- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Çook şükür canımSağol canım teşekkür ederim bulaşmamıştır diye düşünüyorum artık çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook şükür canımSağol canım teşekkür ederim bulaşmamıştır diye düşünüyorum artık çok şükür
Hamile arkadaşları okıyunca hamileliğimi özlüyorum sanki yıllar geçmiş gibi üzerinden, bugün tatlı yerken istemsizce karnıma baktım bebek hareket edecek gibi geldi biran normal zamanında olsa yarın alınacaktı benim bebek de 38.hafta doluyor yarın.Garip duygular içindeyim bir çok şey hayalimdeki gibi olmadı diyorum sonra ammaann sağlıklı minik oğlun yanında işte saçmalama diyorum o minik ellerini yediğim kuzum
Canım adeno virüs bu yıl çok duydum ben de. Bir grip türü diye biliyorum her çocuk farklı geçiriyor. Umarım size geçmemiştir artık belirti yoksaKızlar ya arkadaşın oğlu adeno virüsmüş g çen buluştuk öptüler birbirlerini birde ısırdığı muzdan ısırdı Zara. Eşimledr birbirimize girdik o gitmeyelim hep hastalar onlar demişti (genel kanısı) bende onu şizofren gibi çok takıntısısın falan diye saydırmıştım şimdi dünyanın sonu gibi davranıyor
Nette baktım yazılanlar pek hoş değil başına gelem duyan bilen var mı
misskokulumm sen bilebilirsin diye etiketliyorum.
Yok unuttum artık sanırım canım kapattık Allahın izniyle o dönemleri güzeldi tabi çok şükür tattık o duyguları Rabbim tüm isteyenlere aratmadan versin.Hala özlüyor musun?
Başka özleyen var mi hamilelik günlerini
Amin canım büyüdüler çoook şükürYok unuttum artık sanırım canım kapattık Allahın izniyle o dönemleri güzeldi tabi çok şükür tattık o duyguları Rabbim tüm isteyenlere aratmadan versin.
Canım rota benzeriymiş iyi ve çok kötü olanları varmış internette okuyunca bazı şeyleri yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür ki bulaşmadıCanım adeno virüs bu yıl çok duydum ben de. Bir grip türü diye biliyorum her çocuk farklı geçiriyor. Umarım size geçmemiştir artık belirti yoksa
Ya Jadem Deniz de benzer durumda. Hem de aylardır. Uyutursam gece uykuya acayip zor geçiyor. Ve uyutmak için emzirme pozisyonunda gezdirmem gerekiyor kollarım ağrıyor artık. Uyutmazsam esniyor saat 4-5 gibi memede içi geçiyor. Zorla oyalayip uyumasini engelliyorum. Şaştım kaldım inan. Asya hiç esniyor mu akşamüstü?Kızlar öğle uykusunu inanılmaz reddediyor Asya sanırım bırakıyorum artık pes ediyorum yoksa bir gün ya kendime ya ona zarar vereceğim öyle bağırdım ki biraz önce boğazım ağrıyor eşim geldi aldı adam hasta hasta ilgileniyor şimdi
Geçen de birine dedim gündüz uyumuyor gece uyuyor şükür diye kız 2 gündür gece de uyumuyor ağzımı açmaya gelmiyor resmen direk nazar ediyorum hala da uslanmadım 3 saatlik uyku ile yaşam mücadelesi veriyorum resmen
Eşimde ameliyat oldu apandisit ten sanırım yük ağır geldi biraz her şey üstüme binince neyse bugüne bin şükür şimdi geldi yalakalık yapıyor konuşmuyorum onunla diye aman soran olmadı ama içimi bi dökesim geldi demekki
Dışarısı için aparatlar var canım kız çocuğu için de var dur link ekliyorum ben sana.Çiş meselesiYaaa canim.ayni durumdayız gecen haftasonu esime dedim.bu ara guzel uyuyor diye nazar mi oldu ne oldu benimki yine sapitti bu aksam.12 de uyudu 1 saat salladim ben bu ara bağırmıyorum ama geçen bezini yarim saat taktirmadi ciplak dolasti bacaklarina poposuna hafiften vurdum en son sonra vazgectim baktim.olacak.gibi.degil 10dk sonra baglattirdi ama.bu sira boyle zorluklari var.dislerimi sıkıp duruyorum
Birde.inat yapiyor televizyonu o accaakmis o kapatacakmis kapiyi o kapatacakmis bunun gibi birsuru sey
misskokulumm canimm Göktuğ doğum günün kutlu olsun nice senelere saglikla büyüsün
Bu arada benim kiz dun aksam ve bu aksam alti acikken cisi geldigini belli etti hemen Lazimlik koydum oturdu yapti nasil devam etmeliyim?
