2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok geçmiş olsun canım .umarım ilerleyişi yavaş seyreder fizik tedaviyle sıkıntıyı en aza indirirsin .Rabbim yardımcın olsun.annenlerle aranız nasıl ,yakın mı ,uzak mı oturuyorsunuz?
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin tez zamanda inşallah 🙏
Annemi 19 babamı 12 yaşımda kaybettim bi kız kardeşim var o da 1200 km uzakta 😞ben eşimin memleketinde yaşıyorum 😉
Kayınvalidemler görümcelerim falan var hepsiyle de iyiyiz şükür 🙏
Şuan eşimle sıkıntılar var işte😞

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin tez zamanda inşallah 🙏
Annemi 19 babamı 12 yaşımda kaybettim bi kız kardeşim var o da 1200 km uzakta 😞ben eşimin memleketinde yaşıyorum 😉
Kayınvalidemler görümcelerim falan var hepsiyle de iyiyiz şükür 🙏
Şuan eşimle sıkıntılar var işte😞
Canım inş missin de dediği gibi yavaş seyreder Allah şifa versin her hastalıkta her şeyde aslında stres olmamak kendimize inanmak moral motivasyon sağlamak çok önemli bol bol kaslarını güçlendirecek fizik tedaviler ve besinler tüket hatta ilaçlar varsa doktoruna söyle kullan açtığın konuda da inş şifa bulmuş birbirinize destek olcak kişilere denk gelirsin
Eşinle yazmıştın sanki sıkıntıları ama bu kadar ciddi bir şey olduğunu anlamadım ama hallolur her şey Allah yardımcın olsun

Canım inş missin de dediği gibi yavaş seyreder Allah şifa versin her hastalıkta her şeyde aslında stres olmamak kendimize inanmak moral motivasyon sağlamak çok önemli bol bol kaslarını güçlendirecek fizik tedaviler ve besinler tüket hatta ilaçlar varsa doktoruna söyle kullan açtığın konuda da inş şifa bulmuş birbirinize destek olcak kişilere denk gelirsin
Eşinle yazmıştın sanki sıkıntıları ama bu kadar ciddi bir şey olduğunu anlamadım ama hallolur her şey Allah yardımcın olsun
Aminn canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların için 🙏🥰
Yani insanı ancak aynı hastalıkta olan insanlar anlıyor çoğu Dr bile bu hastalığı sadece tıp fakültesinde kitaptan okuduğu kadarıyla biliyor bende ilk kez duydum adını inşallah kesin tedavi için bişiy bulurlar 🙏

Kızlar bu arada bişiy sormak istiyorum,
Sezeryan fan sonra sütüm 3 gün gelmediği için Mirkan biberona alışmıştı ve o yüzden memeyi 4 ay emdi sonra sütüm kesildi gitti 20 ay oldu yani
Bugün sabah kalktığımda pijamamın göğüs kısmı ıslaktı önce ter sandım sonra baktım göğsümden sıvı bişiy akıyor süt gibi aranızda böyle bişiy yaşıyan var mı?

eveeeet grubumuzun ilk okullusu civan ege ye tebrikleri alabiliriz. eylulde abisiyle birlikte o da baslayacak. kaydini yapiverdik✌
wc egitimini yaza halledince hazır ve istekli olduğunu düşünüyorum umarim mutlu olur oluruz🙏
Oyy masallah hadi bakalim hayirlisi olsun 😍😚
Minkler küçük dana oldular canım benimki ele avuca sığmaz bir halde yine aynı 😁 azı dişlerden haberim yok bakmadım bayadır ama fırçalarken de farketmedim.gece beslenmesini emzirmeyi keserken kestim .sadece isterse su veriyroum genelde yanında yatmam için uyanıyor sanırım ben yanına yatınca uyuyor tekrar.bazen de deliksiz uyuyor belli olmuyor.
Benimki de 2 haftadir flan baktim uyanmıyor bende kestim mamayi sadeve uyumadan once arada iciriyorum. Son azilar ustler patliyor bizimde son 2 dis kaldi sonra iyice rahatlariz diye umuyorum:)

Bende karya yi eylulde krese vermeyi düşünüyorum artk kismet

Ebrulipapatya Ebrulipapatya canim cok geçmiş olsun umarim en kisa surede sağlığına kavusursun es konusuna gelincede kendiniuzme diyicem ama insan yinede uzuluyor iste Allah ona da biraz vicdan versin

