2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen canım kafayı dağıtmak lazım en iyisi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
İnşlh canım ama benim değer fazla yükselmemiş tam iki katı olmamıs pazartesiye rndevu aldım bakalım hiç umudum kalmadı doktor cok yeni döllenmiş dedi hamilelik varda diyemem yokda diyemem dedi

İnşlh canım ama benim değer fazla yükselmemiş tam iki katı olmamıs pazartesiye rndevu aldım bakalım hiç umudum kalmadı doktor cok yeni döllenmiş dedi hamilelik varda diyemem yokda diyemem dedi
Selam canım. Umudunu yitirme hemen. Kanı verdiğin saatler bile farkı etkiliyor. Kaç çıktı senin beta HCG sonuçların?

Canım stres yapma yeter ki sonradan atak yapabiliyor değer bol bol dinlen inşallah Rabbim sağlıkla kucağına versin

Canım stres yapma yeter ki sonradan atak yapabiliyor değer bol bol dinlen inşallah Rabbim sağlıkla kucağına versin
Amin inşlh canım seninde cümlemizin hamile kalmaya çalıs hadi kaldın buseferde böle acabalar ay ne zor kadınların işi eğer doğsun benim sıpa ısıracam hep minnak burnunu bana yasattıkları için:)

Çok şükür bizde keseyi gördük Şimdilik 5+3 ama bebeği gördüğümüzde dahada netleştirriz dedi doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı ve kan sulandırıcı başlandı

Çok şükür bizde keseyi gördük Şimdilik 5+3 ama bebeği gördüğümüzde dahada netleştirriz dedi doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı ve kan sulandırıcı başlandı
Canım sen kan sulandirıcıyı pıhtılaşma oldugu ıcın mı kullanıyorsun yoksa tedbır amaclı mı

Amin inşlh canım seninde cümlemizin hamile kalmaya çalıs hadi kaldın buseferde böle acabalar ay ne zor kadınların işi eğer doğsun benim sıpa ısıracam hep minnak burnunu bana yasattıkları için:)
Isır tabi hakkındır

Oh içiniz rahatlamıştır. Darısı başımıza.
Tam olarak kaçıncı haftada gördünüz siz keseyi?
Son adet tarihiniz neydi? Ben de merak içindeyim bayramdan önce görebilir miyim acaba.

26 haziran son adet tarihim.5+2 de gördük keseyi. İlk doktor kontrolümdü. Daha erken de görülebilir belki bilemiyorum

Günaydın herkese, son adet tarihim 6 temmuz çarşamba günü adete 4 gün kala öğle vakti ilk testimi yaptım. ilaç kullanmak için. belli belirsiz bir gölge çıktı. bugün bir gün kala sabah yaptım çizgi belirlenmiş iyice.

şu anda tatildeyiz kendi evime geçene kadar doktora gitmeyeceğim. ama böyle de çok heyecanlı.
insallah bu süreci sağlıkla tamamlarız. kendim de nisan doğumluyum. iki kızım var biri Kasım biri ocak doğumlu.

bu arada bol bol koku hassasiyetim ve bel agrım var. bel ağrısini yorgunluğa veriyorum ama koku hassasiyeti çok komik. daha adet zamanım gelmeden çok erken olması ilginç. kızlarımda da vardı ama daha geç başlamıştı. bir de olmayan kokuları da alıyorum sanki dün arabada tavuk suyuna çorba kokusu aldım ama nasıl güzel. etrafa bakıyorum imkansız ama benim burnuma geldi işte. başka aldigim kokular da var ama canınızı çektirmeyeyim

Sen stresten uzak kalmaya bak. Eğer bebeğin sağlıklı ise sana tutunacaktir. Değilse zaten vücudun atsın bunun için üzülme. Benim kimyasal gebeligimde oldu çok aglamistim ama doktorum kalsaydı sakat olacaktı deyince rahatlamıstim. Senin için hakkında hayırlısını diliyorum. Tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olacak inanıyorum. 6. Hissim çok kuvvetlidir :) beni yabana atma. Bir kızın olacağını hissediyorum...

Ay inşlhhh balımmm agzından bal aktı resmen Allah razı olsun rabbim cümlemizin kucağını bos bırakmasın inşlh hayırlııı ve sağlıklı bebeler diliyoruZ öncelikle amin inşlh.)

Merhaba, 1 Temmuz SAT ile sanırım 2020 Nisan ve ayrıca 22 aylık bir bebek annesiyim. Henüz doktora gidemedim. Kan değerlerimi bilmiyorum. Hepimiz için güzel haberler dileğiyle

Oh ben bugün doktora gittim biraz içim rahatladı.
Beta 355 olmuş doktor çarşamba keseyi görürüz dedi.
Tatilden önce görebileceğim yani 5+2 olacak sanırım.
Sat 1 Temmuzdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…