Merhaba regle kaç gün varken, yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınızProdoctor canim inşallah vardır evet baya erken oldu aslında bukadar erken test yapmıcaktım bi şeytan dürttü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba regle kaç gün varken, yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınızProdoctor canim inşallah vardır evet baya erken oldu aslında bukadar erken test yapmıcaktım bi şeytan dürttü
Canım sanki var gibi geldi bana ya kaç günün var iki gün sonra bak istersen ya da yarınBen pek göremedim kendimde sende baya belirgin canım inşallah vardır
İnşallah öyledir beklemedeyimBiyerde duymustm esler hamile olunca kocalr hissediyormus hamilelik hormonunu onlarda hissediyorms ne kdar dogru bilmyrm
Nasıl hissediyorlarmış ilişki sırasında mıBiyerde duymustm esler hamile olunca kocalr hissediyormus hamilelik hormonunu onlarda hissediyorms ne kdar dogru bilmyrm
Yumurtlamadan 10 gün sonra regle 5-6 gün varMerhaba regle kaç gün varken, yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız
Gec dollenme muhtemelen. Eylulden beri duzenliydi adetlerimAyu testte nasil cikmiyor anlamadim nrmlde gecikmen oluyormuydu ilk defami oldu
Sanırım evet 14 gün14 gün sonra çıktı ozmn
Bilmiyorum ki valla aşeriyormus erkeklerNasıl hissediyorlarmış ilişki sırasında mı
Yumurtlama testi ile takip ediyormuydn canimGec dollenme muhtemelen. Eylulden beri duzenliydi adetlerim
Bay zamani ne kuzum anlamadimCanım benimde bay zamanı düşmüştü bir gün gecikince yükselmişti
Rabb'im şifa versin herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallahValla baya salgın var. Nefes alırken ciğerlerim aciyor
Bat zamanı canım klavye hatası olmuşBay zamani ne kuzum anlamadim
Gecikmenin 14.günüSanırım evet 14 gün
Yarin çatlamadan sonra 14.gun yarinda daha duserse adetmi geliyor demek yukselirsemi gebelik oluyorBat zamanı canım klavye hatası olmuş
Canm yumurtlamada hangi günleri değerlendirdinÇok şükür ya hemen oldu degerim çok düşük daha yenimiş bakam yükselmesini beklicez haftaya bidaha kan vercem
6 günüm var canım daha erken tabi ama olsaydı silik de olsa diye çıkar düşünüp yaptım forumda da vardı öyle erkenden öğrenenlerCanım sanki var gibi geldi bana ya kaç günün var iki gün sonra bak istersen ya da yarın