teşekkürler kizlar umarim mutlu olur. bakicidansa kreş daha iyi olur dedik. abisinden dolayi istekli de. bende calismak istiyorum. yani kendimde 1 yil daha evde kalayim sabrini görmüyorum. mesleki motivasyonumu da yitiriyorum ara verdikce. umarim iki oglum icin de ailemiz icinde dogru olani yapıyorumdur
baharcim ben geceyi coktan kesmistim. mama da yoktu hayatimizda. 2 yasi dolunca meme de bitti. gece gündüz uykusu guzeldir masallah. uyku egitimi verdigimden beri evde hic sıkıntı olmadi disarida bazen zorlar bazen uyumludur. ust arka disler henüz yok alt arkalar geldi ama tam degil hala. 18 diş var yani. cok dilli. seni cok seviyom diyo. her sabah odaya annneeee bende okula gidcemmmm diye nara atiyor. düzduvara tirmaniyor. cimnastik kursu bakiyorum ama yasi uygun degil sanirim hala. yuzmeyede kabul etmediler yavrumu. yaz icin program oluşturmayacalisiyorum. kuzularimla son vakitlerim doya doya dolu dolu geçsin diye planlar pesindeyim.
kizlar agustos sonunda manisada bir yakınımızın düğünü var esimin kuzeni. cocuklari getirmeyecem dedim ama dert oldu icime. cuma sabah cikip pazar aksam 6 da evde olacam. hic ayri kaldiniz mi cok sikintinolur mu ? kalabaliktada hala korkuyorum aşi olmadilar bizim gibi ve her goren opecek felan. kendimize ucak bileti aldik dun. ama iste dunden beri icim daraldi.