Geçmiş olsun canım.okudugumdan beri aklimdasiniz.kucuk pasama kiyamam. InsAllah daha iyisinizdir
❤ dualarımdasiniz
❤
Canım inan ki miss i aklimda tuttugum kadar seni de tuttum üzüntünü hissettim. Ama bakıcının biraz hatası var gibi.Bir sekilde oyalayıp gerekirse 1. Gun 11.30 da 2. gun 12.00 da seklinde 30 dakikalık geciktirmelerle cocugun uykusunu en az 13.30 a kadar getirmesi gerekiyor. Bunu yaptğı halde ipek hala uyumuyorsa o zaman seni özlüyor olabilir. Ama inan ki elif de beni geceleri cook yoruyor.bak bu gece 21.00 uyudu 00.00 kalktı
1.30 du uyudu 7 de kalkti.geri uyutmaya calisiyorum. E sonra Ali uyanır.bu aralar pert durumdayım.esim de dert edip duruyor. Cok beyazsın sen otur deyip sagolsun ev islerine cocuklarin bakimlarina el atti. Bu ara Ali de cok huzursuzlandı.yazmadim hic ama bana 10 gündür cok cektirdi
erva gece o gündüz perisanim. Donemsel olabilir yani.kendini üzme.canimsin tatli anne
Gecmis olsun size de canım. Bu aralar birbirlerine zarar vermeye basladılar.gazamiz mubarek olsun
Erkek kardesim uyurgezerdi. Bir defasinda kar yagdigi bir geceymis. Gitmis celik kapının onune yatmis hem de sirtini kapiya dayamis.ustu de ince yatar o hep. Zaturre oldu.kapiyi zorlamis ama Allahtan acamamış.kapıdan da soğuk gelmiş ama buna sukur dedik yine de.ya ciksaydi Allah korusun.babam bunu bildigi icin kapiya ekstadan kanca zincir kilit falan takmisti. Gece annem kontrol etmeye giderken bulmustu kapıda.
Helinnnnn helin bana da pek uyurgezerlik gibi gelmedi hemen korkma ama gece tum oda kapilarini kapat ve dis kapini saglam kilitle ne olur ne olmaz. O seni ozledigi icin sana gelmeye calisiyordur belki de.bu da bi ihtimal.
Dilzarim vurma olayi bizim Ali de var. Ama mesela vuracagi insani seciyor. Tepki vermeyeni veya kıkırdayanı tercih ediyor. Kucukken babaannesi ve babası o vurunca kendilerini tutamayip gülüyordu onlara ekstra vururdu ben kizardim kaslarimi catardim. Dedesi vur oglum der guresirdi. Babannesi kendine tokat attirir bir de gulerdi onlara hala vuruyor mesela.cok kiziyorum
bunun caresi kaslarimi catmak veya uzgun yuz ifadesi kullanmak. Cok canım yandi ve anneye vurulmaz demek ve hemen vurdugu yeri öpmesini istemek olduğunu düşünüyorum. Hatta Aliye bir de ozur dilemeyi öğretmiştim ben 2 yasinda. Cocuk doktoru da bana kizmisti. Ne ozur dilemesi daha cok kucuk baski kurma diye. Bilmiyorum kim hakli ama ben boyle yaptim. Sonuç olarak bana ve babasina vurmaz ama dedeye hala vuruyor. ervaya da vuruyor. Enn cok da bu canimi sıkıyor.gecen gun kalemi ok gibi yapti az kalsin kalici zarar verecekti kizima
ama nasil korktu kendi de. Bas basa birakamaz oldum.benim de derdim Ali
babannesi 4 5 gun ust uste istedi illa getir diye.ama cocuun tum huyu bozuldu. 5 gundur kendine zor getirdim.cocugun yaninda kiskaniyor vs diye konusulunca cocuk hem ervaya hem bize dolmustu adeta. 5 gun 5 yil gibi gecti hala daha da kendine gelemedi tam. Babaannesine dedim size gelince iyice soz dinlemez oldu. Boyle sık yollamayacagim diye.ervaya gelince o da vuruyor abisine tabi. Sonra sarilin ozur dileyin opun birbirinizi diyorumm. Su an herseyi deneyip test ediyorlar. Sinirlarimizi zorluyorlar. Anne babam ablam abim neye sevinir neye kizar neye uzulur diye.gecici bir dönem.eger dogru yonetebilirsek ileride devam etmez korkma.ben sinir koymakla ilgili yeni bir kitap aldim ama daha okuyamadim. Yarin firsat bulabilirsem bu konuda bir baslik var mi bakayim.varsa sana atarım canim.
nuriye54 hikaye orgegi cok guzel bu arada
Hosgeldin canim
nasıl oldunuz? Neler yapiyor minnak prens ❤
❤