- 16 Temmuz 2014
- 52
- 56
Yola cikmana 1 hafta daha varsa gorursun Allahin izniyle canim.keseyi görüp yola çıksam içim rahat edecek
Canım benim sonuç çıktı 230 olmuş çok şükür hafta içine randevu aldım sen naptın ☺
İnşlh kuzum ya okadar kafaya takıyoz ki ruyalar bende görüyom sacma sapan:) benim sonuc 37 çıkmışBenim de belim ağrıyor baya bugün. Bir de gece rüya gördüm adet oluyordum ay nasıl ağladım rüyamda. Uyanınca çok rahatladım vallasıyırmadan doğururuz inşallah inşallah seninki de güzelce katlanmıştır canım çıkınca yazarsın
Aynen ya ben de öyle. Hem özele o karar para. Vermek istemiyorum hem de devlet hastanelerinde o kalabalıklarda perişan olmak istemiyorum. Şu an hastane ile anlaşmak için erken mi acaba?
Kızlar dün doktora gittim kese göründü
Kalp atışı için erkenmiş. Haftaya çarşamba tekrar gidicem
Benım normal beyaz akıntım bıle cok az canım bence doktora git belkı riskli bir seydirArkadaşlar sizden de çok az az kahverengi sulu akıntı geliyor mu ?
Aynen canım kafayı dağıtmak lazım en iyisiİnşlh kuzum ya okadar kafaya takıyoz ki ruyalar bende görüyom sacma sapan:) benim sonuc 37 çıkmış
Sat a göre canım. Ama geç döllenme olduysa daha geçte görebiliyor doktor. 5. Haftada kesin görünmesi gerekirmiş.4+4 Sata göre mi? Yoksa hamile kalma gününe göre mi bu durum benim kafamı karıştırıyor.
Sata bakarsak benim 4+4 haftalık ama ben hamile kaldığım günden hesap yaparsam 2.5 hafta oluyor. Betaya göre de 2.5-3 hafta.
Canım kalp atışı da beta hcgyle mi alakalı? Genelde 6. Haftada duyulur diye okuyorum ben amaCanım aslında beta HCG değeriyle alakalı bir durum. 1500 den itibaren vajinal ultrason 3000 lerde karından kese görünüyor. 6000 civarında ise kalp atışı alınıyor demişti doktorum. Bu yüzden telaş yapma. Benim adet dongum 25 gün o yüzden yumurtlama tarihim 9 temmuzdu. Döllenme uzarinden 19 gün geçince gördüm ben keseyi.
Benim geçen hafta geldi.. soluğu doktorda aldım. Lekelenme şeklindeki akıntı beta dusmedikce normal dedi ve kan istedi. Beta yüksek çıkınca sorun yok lekelenmeye takılma birkaç güne geçer dedi. Dediği gibide oldu zaten çok şükür.. moralini bozma artmadigi sürece sorun yok :)Arkadaşlar sizden de çok az az kahverengi sulu akıntı geliyor mu ?
Çok teşekkür ederim ben de öyle olduğunu öğrendim normalmiş çok şiddetli ve yoğun olmadıkça..insaallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreciBenim geçen hafta geldi.. soluğu doktorda aldım. Lekelenme şeklindeki akıntı beta dusmedikce normal dedi ve kan istedi. Beta yüksek çıkınca sorun yok lekelenmeye takılma birkaç güne geçer dedi. Dediği gibide oldu zaten çok şükür.. moralini bozma artmadigi sürece sorun yok :)
Evet 6. Haftada duyuluyormus ama zaten 5+ dan itibaren 6. Hafta oluyormuş. Doktorum bana salı gel kalp atışı alicaz dedi. Salı günü 5+4 oluyorum ben. İnşallah alırız. Hesaplamalar gebeliğin gelişimine göre değişiyor sanırım.Canım kalp atışı da beta hcgyle mi alakalı? Genelde 6. Haftada duyulur diye okuyorum ben ama
Beta sonucun kaç çıktı acaba?
Anladım ben pazartesi gidecem keseyi görmek için 4+6 olacam o gün kalp atışı zor o zamanEvet 6. Haftada duyuluyormus ama zaten 5+ dan itibaren 6. Hafta oluyormuş. Doktorum bana salı gel kalp atışı alicaz dedi. Salı günü 5+4 oluyorum ben. İnşallah alırız. Hesaplamalar gebeliğin gelişimine göre değişiyor sanırım.
Ahhh bu evhamlı hallerimiz :) inşallah su 8 ay kazasız belasız geçer. Ben önceki doğumunda da kadınlar kulübü 2016 Şubat anneleri forumundaydim. Bu şekilde daha keyifli ve verimli geçiyor. Senle aynı durumda olan bir sürü anne adayı ile bilgi alışverişi yapmak gerçekten rahatlatıcı oluyor. Birde bakmışsın ben doğurdun siz ne alemdesiniz yazıyoruz :) o günlerde gelecek insallahÇok teşekkür ederim ben de öyle olduğunu öğrendim normalmiş çok şiddetli ve yoğun olmadıkça..insaallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci