- 2 Ağustos 2019
- 470
- 1.389
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun. insallah kanamaniz durur ve bebeğiniz sizinle kalır.Kızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Aaa gercektenmi , stres olma umarim kotu birsey degildir canim. Haber et bizlerede. Allahin izniyle birsey olmaz.Kızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Danış bakalım ne diyecekDoktoruma danışayım inşaAllah içim canım pek rahatsız ediyo
Acil şifalar diliyorum Biranönce duzelirsin ve bebeginide saglikla kucagina alirsin inşallah dualarim seninleKızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
O gaz bendede var mahfediyor beni karnim şis geziyorum.Canım ben gaviscon şurup içtim. Dokrorum önerdi. Çok rahatladım. Hamileler kullanabiliyor. İç istersen sende.
Nasıl oldun canım dualarımız seninleKızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Kızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Bende öyleyim canım ben günde 2 defa giderdim şimdi saatte 3 defa gidiyorum hatta hamile olduğumuda burdan anladım Sen kaç haftalıksın ?Kızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?
Ben de öyleyim gece kalkmamak icin direniyorum ama kivrandiriyorKızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?
[/QU
7 haftalik olucam pazartesi kismetse kalp atisinida duyucaz, Sen kac haftaliksin? Bu arada tek degilmisim tuvalet konusunda sevindim ☺Bende öyleyim canım ben günde 2 defa giderdim şimdi saatte 3 defa gidiyorum hatta hamile olduğumuda burdan anladım ☺Sen kaç haftalıksın ?
Hamileyken idarari cok tutmak iyi degilmis sen tutmamaya calis, benimde gece bazen uykum tatli gelsede kalkiuorum biraz tutunca kasiklarimda agri oluyor zaten.Ben de öyleyim ☝gece kalkmamak icin direniyorum ama kivrandiriyor
Bende 6+5 oldum kalp atışınıda dün duydum çok şükür hadiii bakalım senden de bekliyoruz güm güm sesleri7 haftalik olucam pazartesi kismetse kalp atisinida duyucaz, Sen kac haftaliksin? Bu arada tek degilmisim tuvalet konusunda sevindim ☺
Benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı sadece ilk 3 ay uykudan gözümü açamadım sonuç kızım oldugüya bebek erkekse bulantı olmuyormuş kız ise oluyormuş. deneyelim bakalım doğru mu
Çok geçmiş olsun allah sizi korusun..Kızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Selam arkadaşlar bugün 6 haftalık oldum. 2 gün önce iş yerinde öğlen aşırı halsizlik kırgınlık ve üşüme oldu akşam 9 gibi ateşimi ölçtüğümde 37.5 çıktı doktoruma sorup parol kullandım sonra iyi oldum ama bütün gün öyle ateşli durmuş oldum. Korktum içimde bir şüphe kaldı ateş çok tehlikeliymiş galiba ilk aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Çok aşırı bir yükselme olmadığı için yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de endişe ediyorum. İlk gebeliklerinde falan böyle bişey yaşayan oldu mu?