2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Insallah canim insallah Allah gonlumuze gore versin.

Allah ın takdiri 5 ay önce düşük yaşadım doktor betan düzenli artmamış dedi çok üzüldüm 10 binlerde olması lazım fln demişti yine aynı doktora Rabbim söyletti onlar söylüyor ama içinde fırtınalar kopuyor hayırlısı unutmaya çalışıyorum

eski tecrübelerimizi hiç hatırlamayalım. boş ver onlar geldi geçti.. Allah şimdi güldürsün bizleri

İnşAllah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah ❤ bel ağrısı arada da kasık ağrısı oluyor bende
Regl dönemimdeyim diye midir bilmiyorum ama bel ağrım dünden beri bende de ciddi ağrı var. Âmiiinnn inşallaaaahhhh

Cok iyi olur nerde toplanicaksak buraya yazin

Kese yeni oluşmaya başlamış dedi beta HCG 12.500 çıktı ondn çoğul olblr dedi
Merhabaaa beta Hcg yuksek olunca ikiz mi oluyyor?? Cok heyecanlandim simdi. Benim adetim 4 gun geciktiginde 2700 lerdeydi. Doktor keseyi gorememissti. Bu degerlerde gorunmesi gerekiyo demisti. Bende dis gebelik diye korkmustum. 3 gun sonra tekrr gittigimde keseyi gorduk. Bi daha hcg ölculmedi. Acayip heyecanlandim ya

Hangi grupta toplanıcaz?

Valla öyle dedi doktor ama yorumlara baktım bazen tek olunca da yüksek çıkabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…