yapı meselesi demekki biz almaya meyilli değiliz abur cubur canım çekmiyor yemiyorum onunda etkisi vardır muhakkak hay maşallah kıçını kaşı nazar olmayalm😂
:KK76::KK76:

bizimki bana çok düşkün ama neyse ki baştan otoriter alıştırdım da eşimi bile ısır diyince ısırıyor bırak diyince bırakıyor :KK48: :KK48:
Ahahah yandın 😂. Benimki erkek, pek birine düşkün değil aslnda. Ben biraz dominant olduğumdan o da benden çekiniyor, ama arada azdığı zaman dışında sakin huylu.

Back
X