Yeni yılınızı kutlayım dedim kızlar hastalıktan gözümüzü açamadım biz de sizlerinde hastaymış kuzular
Az önce geldik acilen serum taktırdık. 10 gündür iyiydi dün sabah biraz ateşli gibiydi. Öğlen ateş baya artmıştı halsizlik, sürekli ağlama modu akşam dişim diye ağlamalar. Diş sandık ama ateş de yüksek ısrarcı. Calpol aferin faln düşürdük sabah dilinde aft gördüm ağzında aft olmuş
genel durumu iyi gibiydi akşam tekrar ateş çıkmaya başlayınca acile gittik. Boğazı baya kötü dedi doktor. Ne zaman o kadar kötü oldu neden oldu onu da bilmiyorum çocuk evden çıkmıyır
yine iğne serum baya ağladı hırpalandı yavrum. Çıkınca acıkmış mama istedi hiçbirşey yiyemiyordu buna şükür birşeyler yedi yattı uyudu. Antibiyotik verdi yine bu ay 3.olacak
Allah sağlık versin inşallah.
D dilzar size de çok geçmiş olsun canım öksürük de çok kötü inşallah biran evvel atlatır.
Umudum- yaptırdın mısenaya kaka tahlili? Bağırsak enfeksiyonu çıkmıştı Göktuğ da geçirdi ya onu kusma eşliğinde ne çektik ya berbattı o hafta ne çektik. Zimaks verdi doktor bağırsak enfeksiyonu için. Muhtemelen aynı bakteri idrar yolu enfeksiyonuna da sebep oldu aynı bakteri görülmüş dedi doktor. Çok kötüydğ ishali bezini hemen alsam bile heryerine bulaşmış oluyordu. İnşallah atlatır da toparlar biran önce.
BKGK nasıl oldu Karya?