Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg değeri kişiden kişiye değişiyor. Önemli olan iki günde
Yok arkadaşımın 5 yıldır çocuğu ol uyordu sonra tüp bebek ile hamile kaldı bi tane oğlu oldu Dr özrldrydi çok iyi bi doktordu uyardı yumurtalıkların temiz dikkat et korun diye o da korunmamış hamile kalmış günüm geçti diyince biz dedik çocuğun hakkına giriyosun beslenemez karnında diye sonra gitti Dr kızdı BN sana demedim mi dikkat et diye çocuk gelişememiş kürtaj olmak zorunda kaldı sen bilirsin cnm sadece yaşadığımız olayı anlatmak istedim
Canım ben temmuz ayında kürtaj olmama rağmen doktorum ultrasonla kontrol ettikten sonra korunmana gerek yok dedi. İstersen yine doktoruna bir danış ama gerek olmayabilir korunmana bile.. kürtajdan sonraki ilk adetimde hamile kaldım tekrar...SUanda adet oluyorum adet olunca baslamayayım mı?
DOktor banada korunmana gerek yok dedı ama suan tum dongum degıstı nasıl anlayacahım yumurtlama gunumu bılmıyorum cok karısıgımCanım ben temmuz ayında kürtaj olmama rağmen doktorum ultrasonla kontrol ettikten sonra korunmana gerek yok dedi. İstersen yine doktoruna bir danış ama gerek olmayabilir korunmana bile.. kürtajdan sonraki ilk adetimde hamile kaldım tekrar...
tam batımda test yaptırdım 110 çıktı 4 gün sonra yaptırdığımdada 650 lerde çıkmıştı :)Kızlar kan sonucumu aldım. 4+2 de BetaHCG 519 nasıl bir değer? Bu tarihlerde kan testi yaptıran var mı? Daha önce bu yoldan geçtim ama hiç hatırlamıyorum
tam batımda test yaptırdım 110 çıktı 4 gün sonra yaptırdığımdada 650 lerde çıkmıştı :)
Hanimlar merhaba bende emziriyorum suan hamileyim sizce ne yapmaliyom.emzir diyende var emzirme diyende ama kizimda memeye cok duskun nasil yapsam 7 haftalik hamileyim
1 yasinda kuzumKızın kaç aylık? Çok küçük değilse benim fikrim emzirmeyi bırakman yönünde
Hanimlar merhaba bende emziriyorum suan hamileyim sizce ne yapmaliyom.emzir diyende var emzirme diyende ama kizimda memeye cok duskun nasil yapsam 7 haftalik hamileyim
1 yasinda kuzum
Günaydın zalım gebeler herkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın esomesom bundan sonra ben de rengarengim
bugüne kadar bulantınız var mıydı pekii? ben erken seviniyorum galiba bulantılarım kusmam yok diye ama sizde de 8. hafta içinde başlamışGünaydın kizlar ilk kusmami bu sabah yaşamış bulunuyorum
En nefrt ettigim şey
ben de onu sorcaktım sana çünkü ben de bilmiyorumgünaydınnnn.. yaa ben sabitleyemedim bu yazı tercihlerimi, her defasında baştan seçiyorum, eğer sabitlemeyi bulduysan sen de bana onu öğretttt
benim hiç bilgim yok yaa doktoruna ne zaman göstereceksin??şu toksoplazma, rubella vs tahlillerin referans değerleri elinizdeki testlerde yazılı mı kızlar? tahlil sonuçlarım çıkmış ama referans değerler kısmı boş la havleeee ölecek miyim kalacak mıyım belli değil Eki Görüntüle 2308778