Birde evdeyken.bu sekilde.oturtabilirim ama disarida nasil yapacagim ?
Bilgisi olan wc egitimi ile ilgili nasil yapmam gerektigini bilen var mi ? Mesela.kac saatte bir sorayim.ve oturtayım
Kizlar neredesiniz bir ses verin:)
Kalppare @Helinnnnn @nzh99 @Zeyay1420 SonsuzUmut Umudum- baharumutduru Asliii
Yaa valla nickleride unutmusum
Arayi acmayin :)
Bence anlat canım. Bazen benim de canım sıkkın olabilir, her zaman gülemem ki. Ama bu tamamen mutsuz olduğum anlamına gelmez o anlık bir şeydir. Ben seninle babanla ve kardeşinle çok mutluyum gibi gibi. Ali akıllı maşallah anlar hemen.Kızlar ya benim bu koca oğlan sürekli anne mutsuzsun deyip duruyor. Sürekli gülmemi istiyor. Benim de bu ara öyle içimden pek kahkahalar atmak gelmiyor. Çocuk çok etkilenir mi bu durumdan? Ne yapmak gerekir?
Yani onlarla oynarken gülüp egleniyoruz ama yuzum asılınca da annee gül diye bastiriyor. Beni kızdırıyor sonra da annem hic mutlu degil diye ağlıyor.ya oglum yaramazlik yapma sen de o zaman diyorum.boyle işte..dertlenesim.geldi
Sevindim canım bulasmamasina. Hastalık zor ya.Canım rota benzeriymiş iyi ve çok kötü olanları varmış internette okuyunca bazı şeyleri yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür ki bulaşmadı
Hamileliği bende özledim mi bilmiyorum ama bende de zaman zaman karnımda olduğu anlar geliyor aklıma kızlarında da böyle özler miydin miss
Canım öncelikle taşinabilir lazımlık olayi süpermiş. Umumi tuvalete gitmesini istemiyorum bu güzel bir çözum seyahette falan. Tabi gene tuvalete sokarim ama buna yapar. Guzel mantikYa Jadem Deniz de benzer durumda. Hem de aylardır. Uyutursam gece uykuya acayip zor geçiyor. Ve uyutmak için emzirme pozisyonunda gezdirmem gerekiyor kollarım ağrıyor artık. Uyutmazsam esniyor saat 4-5 gibi memede içi geçiyor. Zorla oyalayip uyumasini engelliyorum. Şaştım kaldım inan. Asya hiç esniyor mu akşamüstü?
Dışarısı için aparatlar var canım kız çocuğu için de var dur link ekliyorum ben sana.Çiş meselesi
Bence anlat canım. Bazen benim de canım sıkkın olabilir, her zaman gülemem ki. Ama bu tamamen mutsuz olduğum anlamına gelmez o anlık bir şeydir. Ben seninle babanla ve kardeşinle çok mutluyum gibi gibi. Ali akıllı maşallah anlar hemen.
Sevindim canım bulasmamasina. Hastalık zor ya.
Valla kafa dağıtıyorum okuyup arada alıntı yapayım ya dediğin gibi güzel anısı olmuş iyi ki diyorum girdim sayfaya yazdımJadesi bal jade hala okuyor musun eski sayfaları paylaş bir iki eski alıntı da konu açılsın
Hamilelik iyiydi ya zor yanları var ama ilk aylar hepsini döver bende ay ne gaz vardı Asya da yaHala özlüyor musun?
