Keseyi görebilirsin ama kalp atışı zor :) onun için keseden itibaren 1 hafta daha beklemek gerekecek :)Anladım ben pazartesi gidecem keseyi görmek için 4+6 olacam o gün kalp atışı zor o zaman
Sabretmek çok zorKeseyi görebilirsin ama kalp atışı zor :) onun için keseden itibaren 1 hafta daha beklemek gerekecek :)
İnşlh canım ama benim değer fazla yükselmemiş tam iki katı olmamıs pazartesiye rndevu aldım bakalım hiç umudum kalmadı doktor cok yeni döllenmiş dedi hamilelik varda diyemem yokda diyemem dediAynen canım kafayı dağıtmak lazım en iyisiinşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Selam canım. Umudunu yitirme hemen. Kanı verdiğin saatler bile farkı etkiliyor. Kaç çıktı senin beta HCG sonuçların?İnşlh canım ama benim değer fazla yükselmemiş tam iki katı olmamıs pazartesiye rndevu aldım bakalım hiç umudum kalmadı doktor cok yeni döllenmiş dedi hamilelik varda diyemem yokda diyemem dedi
Canım stres yapma yeter ki sonradan atak yapabiliyor değer bol bol dinlen inşallah Rabbim sağlıkla kucağına versinİnşlh canım ama benim değer fazla yükselmemiş tam iki katı olmamıs pazartesiye rndevu aldım bakalım hiç umudum kalmadı doktor cok yeni döllenmiş dedi hamilelik varda diyemem yokda diyemem dedi
Selam canım. Umudunu yitirme hemen. Kanı verdiğin saatler bile farkı etkiliyor. Kaç çıktı senin beta HCG sonuçların?
[/QUOTE. Mrb canım salı günü 25.5 persembe 37 ve aynı saatlerde verdim sabah 9 bucuk sanki adet olcam sanıyom çok şükür hiç sıkıntım yok ama böle hisse kapıldım nedense
Amin inşlh canım seninde cümlemizin hamile kalmaya çalıs hadi kaldın buseferde böle acabalar ay ne zor kadınların işi eğer doğsun benim sıpa ısıracam hep minnak burnunu bana yasattıkları için:)Canım stres yapma yeter ki sonradan atak yapabiliyor değer bol bol dinlen inşallah Rabbim sağlıkla kucağına versin
Canım sen kan sulandirıcıyı pıhtılaşma oldugu ıcın mı kullanıyorsun yoksa tedbır amaclı mıÇok şükür bizde keseyi gördükŞimdilik 5+3 ama bebeği gördüğümüzde dahada netleştirriz dedi doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı ve kan sulandırıcı başlandı
Isır tabi hakkındırAmin inşlh canım seninde cümlemizin hamile kalmaya çalıs hadi kaldın buseferde böle acabalar ay ne zor kadınların işi eğer doğsun benim sıpa ısıracam hep minnak burnunu bana yasattıkları için:)
Oh içiniz rahatlamıştır. Darısı başımıza.
Tam olarak kaçıncı haftada gördünüz siz keseyi?
Son adet tarihiniz neydi? Ben de merak içindeyim bayramdan önce görebilir miyim acaba.
Ay inşlhhh balımmm agzından bal aktı resmen Allah razı olsun rabbim cümlemizin kucağını bos bırakmasın inşlh hayırlııı ve sağlıklı bebeler diliyoruZ öncelikle amin inşlh.)Sen stresten uzak kalmaya bak. Eğer bebeğin sağlıklı ise sana tutunacaktir. Değilse zaten vücudun atsın bunun için üzülme. Benim kimyasal gebeligimde oldu çok aglamistim ama doktorum kalsaydı sakat olacaktı deyince rahatlamıstim. Senin için hakkında hayırlısını diliyorum. Tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olacak inanıyorum. 6. Hissim çok kuvvetlidir :) beni yabana atma. Bir kızın olacağını hissediyorum...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inanamıyorum hala adetten önce öğrendim daha 2 gün var adetime doktor hamilesin dedi ama yinede korkuyorum hala çok tuhaf bi duygu
Kimyasal gebelikmiş canım benimkiBen de reglimden iki gün önce gebelik testiyle öğrendim, hayırlısı olsun
Merhaba,
Sizin adet tarihine göre kaç günlüktü gittiğinizde? Ben tam 4 hafta dolunca gideceğim kese falan görünür mü diye merak ediyorum. Cuma gideceğim Sat 4 Temmuz
Reglim üç gün geçtiğinde keseyi göremedik, kan tahlilinde gebelik netleşti. haftaya keseyi görebilecekmişiz.
Kimyasal gebelikmiş canım benimki