2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?
6-7.haftalarda gece ben de 3 kere kalkıyordum. Şimdi kalmadı o kadar. Bazen bi kere kalkıyorum

Arkadaşlar benim gibi mide bulantısı ve baş ağrısı yüzünden uyku bile uyuyamayan var mı? Resmen uykusuzum deli gibi başım ağrıyor midem çok bulanıyor ne yapmalıyım doktor önerisi olan var mı :KK43:

Arkadaşlar benim gibi mide bulantısı ve baş ağrısı yüzünden uyku bile uyuyamayan var mı? Resmen uykusuzum deli gibi başım ağrıyor midem çok bulanıyor ne yapmalıyım doktor önerisi olan var mı :KK43:
Daha önce yazmıştım. Yatmadan son iki saat telefonla oynama odanı havalandır odanı nemlendir akşam eşinle yürüyüş yap bol su iç dedi doktorum. Baş ağrısı bende de oluyordu sormuştum. Ama sen de doktoruna sor elbette

Canım ilk hamileliğimde bende de oluyodu ama idrar yolu enfeksiyonundandı dikkat et hamilelerde daha fazla oluyo bi idrar testi yaptır derim ama ateşin çok yüksek diil çok şükür🙏
Ya o enfeksiyonu hiç söyleme😣😣benm onunla başım fena dertte. Kronik oldu resmen ne kadar dikkat etsem de her ay nerdeyse idrar yokkarı enfekasiyonuna yakalanyrum. Hamile okup olmamam da bişeyi değştrmiyo.tabi daha da artıyo hamileyken o ayrı😫

Midemi yakmaya başlıyor hap yuttuğum anda çok rahatsız oluyorum 😟
Brnm doktorum mide bulantın çok olursa aç karnına değl de tok al demşti folik asiti. Sorun olmuyomş. Bende bulantı olmadığı için şükür sıkıntı olmuyo ama olanlar varsa böyle yapablr.

Selam arkadaşlar bugün 6 haftalık oldum. 2 gün önce iş yerinde öğlen aşırı halsizlik kırgınlık ve üşüme oldu akşam 9 gibi ateşimi ölçtüğümde 37.5 çıktı doktoruma sorup parol kullandım sonra iyi oldum ama bütün gün öyle ateşli durmuş oldum. Korktum içimde bir şüphe kaldı ateş çok tehlikeliymiş galiba ilk aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Çok aşırı bir yükselme olmadığı için yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de endişe ediyorum. İlk gebeliklerinde falan böyle bişey yaşayan oldu mu? 😔
Ben canım yüksek ateşle acile gittim.Bende bütün gün ateşle durmuşum. Şu anlık bir sıkıntı yok ama.

Günaydın kızlarrrr :KK200: Bu gece rüyamda bebeğimin doğduğunu ve sağ ayağında 6 parmak olduğunu gördüm. Çok değişik bir rüyaydı. Sizce bir anlamı var mıdır?

Kızlar bende inşallah Nisan ayı annesi olacağım, 8 haftalık hamileyim. İnanılmaz mide bulantısı yaşıyorum 10 gündür evde yatıyorum, o kadar halsizim ki anlatamam sürekli ağlıyorum :KK42: psikolojim bozuldu bu durumdan dolayı. Dün akşam, çıkara çıkara halim kalmadı, eşim de git yatağa yat deyince kavga ettim sabaha kadar ağladım :cry:. Saçlarımda da çok beyazlar var boyayamıyorum da iyice kötü hissediyorum kendimi.

Kızlar bende inşallah Nisan ayı annesi olacağım, 8 haftalık hamileyim. İnanılmaz mide bulantısı yaşıyorum 10 gündür evde yatıyorum, o kadar halsizim ki anlatamam sürekli ağlıyorum :KK42: psikolojim bozuldu bu durumdan dolayı. Dün akşam, çıkara çıkara halim kalmadı, eşim de git yatağa yat deyince kavga ettim sabaha kadar ağladım :cry:. Saçlarımda da çok beyazlar var boyayamıyorum da iyice kötü hissediyorum kendimi.
Aynı durumdayız kusmaktan helak oldum saçlarım beyaz ve ben boyayacağım ilk çocuğum da da boyamıştım Allah’ın izniyle birşey olmz

Aynı durumdayız kusmaktan helak oldum saçlarım beyaz ve ben boyayacağım ilk çocuğum da da boyamıştım Allah’ın izniyle birşey olmz
Canım 3. Aydan sonra boyayın diyorlar bende organik boya aldım ama cesaret edemiyorum, nette falan araştırdım saç derisinden emildiği için saç derisine değdirmezsek sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de cesaret edemiyorum

Kızlar doktorlar bu ilk haftalarfa boyamayı önermiyo. Sonraları da bitkisel boya ile boyayın diyolar. Aşırı kimyasal var yazık bebişlerinize💕

Ah canim ya 1 hafta önce aynı durumdaydim bende premesis plus adında bir ilaca başladım o gün bu gündür kusmalarım yok çok şükür sende doktoruna danış al bu ilacı 79 tl ücreti var devlet karsilamiyor

baş ağrısı susuzluktan olabilir mi? sürekli cikartiyorsaniz vücut susuz kalmış olabilir. baş ağrısı da mide bulantısını tetikler. az az yudum yudum da olsa su içmeye çalışın bir de bir yerde okumuştum su içermiyorsanız buz küpü yalayın diyordu ama ne kadar sağlıklı olur bilemedim. çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. bunları da yapamıyorsanız acile gidin belki serum takarlar vücut bir toparlanir

X