2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Beta hcg değeri kişiden kişiye değişiyor. Önemli olan iki günde
Yok arkadaşımın 5 yıldır çocuğu ol uyordu sonra tüp bebek ile hamile kaldı bi tane oğlu oldu Dr özrldrydi çok iyi bi doktordu uyardı yumurtalıkların temiz dikkat et korun diye o da korunmamış hamile kalmış günüm geçti diyince biz dedik çocuğun hakkına giriyosun beslenemez karnında diye sonra gitti Dr kızdı BN sana demedim mi dikkat et diye çocuk gelişememiş kürtaj olmak zorunda kaldı sen bilirsin cnm sadece yaşadığımız olayı anlatmak istedim

Benim doktorum da bana emzirirken hamilelik düşünme demişti. Emzirmeden sonra vücudunun toparlanması lazım. Yeni gelecek çocuk için demişti.

Canım ben temmuz ayında kürtaj olmama rağmen doktorum ultrasonla kontrol ettikten sonra korunmana gerek yok dedi. İstersen yine doktoruna bir danış ama gerek olmayabilir korunmana bile.. kürtajdan sonraki ilk adetimde hamile kaldım tekrar...
DOktor banada korunmana gerek yok dedı ama suan tum dongum degıstı nasıl anlayacahım yumurtlama gunumu bılmıyorum cok karısıgım

Hanimlar merhaba bende emziriyorum suan hamileyim sizce ne yapmaliyom.emzir diyende var emzirme diyende ama kizimda memeye cok duskun nasil yapsam 7 haftalik hamileyim

Merhaba herkese 🍀
Bizde en son pazartesi gittik haftaya çarşamba tekrar gideceğiz kalp atışları için insallah duymak nasip olur 🙏
2 haftadir raporluyum düşük tehlikem var evdeyim ve 3 gün arayla iğne oluyorum.
Çok panik halindeyim kalp atışlarını hayırlısıyla bor duysak 💕
Allah isteyen herkese sağlıcakla kucağına bebislerini almayı nasip etsin insallah🙏

Hanimlar merhaba bende emziriyorum suan hamileyim sizce ne yapmaliyom.emzir diyende var emzirme diyende ama kizimda memeye cok duskun nasil yapsam 7 haftalik hamileyim

Hiç korkmayın kızınız çok küçük değilse güzelce anlatın hiç sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Benim kızım da çok düşkündü. 25 aylıkken güzelce anlattım. Bir kere bile ağlamadı meme için. Çok şaşırdım. İnşallah sizinki de öyle olur.

Günaydın zalım gebeler :halay:herkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah :KK51: hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn :anne: bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın esomesom esomesom bundan sonra ben de rengarengim :dondurma:

Günaydın zalım gebeler :halay:herkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah :KK51: hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn :anne: bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın esomesom esomesom bundan sonra ben de rengarengim :dondurma:

günaydınnnn.. yaa ben sabitleyemedim bu yazı tercihlerimi, her defasında baştan seçiyorum, eğer sabitlemeyi bulduysan sen de bana onu öğretttt :rolleyes:

şu toksoplazma, rubella vs tahlillerin referans değerleri elinizdeki testlerde yazılı mı kızlar? tahlil sonuçlarım çıkmış ama referans değerler kısmı boş :rolleyes:la havleeee ölecek miyim kalacak mıyım belli değil :KK20: tahlil.jpeg

Kemirsizdemir Kemirsizdemir YokoOno YokoOno kızlar çok teşekkür ederim. Doktordan geldim şuan. Dış gebelik degil keseyi gördüm o konuda çok mutluyum ama düşük riski var. Progesteron verdi kan sonucuna göre tekrar görüşeceğiz. Muhtemelen yerlesiyordur ondandır dedi kese etrafında vs de kanama görmedi çok şükür inşallah daha güzel haberler alırız, hepimiz hepimiz inşallah 🤲🤲

X