Al benden de o kadar
nolduysa oldu.. regl dönemlerim çook gergin mutsuz bas agrisi mide bulantisi eşliğinde geçiyor
ee hal böyle olunca evdeki en ufak problem ×2 hatta ×3 oluyor
Kim mükemmel ki blupcum
ben okulöncesi öğretmeni olmama rağmen müthiş zorlanıyorum. Etkinlik istedikleri zaman kusasım geliyor bazen.tv de aćıyorum tabi. Yoksa gün bitmez.sabrımız biter.bu sefer cocuklara patlarız
Bir de bildiklerim bir yanda kafamin içinde bir yanda geleneksel annelik ic sesi..annelik ic sesi her zaman iyiyi söylemiyor
Bazen terliiiiiiikkkk diye hatırlatıyor
ic sesime diyorum sus ben o terligi simdi atmayim tepene
ic dunyamda kohlberg ile piaget oturup kahve iciyor. Ericson dur yapma sekerpare bak bunlar hep dönemsel diyor.icimden bir anne sesi beeeennn insan degil miyiiimmm diye haykırıyor
ericson sen de insansin ama ne edeyim ben de ericsonum diyor
freud bu kiza da acıyın azıcık diyor ama dinleyen kim.
Anlasa anlasa halimden 2020 nisan analari anlar deyip yazıyorum ha buraya
Isin sakasi bir yana.. gece kendi kendime sunu sayıklayarak uyudum. Biliyordun pare bu gunlerin gelecegini. 2 yas gecici bir dönem.cok sukur bak dogmus büyümüş hamd et sukret diyordum uyumusum.
Forumda bizimle ayni donemde dogum yapmis bir anneyle tanistim.tabi ona soylemedim bunu.2020 nisan da erken dogum yapmış.aslinda cok da erken degil 32 haftalikmis. Bebegi dogdugunda bazi ihmallerle bazi problemler yasamis.beyin oksijensiz kalmis. 1 yasina kadar 7 defa beyin kanamasi sayisiz kalp krizi gecirmis. Ve 1 yasinda annesi kizim istersen gidebilirsin sana kizmayacagim demis ve ertesi gun yavru vefat etmis.annesi onu birakana kadar annesini birakmamis.ben o yaziyi okuduğumdan beri Ervanin halleri daha bir baska geliyor gözüme.yaramazlik yaptiginda şükür yanimda ya, yapsin yaramazlık.gecici bir donem bu diyorum
Aslinda Alinin hallerinden Ervaya sira gelmiyor da olabilir.
Park sezonu bi acilsa rahatlasak burda hala yok
Geçmiş olsun canım.uzulme o kadar. Allah şifasını verir.dualarimdasiniz