Var tabiiiKızlar var mı sizce varsa ben de mayıs annesi olucamEki Görüntüle 2309110
Kızlar var mı sizce varsa ben de mayıs annesi olucamEki Görüntüle 2309110
Ahh ahh farkında olmaz mıyızbaşak burcu anaları olarak ayrıcalığınızın farkındasınız demi? bebeleriniziiii öperimm
Geç döllenme olmuş olabilir. Zaman ilerledikçe farkı kapatıyorlar zaten.amin inş. benimde normalde sat 28 temmuz 7+4 olmam gerekiyor ama dün ultrasonda 6+5 di
Teşekkür ederim canım. Şehri söylemesem olur mu
23 agustos dün olmam gerekiyordu olmadım başka testim de yok yarın alabilirim inşallah 2. Bebeğim olucak olursaVar tabiiiHamilesiniz gibi duruyor. Son adet tarihi kaç?
23 agustos dün olmam gerekiyordu olmadım başka testim de yok yarın alabilirim inşallah 2. Bebeğim olucak olursa
gruba
gruba teklifimizi söylesene
Kizlar bhcg degerleriniz nasıldı acaba benim baya 2 kala 25.96 çıktı ben yüksek bekliyodum aslında
Hayırlı olsunvücut şu an bebiş için çalışıyor çabuk yorulman çok normal. Ama tatlıyı kesmelisin. Gebelikte potansiyel şeker hastasıyız. Ben ilkinde 10 kilo almıştım. Bu sefer de canim bişey istemiyor. Sevdiğim yemekler bile kokuyor. Yine de iyi beslenmeye calisiyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağınıza aliriz bebisleri
Ben hamilelikte 10 kilo alıp verdim. Emzirirken bi daha 10 kilo aldımBen 24 kilo aldım
O da iyiymişBen hamilelikte 10 kilo alıp verdim. Emzirirken bi daha 10 kilo aldım
Ama burda da tablo olayı güzelAnaTalia merhaba. Grup sana ait sanırım. Mayıs anneleri diye birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak nasıl olur? Grup sana ait olduğu için seni etiketledim ama, bu soru grupta bulunan arkadaşlara da tabii aynı zamanda.
Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?
Tabloyu da taşırzAma burda da tablo olayı güzel
Merhab, pozitif çıkmış testiniz. Hayırlı olsun. Adet günü geçtiyse kan tahlili de yaptırın muhakkakKızlar var mı sizce varsa ben de mayıs annesi olucamEki Görüntüle 2309110
Ama burda da tablo olayı güzel
Evet ben iki grubu da takip ediyorum. Gruplar birleşirse daha rahat olurKızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?