2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ervanın ayağini kremliyorum. Annemlerdeyim.ve burada cildiye doktoru bulamadım. Eve döndüğümüzde götüreceğim. Simdilik iyi cok şükür. Çektirme olmaz insAllah. Bir cesit kremle iyilesme olacagini umuyorum. Ama tırnak yamuk kaldı.

SonsuzUmut SonsuzUmut canim bizde 1 ay once o sekilde bir gun gecirmistik baktim kacirdi surekli bende takip edemedim aman demistim ama simdi gelince anne kaka diyor ( cisede kaka diyor 😁) koşuyoruz hemen aferin cok akillisin büyüdün artik diyorum cok mutlu oluyor:) kakasini yaptığında da beni kovuyor annee gittt gitttt:) !Masallah diyeyim bu ara benimde nazarim cok degiyor

SonsuzUmut SonsuzUmut canim bizde 1 ay once o sekilde bir gun gecirmistik baktim kacirdi surekli bende takip edemedim aman demistim ama simdi gelince anne kaka diyor ( cisede kaka diyor 😁) koşuyoruz hemen aferin cok akillisin büyüdün artik diyorum cok mutlu oluyor:) kakasini yaptığında da beni kovuyor annee gittt gitttt:) !Masallah diyeyim bu ara benimde nazarim cok degiyor
Maşallah akıllı bıdığa 😀🧿

merhaba canım arkadaşlarım hepinizi çok ihmal ettim hakkınızı helal edin. bu sene aşırı bir yoğunlktur gidiyor. Ata hiç durmuyor oturmuyor. aşırı hareketlimaaşallah. iş ev ata sızıp kalıyorum. gece hala kesintisiz uykumuz yok. uykuya geçişi zor. gece kalkıp diışarı çıkmak istiyor o derece sokakçı. sabahtan bahçede. ben işe geliyorum sabah, 9,30 gibi evegeçip kahvaltısını yaptırıyorum ki şu aralar iştahı da yok sanırım son dişler çıkıyor ve çok canı yanıyor. öğlen gidip uyutuyorum çok erken kalkıyor sabah. gündüz bıraksam 3 saat uyayacak ama 1,5 saatte uyandırıyorum. çocuk uykuyu sevmiyor vesselam. sizler nasılsınız. Kuzular nasıl. Haziran 15 te tuvalet eğitimine başlayacağım. hazır da hissetmiyorum kendimi. Ata hazır. ama benim de hazır olmam lazım. inşallah o zamana kadar hazır olurum. izin alacağım 10 gün. sonrasında babası tatilde olacak daireye getirmeyeceğin böylece evde bahçede sorunsuz çözeriz diye umuyorum. Hepinizi yürekten kucaklıyor, kuzularımı öpüyorum. Mersine bekliyorum.

Ebrulipapatya Ebrulipapatya sagol canim insallah sizde en temizinden halledersiniz :) darısı basiniza 😍
İnşallah canım🙏Maşallah size de 🧿🥰
Yaa bizimkinde istiyor hatta 1 gün denedim kaçırdı 2 kez ama söyledi lazımlığa otorfu yapması sonra havalar bozdu yine devam ettirmedim buralar ısınmadı ya
Kaçırmak Allah ın emri canım iyice öğrenene kadar🤣havalar iyice ısınsın daha kolay olur aç bağla yapma daha kötü olur iyice hazır olun öyle🥰
Kızlar ervanın ayağini kremliyorum. Annemlerdeyim.ve burada cildiye doktoru bulamadım. Eve döndüğümüzde götüreceğim. Simdilik iyi cok şükür. Çektirme olmaz insAllah. Bir cesit kremle iyilesme olacagini umuyorum. Ama tırnak yamuk kaldı.
İnşallah sorunsuz hallolur canım🙏🥰
merhaba canım arkadaşlarım hepinizi çok ihmal ettim hakkınızı helal edin. bu sene aşırı bir yoğunlktur gidiyor. Ata hiç durmuyor oturmuyor. aşırı hareketlimaaşallah. iş ev ata sızıp kalıyorum. gece hala kesintisiz uykumuz yok. uykuya geçişi zor. gece kalkıp diışarı çıkmak istiyor o derece sokakçı. sabahtan bahçede. ben işe geliyorum sabah, 9,30 gibi evegeçip kahvaltısını yaptırıyorum ki şu aralar iştahı da yok sanırım son dişler çıkıyor ve çok canı yanıyor. öğlen gidip uyutuyorum çok erken kalkıyor sabah. gündüz bıraksam 3 saat uyayacak ama 1,5 saatte uyandırıyorum. çocuk uykuyu sevmiyor vesselam. sizler nasılsınız. Kuzular nasıl. Haziran 15 te tuvalet eğitimine başlayacağım. hazır da hissetmiyorum kendimi. Ata hazır. ama benim de hazır olmam lazım. inşallah o zamana kadar hazır olurum. izin alacağım 10 gün. sonrasında babası tatilde olacak daireye getirmeyeceğin böylece evde bahçede sorunsuz çözeriz diye umuyorum. Hepinizi yürekten kucaklıyor, kuzularımı öpüyorum. Mersine bekliyorum.
Merhaba canım iyi olunda bizler birbirimizin halinden anlarız🙏Yaaa gece keşke uyusalar deliksiz ama yok uyumayan çocuk uyumuyor bilmezmiyim Mirkan da bu aralar acayip derecede ağlayıp bana yapışmaya başladı hiçbir şey yaptırmıyor 😞
Çiş konusunda da acele etme sakin sabırlı ve hazır hissettiğin zaman çok önemli inşallah çabucak öğrenir hepimizin minnoşları🙏🥰

