• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ketçap yesem bir şey olur mu ki?
Bisey olmaz ama tercih etmesek daha iyi sanki🙈sonucta hazir gida..icerigi malum. Ben bazen canim bisey istediginde arkasindaki icerige bakiyirum ve aman Allahim ben ne yiyorum böyle deyip frenliyorum cok ise yariyor tavsiye ederim😂😂

Canım çok geçmiş olsun . Bende ilk 3 ay çok kanamalı bir hamilelik yaşadım. Ama şimdi geçti çok şükür. Bebiste bir sorun yok ise vücudun kendinden kaynaklanan kanama da olabiliyormuş. Bir gece ben 3 ped değiştirecek kadar kanama geçirdim ve çok sancim vardı ama bebekte sorun yok dediler müdehale bile etmediler . Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım. Sağlıklı bebek düşmezmiş zaten . Inşallah senin bebisin de sağlıklı bir şekilde kucağında olur , evinin neşesi olur ;)
İnşallah canım çok sağol bende geceden beri öyleyim benimde bebeğimde bir sorun yok hatta Dr çok hareketli dedi inşallah bende atlatırım bu süreci çok iyi moral oldun ❤️

Çok sağol canım ediyordum herzaman zaten herkes için kendim içinde şuan içim içimi yiyor daha duş alamadım Dr lar alttan muayene etti namaz kılamadım ayağa kalktığımda kanama oluyor bekliyorum ayağa kalkınca gelmese hemen duş alıcam gelince korkuyorum yatıyorum
Canimm zorlama kendini yanlis yonlendirmek istemem ama sanirim suan kilinmaz zaten. Allah acil sifalar versin bir an once atlat insallah🌸🌸 dualarimiz seninle...

Kizlar evde nasil vakit geciriyorsunuz yada hepiniz calisiyor musunuz isim agir oldugu icin isten ayrildim ama evde zaman hic gecmiyor 😒
Ben is hayatina ara verdim evdeydim zaten ilk kizimdan sonra suan da pek birsey yaptigim yok tehlikem oldugu icin yatiyorum bunaldım ama artik iyice

Çok sağol canım ediyordum herzaman zaten herkes için kendim içinde şuan içim içimi yiyor daha duş alamadım Dr lar alttan muayene etti namaz kılamadım ayağa kalktığımda kanama oluyor bekliyorum ayağa kalkınca gelmese hemen duş alıcam gelince korkuyorum yatıyorum
Bend3 normalde kilardim gunluk bir tane de yasinim var bebege hamile kaldigimda oturarak kilmaya baslamistim ama artik.onu da yapmiyorum egil kalk kasiklsri tetikler die

Canım doktor alttan muayene edince gusül abdesti almana gerek yok diye biliyorum . Gusül gerektiren durumları tekrar okuyabilirsin . Ama namaz kılmak zorundasın her vakit abdest tazelemen gerekiyor. Kanama olsa namaz kılmak zorunlu . En çok namaz kılıp dua etmemiz gereken zaman çünkü . Oturarak kılabilirsin ama namaz kılmaktan bebek düşmez emin ol . Tercih senin tabi ben düşüncemi söyledim .

Canim ben de calisiyorum ama oglene kadar. Yaz okulumuz devam ediyor. Calisinca daha enerjik oluyorum cocuklar yormuyor cok sukur eğlenceli geciyor. Ama eve gelince ev isi yemek ve oglumla oyun aktivite derken aksam yoruldugumu hissediyorum..bir bardak cay iyi geliyor. Malesef ben de gurbet geliniyim annemler istanbulda degiller. Cok isterdim azicik anneme nazlanmayi😥 nasip boyleymis😁
canim isten ayrilinca ister istemez bir boşluğa dusmus hissedersin dogal ama cok yorucu olinca da sana bebegine zarar verebilirdi. Kendine bir ugras bul derim ben. Hobilerin neler bilemem ama seni neseli tutacak seyler..😉
Ya evet el isi yapmayi cok severim ama hamilelikten midir bilmiyorum beni bunaltiyor gibi geliyor ismek kurslarini bekliyorum iste🤗

İnşallah canım çok sağol bende geceden beri öyleyim benimde bebeğimde bir sorun yok hatta Dr çok hareketli dedi inşallah bende atlatırım bu süreci çok iyi moral oldun ❤
Inşallah canım bebek sağlıklıysa hiç korkma . Türkiye de yatırıyorlar müdehale ediyorlar en azindan ama ben yurt disindayim doktor bu kadar kanamada doktora hemen gitme muayeneler de kanamayi çoğaltır dedi . Hatta muayene den sonra 2 gün içind e devam eder dedi . Sağlıklıysa bebek düşmez hiç merak etme dedi . Dediği gibi de oldu hamdolsun şimdi sorun yok :) seninde öyle olacağına inanıyorum m . Progestanı fitil olarak kullanırsan daha hızlı etki eder nasıl kullanıyorsun bilmiyorum :)

merhaba arkadaslar bugun ikili test yapıldı 11+6 haftalık çıktı cınsıyetı net bısey dıyemem ama yuzde 51 kız dedı bı kzıım var saglıklı olsun da farketmez ense kalınlıgını 1.7 mm ölçtü normal dedı ama sankı bıraz yuksek gıbı geldı bana ınsallah bı sorun yoktur

Bilmiyorum ben bugun ikisine de sordum konak 350 adatip 400 dedi ama kimin baktığını sormamistim. Dogumevinde kim bakıyor onu da bilmiyorum ama cok gec zamana veriyor devlet
Anladım cnm sağol zam gelmiş bu arada 250idi birkaç ay önce, araştırmada perinatolog bakıyor doğum evi de oraya bağlı orası da öyledir diye tahmin ediyorum

Merhaba arkadaşlar 😊 tatile gitmeyi düşünen var mı , denize girmeyi falan ??? Ben doktoruma sordum girebilirsin sıkıntı yok dedi ama havuzdan uzak dur demişti ama yine de size de sorayım istedim.

Back