kizlar benim de size bir sorum var, benim küçük Asimim, tam bir eli maşalı, ne yapacağım bilmem. eli de nasıl ağır, vurdu mu acıtıyor, cimcikleme, nadir de olsa ısırma ama en çok vurma, elinde ne varsa onunla vuruyor.
en son babasının burnuna, arabayla vurdu ki, 5 dk kendine gelemedi adamcağız. ciddi zarar da verebiliyor. sessiz kalma, o an iletişimi kesme gibi yöntemler denedik, hatta can acısıyla bağırdım bile ama yok anlamıyor. kendi cani da pek acımaz, küçük kizim o vurunca vurdu, saçı çekilince saçını çekti birkaç kez ama gik demiyor. tabi onun kadar vahşi olamıyor merhamet ediyor da küçük diye.
şimdi ne yapsak da bıraksa bu huylarını. var mı bana tavsiyeniz, ya da bir yerde okumussunudur da kitap öneriniz vs. bir yerimizi sakatlamadan geçse su alışkanlıkları. kizlar da hiç böyle şey yaşamadım, sastik kaldik, sinirlenince vuruyor, yoluyor ama bir de oyun oynarken yapıyor, tıpkı küçük aslan yavruları, yavru kedi, köpekler böyle oynar ya, vurmalı pati atmalı tıpkı öyle, bunu oyun sanıyor ama biz sevmiyoruz bu oyunu. çok uzattım ama çok da dertliyim ne edeyim.