Canım bu senin tercihin.Eğer gözün arkada kalmayacaksa bırakabilirsin. Ama yok içim içimi yiyor rahat değilim bakamazlar diyorsan al yanına. Uçak sonuçta.Peki yolculuk toplamda kac saat sürecek?
ucak sonuçtaderken ne demek istedin sekerparem anlamadim. ya ilk defa bu kadar uzun sure ayri kalacam. bakacaklar konusunda gozum arkada kalmaz ama illaki anne diye aglarlar. of ama kalabaliga hic sokasim yok. aslinda burda olsaydi belki olabilirdi ama baska evde uyutmak yedirmek hep zor. cunki evler de cok kalabalik olacak düğün evi malum. ama üzülüyor muyum evet.
Kızlar bu akşam Ervamı anneme bırakmıştım. Böyle kalinlasma problemi olan bir ayak tırnağı vardı.Bu hafta cocuk doktoru ve ortopediye göstermiştim. Cildiye görsün dedilerdi ama cildiye yoktu. Bu aksam o parmagı kapiya çarpmış 😔. Iste o tırnak resmen yamulmus. Dibinden hafif kanamış. Eve geldigimde çok geçti. Yarın resmi tatil. Özellerde bile cildiyeci bulamam. Acil bakar mi? O tirnak çekilir mi? 😥
canim foto atsana. bi de tirnagin parmagina degmesine engel ol. yani pamukla araya gir. nerdesin sen ?

ucak sonuçtaderken ne demek istedin sekerparem anlamadim. ya ilk defa bu kadar uzun sure ayri kalacam. bakacaklar konusunda gozum arkada kalmaz ama illaki anne diye aglarlar. of ama kalabaliga hic sokasim yok. aslinda burda olsaydi belki olabilirdi ama baska evde uyutmak yedirmek hep zor. cunki evler de cok kalabalik olacak düğün evi malum. ama üzülüyor muyum evet.

canim foto atsana. bi de tirnagin parmagina degmesine engel ol. yani pamukla araya gir. nerdesin sen ?
Helinim uçak ile kısa surer demek istedim canım.yani otobüse nazaran. Eğer orada da kalmak da problem diyorsan zor olur canim ya. Ne diyeyim bilemedim.

Canım atıyorum fotoğrafları. Tirnakta kalinlasma artti iyice. Annemelerdeyim. Dönüyorum. Burada cildiye bulamadık. Bakalim Tekirdağ da nasipse bulacağız.

