Merhaba kizlar bende insallah mayis annesi olacagim 6+2 ikizlere hamileyim.ilk hamileligim hem mutlu hem endiseliyim. 1ekimde kalp atislarini duycaz insallah ikiz gebelik yasayan varmi
Teşekkür ederim evet güzel ikiz annesi olmak :) bakalim kac kisi varmisMaşallahgözünüz aydın. Hep özenmişimdir ikizlere gözünüz aydın. Ben de yeni sayılırım grupta. Bakalım kaç ikiz annesi var. Ben de merak ettim
Merhaba kizlarr. Bende mayis annesi olacagim. 14 aylik ikizlerim var erkek. Bu 3. Çocuğumuz olacak allah nasip ederse :) pazar gunu kan testiyle ogrendim. Cumartsi gidicez ilk kontrole bakalim. Herkes saglicakla alsin yavrusunu kucagina insallah
Merhaba kizlar bende insallah mayis annesi olacagim 6+2 ikizlere hamileyim.ilk hamileligim hem mutlu hem endiseliyim. 1ekimde kalp atislarini duycaz insallah ikiz gebelik yasayan varmi
Aynen 8 haftalikken gitcez.ama zaten kalp atislari 8 haftalik daha net duyulurmus bide ikiz oldugundanda olabilr. Normalde gunler su gibi akardi.simdi zaman durmus gibianammmm ne kadar uzun süre vermişler, 8 gahtalık olacaksın inşallah.. daha erkene çağırsalardı keşke, ben patlardım da
Beta HCG kaç çıkmıştı senin banada ikiz dediBenim iki tane 1. Kalite embriyo kondu bir de. Ikiz olabilir cumartesi anlayacağız bakalım
Senn beta HCG kaç çıktı canımMerhaba kizlar bende insallah mayis annesi olacagim 6+2 ikizlere hamileyim.ilk hamileligim hem mutlu hem endiseliyim. 1ekimde kalp atislarini duycaz insallah ikiz gebelik yasayan varmi
Bağırsaklar bize ayak uydurmaya çalışıyorKızlar karnı şiş olan var mı ya. Ben 4+4 üm daha ama karnım taş gibi şiş. Niye böyle oldu
B
Beta HCG kaç çıkmıştı senin banada ikiz dedi
ağrılarımdan unutamıyorum ben hamile olduğumu :) bence hiç korkmayın hiç bir problemimiz yok gayet şanslıyız bence öyle düşününAyy benim de aynı hiç bulantı falan yok hamile olduğumu unutuyorum bazen çok tuhaf neden böyle acaba korkmuyor da değilim açıkçası
Yani doktor beta HCG te göre öyle dedi de bazen tek olunca da yüksek çıkabiliyormuşaa senin ikiz olduğunu bilmiyordumne güzel yaa..
Yani doktor beta HCG te göre öyle dedi de bazen tek olunca da yüksek çıkabiliyormuş
11.gun verdim kan testi sadece ozman 618 cikmisti sonra hic yapmdm 2 hafta sonra 2 kese gorduk ultrasondaSenn beta HCG kaç çıktı canım
İnşAllah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllahağrılarımdan unutamıyorum ben hamile olduğumu :) bence hiç korkmayın hiç bir problemimiz yok gayet şanslıyız bence öyle düşünün
Merhabalar ben de inşallah mayıs annesi olacağım diğer gruptaydim baktım buralar da aktif
11.gun verdim kan testi sadece ozman 618 cikmisti sonra hic yapmdm 2 hafta sonra 2 kese gorduk ultrasonda
Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım11. Gün beklenen adet gününden sonra değil herhalde dimi
Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım
Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım