2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba herkese,ben yeni katıldım aranıza..Sat 2 temmuz dünki beta 290 aralıkta dış gebelik geçirdim inşallah bu sefer sağlıkla doğar.Dualarınızı bekliyorum.

Hep uyuyasım var
Bugun hic gözümü açamıyorum hava da sıcak..
Sizde durumlar nasıl kızlar
O uyku durumu bende de var. Ama arada sırada sağ tarafımda kasık ağrım oluyor. Karın ağrısıyla beraber. Onun haricinde başka ağrım yok. Lekelenme, akıntı falan bunlar yok. Ağrı durumu sizlerde nasıl acaba?

Benım de arada bir akıntım oluyor hala yogun göğüs agrısı yok arada bır karıncalanma gıbı oluyor o kadar bel agrısı yok batma da gunde 1 kez falan oluyor kusma olmuyor ama öğürme oluyor böyle bir halsızlık var arada bır ateş basması o kadar 🙂

Kızlar biliyor musunuz eğer kasığınızdaki ağrı sağ tarafta ise sağ göğsünüz daha çok acıyor ve büyümüşse, rengi daha koyu ise bebek erkek. Bütün bunlar sol tarafta oluyorsa bebek kız oluyormuş

Kızlar biliyor musunuz eğer kasığınızdaki ağrı sağ tarafta ise sağ göğsünüz daha çok acıyor ve büyümüşse, rengi daha koyu ise bebek erkek. Bütün bunlar sol tarafta oluyorsa bebek kız oluyormuş
Şu an bu dediklerin bende sağ tarafta gerçekleşiyorr 🙈🙈

Klima yastık yatak üçlüsü ile takılıyorum sürekli kafam yastıktan kalkmıyor. Adet ağrısı gibi ara ara hafif ağrı oluyor, göğüs uçlarım hafif sızlıyor, bulantı falan yok ama içim yanıyor durmadan bir şeyler içmek istiyorum.

Sağlıklı olsun da inşallah.. Benim daha 4 haftalık falan ama neden bu kadar ağrım var bilmiyorum inşallah normaldir.
Bende de tam adet günümde kasık ağrısı yoğundu üç dört gün sürdü sanki her an adet olacakmisim da olmuyormuş gibiydi.sonra test yaptım pozitif çıktı. Şimdi kasık ağrıları bitti

Bende de sağ taraf zaten ablam keseyı görünce erkek dedi fasulye seklındeydı kese ama ben kız hissediyorum niyeyse 🙂

Canım sen kan sulandirıcıyı pıhtılaşma oldugu ıcın mı kullanıyorsun yoksa tedbır amaclı mı
İlk gebeliğimde gelişme geriliği vardı erken doğdu rahme giden damarlarda çeltik varmış ikincide hemen başlaman gerekiyor demişti şimdi keseyi görür görmez başladı

İlk gebeliğimde gelişme geriliği vardı erken doğdu rahme giden damarlarda çeltik varmış ikincide hemen başlaman gerekiyor demişti şimdi keseyi görür görmez başladı
Anladım canım benım ilki düşüktü bir de bende varıs var varıs pıhtı atma ihtimaline karsı kullanıyorum bakalım hayırlısı

Şey aslında doktorum sol yumurtalıgından yumurtlamışsın o sebeple sol kasık ağrın olabilir endişelenme dedi. Yani ağrının yerinin farklı yerlerde olması bu yüzdenmiş

X