Eklentiler

• 20220524_161142.jpg
    20220524_161142.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 20220524_161134.jpg
    20220524_161134.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 39
BKGK BKGK oy benim guzel gelinim tuvalete gitmeye baslamis. tebrik ederimmmmm. bizde de gitmeler var ama oyle oturuyor bitti diyip kalkiyor. icraat yok ne yazik ki. halilar kalkti. havalar da isinmaya basladi. nabiz yoklarim bi. ama hazir degilse ertelerim. yazin sonuna kadar musade ona. ✌
Canım evet gündüzleri problem yaşamadık çok şükür bizde çoğu zaman oturup boş kalkıyoruz gaz çıkarıyor bazen 😆 gelince soyle diyorum hep :) hadi darısı başınıza inş:)

Helinim uçak ile kısa surer demek istedim canım.yani otobüse nazaran. Eğer orada da kalmak da problem diyorsan zor olur canim ya. Ne diyeyim bilemedim.

Canım atıyorum fotoğrafları. Tirnakta kalinlasma artti iyice. Annemelerdeyim. Dönüyorum. Burada cildiye bulamadık. Bakalim Tekirdağ da nasipse bulacağız.
Oyy kuzum nasıl acıyodur 😞

kuzum benim ya. deriye zarar verecek bi durum yok. abse felan da yok. civanin tırnağı batiyordu dokuya zarar veriyordu. ama kalinlasma var. bunun icin de ilac verebilir. çekeceğini dusunmem canim. cok gecmis olsun. doktora gidince yaz mutlaka.
Canım evet gündüzleri problem yaşamadık çok şükür bizde çoğu zaman oturup boş kalkıyoruz gaz çıkarıyor bazen 😆 gelince soyle diyorum hep :) hadi darısı başınıza inş:)
ben hazir olmalıyım bi de ya 🙈
arelimin ameliyat olma durumu var. pazartesi netelesecek. kafam cok rahat degil.

bugun de arelimin yil sonu gosterisi var dans edecekler sahnede. civanim da abisini izleyecek. heyecan cok. büyüyorlar canlarim 🤩😍

kuzum benim ya. deriye zarar verecek bi durum yok. abse felan da yok. civanin tırnağı batiyordu dokuya zarar veriyordu. ama kalinlasma var. bunun icin de ilac verebilir. çekeceğini dusunmem canim. cok gecmis olsun. doktora gidince yaz mutlaka.

arelimin ameliyat olma durumu var. pazartesi netelesecek. kafam cok rahat degil.

bugun de arelimin yil sonu gosterisi var dans edecekler sahnede. civanim da abisini izleyecek. heyecan cok. büyüyorlar canlarim 🤩😍
Canım ilk çarptığında enfeksiyon hafif oldu hep dextrocin ile kremledim. Tırnak sanki sallandı böyle hafiften birkac gün. Ama cok şükür saglamladı kendini. Bugun ustten üstten kestim.cok şükür ağlamadı. Demek ki ağrısı geçmiş.sagolasin ferahlattin beni 🤗🤗 tırnak çekilmesin de kolayi bulunur 😊

Bu arada canım Arelin ne ameliyati var? Sünnet falan mı?

Ne ameliyatı canım yaa?

şekerparem güzel dünürüm, gelinciğime ne oldu kıyamam. oparmaklara çok özledim çok öperim geçmişler olsun

şekerparem güzel dünürüm, gelinciğime ne oldu kıyamam. oparmaklara çok özledim çok öperim geçmişler olsun
Iki gun arayla parmaklari kapiya carpti ve tirnaği kirdi dünürüm ya. Birini kirdi birini yamulttu. O tirnak kalınlaşması ise bir süredir vardı ama iyice artti. Tekirdaga döndük ama burada ciddi rota salgını var korkudan gidemedik doktora. Ustelik su an bogazlarindan rahatsiz ikisi de. Öksürük burun akıntısı var. Saglık ocağına ilac yazdırdım. InsAllah toparlarlar.
Tirnaklara gelince araştırdım biraz. Sporcularda oluyormuş. Ustune agirlik verilince oluyormus. ee benim cadı hep balerin gibi tırnaginin ustunde yasiyor. Cildiyeye de gitsek üstteki kismi torpuleyerek alacakmis hem de peyderpey yavas yavas seans seans. Ben de ustten kesmeye basladım tirnak makasi ile. Törpü vuramadım tırnak oynar diye korkuyorum.iyilessinler de randevu alacağım. O zamana kadar da rota salgıni biter umarım.
Damadım nasıl bakim 🥰🥰🥰

X