- 28 Kasım 2018
- 172
- 226
İlk gebeliğimde gelişme geriliği vardı erken doğdu rahme giden damarlarda çeltik varmış ikincide hemen başlaman gerekiyor demişti şimdi keseyi görür görmez başladı
Bende aynı öyleyim canım sürekli su içiyorum çok halszimKlima yastık yatak üçlüsü ile takılıyorum sürekli kafam yastıktan kalkmıyor. Adet ağrısı gibi ara ara hafif ağrı oluyor, göğüs uçlarım hafif sızlıyor, bulantı falan yok ama içim yanıyor durmadan bir şeyler içmek istiyorum.
Canım benim perşembe 2970 çıkmıştı beta cuma günü 1 gün sonra karından keseyi gördüKızlar keseleri kaç haftalıkken gördünüz değerin kaç olması lazm
Cuma günü benim değer 63.3tü
1000lerdemi olması lazm?
1600ken vajinal bile görünmemişti. tabi beş sene öncesinde.Kızlar keseleri kaç haftalıkken gördünüz değerin kaç olması lazm
1000lerdemi olması lazm?
Hmm bi 10 gün sonra gideyim ozaman anca 2000 olurCanım benim perşembe 2970 çıkmıştı beta cuma günü 1 gün sonra karından keseyi gördü
2 hafta beklemem lazm1600ken vajinal bile görünmemişti. tabi beş sene öncesinde.
beklemek zor..2 hafta beklemem lazm
Kızlar keseleri kaç haftalıkken gördünüz değerin kaç olması lazm
1000lerdemi olması lazm?
Merhabalar kızlar. Ben yumurtlama zamanına anca girdim. İnşaallah nasip olursa 23 ağustos bat.
Sizlere birşeyler söylemek istiyorum. Özellikle ilk hamileliğini yaşayanlara;
Ne olursa olsun stres yapmayın,üzülmeyin. Mideniz bulansın şükredin, kilo alırsınız olsun verirsiniz. Kim ne derse desin siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün.
Canınız ne çekerse imkanlar dahilinde bulup yemeye çalışın. Karnınız çıkmaya başlayınca saklamayın.
Eşiniz de dahil kimse bebeğiniz ve sizin kadar değerli değil.
Şimdi diceksiniz niye böyle diyor diye
Ben çok zor hamile kalmıştım ve ilk 3 ay düşük riskim vardı. Sürekli diken üstündeydim bazı salaklar doğum korkularını anlattı korktum. Yok hamilelikte şu yapılmaz yok bu yapılmaz dediler ne bileyim inandım. Eşime canım şunu çekiyor dediğimde çok geç alırdı artık istemezdi canım.
Tek başıma evdeyken yemek yapamazdım mide bulantısından 6 kilo vermiştim.ama hep şükrettim. Sonra 21.haftaya kadar 3ünü geri aldım.
Sen kilolusun normal doğuramazsın dediler buraya konu bile açtım.
Onca kötü şeye rağmen tek duam Allah ım onu bizim için hayırlı eyle sağ salim kucağımıza alalımdı. Ama olmadı 21 haftalıkken kaybettim en çok ben istediğim için en çok ben üzüldüm.
Ne oldu etrafta konuşanlar aa sen ağır mı kaldırdın,aç mı kaldın, yok bilmem ne...gözümden sakınıyordum ben oğlumu melek oldu gitti.
Ve evet ben normal doğum yaptım,aldığı 3 kiloyu geri verdim. Yapamazsın denilenleri yaptım ama oğlum yoktu artık karnım kucağım boş döndüm evime. O her şeye bir laf bulan lafta sevenlerimiz gelip gittiler ama kimse oğlumu geri getiremedi.
Biliyorum ki bu acıyı yaşayan bütün anneler çok üzülüyorlardır. Bende üzüldüm hala üzülüyorum ama Allah verdi Allah aldı bunu biliyorum.
Neyse çok uzattım işte demek istediğim canınızın istediği gibi yaşayın riskiniz yoksa gezin tozun kimsenin lafına bakmayın. Evlat büyük nimet doya doya yaşayın her şeyi. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasınbende nisan annesi olurum hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşaallah. Hamilelerden de dua istiyorum.
Canım nsıkl oldun tekrar test yaptırdın mıAy inşlhhh balımmm agzından bal aktı resmen Allah razı olsun rabbim cümlemizin kucağını bos bırakmasın inşlh hayırlııı ve sağlıklı bebeler diliyoruZ öncelikle amin inşlh.)
Reglim üç gün geçtiğinde keseyi göremedik, kan tahlilinde gebelik netleşti. haftaya keseyi görebilecekmişiz.
başınız sağolsun. evet haklisiniz, içimizde Allah'ın yarattığı büyük bir mucize varken şükredip mutlu olmalıyız.Merhabalar kızlar. Ben yumurtlama zamanına anca girdim. İnşaallah nasip olursa 23 ağustos bat.
Sizlere birşeyler söylemek istiyorum. Özellikle ilk hamileliğini yaşayanlara;
Ne olursa olsun stres yapmayın,üzülmeyin. Mideniz bulansın şükredin, kilo alırsınız olsun verirsiniz. Kim ne derse desin siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün.
Canınız ne çekerse imkanlar dahilinde bulup yemeye çalışın. Karnınız çıkmaya başlayınca saklamayın.
Eşiniz de dahil kimse bebeğiniz ve sizin kadar değerli değil.
Şimdi diceksiniz niye böyle diyor diye
Ben çok zor hamile kalmıştım ve ilk 3 ay düşük riskim vardı. Sürekli diken üstündeydim bazı salaklar doğum korkularını anlattı korktum. Yok hamilelikte şu yapılmaz yok bu yapılmaz dediler ne bileyim inandım. Eşime canım şunu çekiyor dediğimde çok geç alırdı artık istemezdi canım.
Tek başıma evdeyken yemek yapamazdım mide bulantısından 6 kilo vermiştim.ama hep şükrettim. Sonra 21.haftaya kadar 3ünü geri aldım.
Sen kilolusun normal doğuramazsın dediler buraya konu bile açtım.
Onca kötü şeye rağmen tek duam Allah ım onu bizim için hayırlı eyle sağ salim kucağımıza alalımdı. Ama olmadı 21 haftalıkken kaybettim en çok ben istediğim için en çok ben üzüldüm.
Ne oldu etrafta konuşanlar aa sen ağır mı kaldırdın,aç mı kaldın, yok bilmem ne...gözümden sakınıyordum ben oğlumu melek oldu gitti.
Ve evet ben normal doğum yaptım,aldığı 3 kiloyu geri verdim. Yapamazsın denilenleri yaptım ama oğlum yoktu artık karnım kucağım boş döndüm evime. O her şeye bir laf bulan lafta sevenlerimiz gelip gittiler ama kimse oğlumu geri getiremedi.
Biliyorum ki bu acıyı yaşayan bütün anneler çok üzülüyorlardır. Bende üzüldüm hala üzülüyorum ama Allah verdi Allah aldı bunu biliyorum.
Neyse çok uzattım işte demek istediğim canınızın istediği gibi yaşayın riskiniz yoksa gezin tozun kimsenin lafına bakmayın. Evlat büyük nimet doya doya yaşayın her şeyi. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasınbende nisan annesi olurum hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşaallah. Hamilelerden de dua istiyorum.
. Yok canım yapmadım 25.5 ve son beta 37 idi işteCanım nsıkl oldun tekrar test yaptırdın mı