Canım hayırlı uğurlu olsun 🥰 sen de mesleğini yaparsın inşAllah 🥰

Tebrikler canım inşallah kolay adapte olur hem WC eğitimine hem de okuluna 🎉 sen de işe döneceksin sanırım .herşey gönlünce olsun🥰 ben de diğer seneye düşünüyorum nasipse 3,5 da yarım gün gider inşallah

Ayy Maşallah inşallah kolayca alışır canım 🙏🥰

Oyy masallah hadi bakalim hayirlisi olsun 😍😚

Benimki de 2 haftadir flan baktim uyanmıyor bende kestim mamayi sadeve uyumadan once arada iciriyorum. Son azilar ustler patliyor bizimde son 2 dis kaldi sonra iyice rahatlariz diye umuyorum:)

Bende karya yi eylulde krese vermeyi düşünüyorum artk kismet

teşekkürler kizlar umarim mutlu olur. bakicidansa kreş daha iyi olur dedik. abisinden dolayi istekli de. bende calismak istiyorum. yani kendimde 1 yil daha evde kalayim sabrini görmüyorum. mesleki motivasyonumu da yitiriyorum ara verdikce. umarim iki oglum icin de ailemiz icinde dogru olani yapıyorumdur 🙏

baharcim ben geceyi coktan kesmistim. mama da yoktu hayatimizda. 2 yasi dolunca meme de bitti. gece gündüz uykusu guzeldir masallah. uyku egitimi verdigimden beri evde hic sıkıntı olmadi disarida bazen zorlar bazen uyumludur. ust arka disler henüz yok alt arkalar geldi ama tam degil hala. 18 diş var yani. cok dilli. seni cok seviyom diyo. her sabah odaya annneeee bende okula gidcemmmm diye nara atiyor. düzduvara tirmaniyor. cimnastik kursu bakiyorum ama yasi uygun degil sanirim hala. yuzmeyede kabul etmediler yavrumu. yaz icin program oluşturmayacalisiyorum. kuzularimla son vakitlerim doya doya dolu dolu geçsin diye planlar pesindeyim.

kizlar agustos sonunda manisada bir yakınımızın düğünü var esimin kuzeni. cocuklari getirmeyecem dedim ama dert oldu icime. cuma sabah cikip pazar aksam 6 da evde olacam. hic ayri kaldiniz mi cok sikintinolur mu ? kalabaliktada hala korkuyorum aşi olmadilar bizim gibi ve her goren opecek felan. kendimize ucak bileti aldik dun. ama iste dunden beri icim daraldi.

teşekkürler kizlar umarim mutlu olur. bakicidansa kreş daha iyi olur dedik. abisinden dolayi istekli de. bende calismak istiyorum. yani kendimde 1 yil daha evde kalayim sabrini görmüyorum. mesleki motivasyonumu da yitiriyorum ara verdikce. umarim iki oglum icin de ailemiz icinde dogru olani yapıyorumdur 🙏

baharcim ben geceyi coktan kesmistim. mama da yoktu hayatimizda. 2 yasi dolunca meme de bitti. gece gündüz uykusu guzeldir masallah. uyku egitimi verdigimden beri evde hic sıkıntı olmadi disarida bazen zorlar bazen uyumludur. ust arka disler henüz yok alt arkalar geldi ama tam degil hala. 18 diş var yani. cok dilli. seni cok seviyom diyo. her sabah odaya annneeee bende okula gidcemmmm diye nara atiyor. düzduvara tirmaniyor. cimnastik kursu bakiyorum ama yasi uygun degil sanirim hala. yuzmeyede kabul etmediler yavrumu. yaz icin program oluşturmayacalisiyorum. kuzularimla son vakitlerim doya doya dolu dolu geçsin diye planlar pesindeyim.

kizlar agustos sonunda manisada bir yakınımızın düğünü var esimin kuzeni. cocuklari getirmeyecem dedim ama dert oldu icime. cuma sabah cikip pazar aksam 6 da evde olacam. hic ayri kaldiniz mi cok sikintinolur mu ? kalabaliktada hala korkuyorum aşi olmadilar bizim gibi ve her goren opecek felan. kendimize ucak bileti aldik dun. ama iste dunden beri icim daraldi.
Canım bu senin tercihin.Eğer gözün arkada kalmayacaksa bırakabilirsin. Ama yok içim içimi yiyor rahat değilim bakamazlar diyorsan al yanına. Uçak sonuçta.Peki yolculuk toplamda kac saat sürecek?

Kızlar bu akşam Ervamı anneme bırakmıştım. Böyle kalinlasma problemi olan bir ayak tırnağı vardı.Bu hafta cocuk doktoru ve ortopediye göstermiştim. Cildiye görsün dedilerdi ama cildiye yoktu. Bu aksam o parmagı kapiya çarpmış 😔. Iste o tırnak resmen yamulmus. Dibinden hafif kanamış. Eve geldigimde çok geçti. Yarın resmi tatil. Özellerde bile cildiyeci bulamam. Acil bakar mi? O tirnak çekilir mi? 😥

Kızlar bu akşam Ervamı anneme bırakmıştım. Böyle kalinlasma problemi olan bir ayak tırnağı vardı.Bu hafta cocuk doktoru ve ortopediye göstermiştim. Cildiye görsün dedilerdi ama cildiye yoktu. Bu aksam o parmagı kapiya çarpmış 😔. Iste o tırnak resmen yamulmus. Dibinden hafif kanamış. Eve geldigimde çok geçti. Yarın resmi tatil. Özellerde bile cildiyeci bulamam. Acil bakar mi? O tirnak çekilir mi? 😥
Nasıl canı yanıyordur kuzunun 😞
Ne yaptın canım ?
Götürdün mü Dr a?

Geçmiş olsun canım benim bir fotosunu atsana düzelir bence

Merhaba , bir sorum olacak yaşayan varsa cicevaplarsa çok sevinirim
Mastit değil ama göğüste düğümlenme yaşadım sol tarafta , masajla vs indi şiş olan yer . Ama 5.gün bitti benim iki göğsümden de gelen süt hala artmadı . Bir hafta sürer eskiye dönmesi dediler ama süre de dolmak üzere . Başına gelen var mi ? Sütü artan var mı? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum

Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ?
Kalppare Kalppare Erva ma gecmis olsun tirnak kalinlasmasi nasil canim benim ayagimda isaret parmagimdaki tirnak bir sefer o sekilde oldu neredeyse kökünden kestim.en son aci flanda hissetmedim torpuledim flan sonra duzeldi neden oldu anlamamistim. Acaba cektirme yapmasan mi :KK43: bir zarari yoksa belkide duzelir

Kizlar karya lazimliga yapmak istiyor diye 3 gundur gunduzleri bez takmıyorum Cok şükür hc problem yasamadik darisi basiniza insallah bezi simdilik sadeve disari cikinca ve uyudugunda takıyorum disari icin babyplusun portatf lazimligini aldim bakalim ins disariyida hallederiz. Gündüz uykularindada alt acma bezi serecegim havalar biraz daha duzelsin cnku yorgani flan üstünde olurda yaparsa yıkaması zor olur simdi.

Kizlar karya lazimliga yapmak istiyor diye 3 gundur gunduzleri bez takmıyorum Cok şükür hc problem yasamadik darisi basiniza insallah bezi simdilik sadeve disari cikinca ve uyudugunda takıyorum disari icin babyplusun portatf lazimligini aldim bakalim ins disariyida hallederiz. Gündüz uykularindada alt acma bezi serecegim havalar biraz daha duzelsin cnku yorgani flan üstünde olurda yaparsa yıkaması zor olur simdi.
Ayyy çok sevindim canım dediğin gibi darısı başımıza inşallah 🙏
Sen sabret onuda halledeceğine eminim ben…
Ne güzel geliyor kulağa☺️

Merhaba , bir sorum olacak yaşayan varsa cicevaplarsa çok sevinirim
Mastit değil ama göğüste düğümlenme yaşadım sol tarafta , masajla vs indi şiş olan yer . Ama 5.gün bitti benim iki göğsümden de gelen süt hala artmadı . Bir hafta sürer eskiye dönmesi dediler ama süre de dolmak üzere . Başına gelen var mi ? Sütü artan var mı? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
Bol bol emzir emzirdikce süt artar

X