SonsuzUmut canimmm ya cok gecmis olsun bence zarayi fazla paylaşma bak ben karya yi yada bizi paylassam aninda birsey oluyor enerji iste eşinde rahat olsun olacağı varda oluyor engel olamazsin cocugun da bagisiklik kazanmasi lazim de. Bizde disarda rahatiz ama dun hava mi carpti uykusunu arabada yarim yamalak uyudu ondan bagisiklik mi dustu mikrop mu kapti bilmiyorum dun geceden beri atesi var ates olcerde 37 flan cikiyor ama yanlis mi anlamadim inliyor ilac verip duruyorum yarinda devam ederse doktora goturecegim gunduz agla agla mahvoldu zaten benimde ayaklarim boğazım basim agriyor insallah yarina toparlanmis olurlar.
Simdi nasil zara ?
Es konusuna gelince sorma biz hergun kavga ediyoruz heryere kolonya sıkıyor adam ve birsuru sey iste snra birsey olmamis gibi konsuuyoruz ama o kadar yorucu geciyorku benim icin ask mask mazide kaldi gibi. Allah hepsine saglik versin ne diyeyim
N Nehir8077 canimm cok üzüldüm cok gecmis olsun umarim sorunsuz birsekilde hallolur hersy burayada yaz merakta birakma sikildikca paylas rahatlarsın
Kalppare canim nasilsin
Karya da rahatsiz ya
Ates cok fazla yok ama inliyor gunduzde agladi durdu ogleden sonra biraziyiydi. Bakalim bende iburamin ve calpol dönüşümlü veriyorum. Son alt azilar patliyor bizim disten olabilir mi diyecem ama disari cikip geldikten sonra oldu ya sanmam disten oldugunu