Canlar sağolun merak etmişsiniz. Bu ara baya yoğunum hem işte hem evde zaten ipekten başka işim yok. İyiyiz biraz bu ara düzene girdik. İpek in odasını ayırdım o biraz etkili oldu. Uykuya direnme ve odalarda uyuyacağım diye gece ağlama krizleri bitti en azından. Gece uyanınca yanına istiyor ve kalkınca uyanıyor o yüzden ben de onun yanında uyuyakalıyorum her gece en az 2 saatim başka yatakta geçiyor ama en azından koltuk kenarı değil yatak buna da şükür
Bu arada ben emzirmeyi bırakma eğitimine katıldım instagramda baya faydalı oldu. Böyle bir ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim online ve sonra video olarak izlenebiliyor. Duygularını anlayarak ve aynalama yaparak bırakmayı öneriyor duygularını anlamak başka konularda da işe yaradı ama gece emerek uyuduğu için onu bırakmak çok zor olacak. Zaten ben daha bi kaç aya bırakayım diyorum zamana yaymak açısından iyi oldu.
Sizler nasılsınız? Şekerpare dişin iyi mi memnun musun çok acı çektin çok canını sıktın inşallah düşündüğün kadar kötü değildir durum.
Umudum senanın ishali düzeldi mi çok zayıflamıştır kuzu inşallah yeme konusunda ilerler de telafi eder hepsini
BKGK ben de epeydir diş fırçalattırıyorum uyku rutini olarak yapıyoruz. Macun da jack and jill in kini kullanıyorum. İçeriği temiz.
Helinnnnn senin de eğitim almana çok sevindim en azından tekrar iş ortamına da kendini hazırlamış olursun çok iyi olur senin için.
SonsuzUmut zor ama napıcak ki insan çabalamayı bırakınca kendini daha kötü hisseder bence devam et mutlaka nasibin bir yerdedir
Jadesi asya kuzusu nasıl güzel dans ediyor maşallah ona çook tatlı