Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım
Adet gunumden 2 gun once oluyor senin ikizmi belli degilmi dahaAnladım canımnormale göre beklenen adet tarihinden 3 gün önce falan oluyor o zaman bu değer değil mi?
Tesekkur ederim amin insallah siz suan kac ayliksinzhayırlı olsun,çok zor süreçler iyi bilirim. sağlıkla kucağına al inşallah
Tesekkur ederim amin insallah siz suan kac ayliksinz
Adet gunumden 2 gun once oluyor senin ikizmi belli degilmi daha
Adet gunumden 2 gun once oluyor senin ikizmi belli degilmi daha
Olsun buyumus masallah annesi su 3 ayi doldursaydik riskleri ortadan kaldirabilseydik hayirlisiyla.cok sukur bir skntim yok ama insan korkuyor bide ikiz olunca daha bir tedirgin oluyorumYOK BE KUZUM NE AYLIĞI, DAHA MİNİK 7+2 BUGÜN. HAFTAYA 2 AY OLUYORMUŞ YAHU, AAA GÖZÜME BÜYÜMÜŞ GELDİ BAK ŞİMDİ
Hayirlisi olsun canim tek ikiz farketmz sagsalim kucagmiza alalim yetrBizim ailede de yok zaten ikiz. Benimki hayal
Merhaba;Kızlar merhaba benim evde bir kedim var toxoplazma ile ilgili daha önce test yaptırmıştım ama o sırada bebeğimi kaybettiğim için doktora göstermemiştim bilen var mı bu virüsü
Bizim ailede de yok zaten ikiz. Benimki hayal
Hayırlısı inşallahBizimde aklimiza gelmiyor degil :) benimkiler tek yumurta ikizi. bakarsin bir de cift yumurta olur diyor eşim :)hayirlisi allahtan. Saglikli olsun yeterki
Hayirlisi olsun canim tek ikiz farketmz sagsalim kucagmiza alalim yetrBizim ailede de yok zaten ikiz. Benimki hayal
Hayirlisi olsun canim tek ikiz farketmz sagsalim kucagmiza alalim yetr
Hayir ikinci bebegim 3.5 yasinda bir kizim var suan 5+2 yim degerim 3 binlerde cikti doktor biraz dusuk dedihoşgeldin canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinilk bebeğin mi?
gözün aydın. benim de kızım 16 aylık ve ikinci geliyor :) Allah kolaylıklar versin hepimize :) hangi şehirdensin?
darısı başımızaben salı günü gidicem bakalım
Olsun buyumus masallah annesi su 3 ayi doldursaydik riskleri ortadan kaldirabilseydik hayirlisiyla.cok sukur bir skntim yok ama insan korkuyor bide ikiz olunca daha bir tedirgin oluyorum
En güzeli cnm ben hiç içmiyorum alıştım da baya o ilk gün ki sinirim stresim de bitti şükür dayan bir haftaya bişeyin kalmazBen de bıraktım
:) bir daha yaparsın belki o zaman olur
Seni cok iyi anliyorum ama bende esimde saklayamdik nerdeyse mikrofonu alip tum dunyaya haykircaktik sevincimizden.sonradan pisman oldum nazar falan deger bisey olur diye haklsn biz kucagimiza alana kadar oh diyemicez malesfah be kuzum, bizler zor bulan insanlarız bu sebeple bu riskler bence bizim için doğurana kadar devam eder. sanmıyorum ki ohhh diyeyim.. hala kimseler bilmiyor ve ne ben ne eşim hala hayal bile kuramıyoruz. nasıl bir tedirginlikse bu..
Seni cok iyi anliyorum ama bende esimde saklayamdik nerdeyse mikrofonu alip tum dunyaya haykircaktik sevincimizden.sonradan pisman oldum nazar falan deger bisey olur diye haklsn biz kucagimiza alana kadar oh diyemicez malesf