Başka özleyen var mi hamilelik günlerini
Blupcum valla İsra etme ben rahatladım bile sayılır ısrarcı olmak ilişkiye zarar veriyor bizde istemiyorsa bitti ya işim enteresan kısmı pek esnwmiyor akşamüstü ama yatağa gidince sızıp kalıyor. Gel görki bu düzene de tam alışmadığı için akşam son 1 2 saat çok ağlıyor uyumasın diye mücadele ediyorum resmen alışır ama ona zamanlaYa Jadem Deniz de benzer durumda. Hem de aylardır. Uyutursam gece uykuya acayip zor geçiyor. Ve uyutmak için emzirme pozisyonunda gezdirmem gerekiyor kollarım ağrıyor artık. Uyutmazsam esniyor saat 4-5 gibi memede içi geçiyor. Zorla oyalayip uyumasini engelliyorum. Şaştım kaldım inan. Asya hiç esniyor mu akşamüstü?
Dışarısı için aparatlar var canım kız çocuğu için de var dur link ekliyorum ben sana.Çiş meselesi
Bence anlat canım. Bazen benim de canım sıkkın olabilir, her zaman gülemem ki. Ama bu tamamen mutsuz olduğum anlamına gelmez o anlık bir şeydir. Ben seninle babanla ve kardeşinle çok mutluyum gibi gibi. Ali akıllı maşallah anlar hemen.
Sevindim canım bulasmamasina. Hastalık zor ya.
Geçmiş olsun canım yemi gördüm rabbim şifa versin nerden gelmiş ya nasıl anladınSağol canım üzülme, Allah dermansız dert vermesin.
Sağol canım iyiyim şükür, amaliyat olmam gerekiyor. Rahim yumurtalık alınması gerekiyor. Her neyse boşver sizler nasılsınız. yaramazlık devammi, anlaşmaya basladilarmi.
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür, sen nasılsın.
Sağol canım 7 yıl önce kanamam oldu ve 1 ay sürdü. Amaliyat oldum kitle alınmıştı, sonrasında iylestim. Tekrar kanamam oldu, bu sefer kitlem rahme gömülmüş. Kitleyi rahmi almadan alma şansları yok.Geçmiş olsun canım yemi gördüm rabbim şifa versin nerden gelmiş ya nasıl anladın
Biz de seni iyi ki tanıdık jademValla kafa dağıtıyorum okuyup arada alıntı yapayım ya dediğin gibi güzel anısı olmuş iyi ki diyorum girdim sayfaya yazdım
Senin hamileyken rahatlığını hatırlıyorum amaan bisey olmaz der sakınmazdın.pimpirikli değıldın.ne güzel .lohusa oldun gazoz içtin ben su içsem gaz olur diye korkarken sen gazoz içiyorduuunnHamilelik iyiydi ya zor yanları var ama ilk aylar hepsini döver bende ay ne gaz vardı Asya da ya
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım iyiyim şükür, sen nasılsın.
Sağol canım 7 yıl önce kanamam oldu ve 1 ay sürdü. Amaliyat oldum kitle alınmıştı, sonrasında iylestim. Tekrar kanamam oldu, bu sefer kitlem rahme gömülmüş. Kitleyi rahmi almadan alma şansları yok.
Geç cevap verdim canım kusura bakma . Zaten bulaşmamış çok şükür ki size de . Yok yatış yapmamıştık biz . Bir gün sabahtan akşama kadar acilde almıştık serumCanım yatış mı yapmıştınız dün doktoru ile konuştuk 2 gün daha olmazsa sıkıntı yok dedi kuluçkaya 2-14 gün arasıymış biz rotada 3-4 gün yatmıştık o yüzden çok tedirginim hala
gece çok geç uyudu uyanmasını bekliyorum inş sıkıntı olmaz
Valla yeme ve uyku dışında sıkıntı yoktu çok şükür hiç ağlamadı . Beraber el sallayarak gönderdiler hep beni . Kadını sevdi ama kadın yeme konusunda pek uğraşmıyor sanırım . Ona da alışır inşallah .Umudum- nasıl geçti ilk günler Sena naptı sıkıntı yoktur inşallah