2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok arkadaşımın 5 yıldır çocuğu ol uyordu sonra tüp bebek ile hamile kaldı bi tane oğlu oldu Dr özrldrydi çok iyi bi doktordu uyardı yumurtalıkların temiz dikkat et korun diye o da korunmamış hamile kalmış günüm geçti diyince biz dedik çocuğun hakkına giriyosun beslenemez karnında diye sonra gitti Dr kızdı BN sana demedim mi dikkat et diye çocuk gelişememiş kürtaj olmak zorunda kaldı sen bilirsin cnm sadece yaşadığımız olayı anlatmak istedim
O zaman belki yeterince iyi beslenmemiştir. Beslenme çok önemli hamileyken malum. Hele bir de bir yandan emziriyorsa hem iyi beslenmeli hem de takviye almalıydı. Çoğu dr emzirme hakkında yeterince bilgiye sahip değil. En doğrusu bu konuda uzman olan drlara danışmak ve iki bebeği de olabildiğince anne sütünden mahrum bırakmamak.

Hanimlar merhaba bende emziriyorum suan hamileyim sizce ne yapmaliyom.emzir diyende var emzirme diyende ama kizimda memeye cok duskun nasil yapsam 7 haftalik hamileyim
Canım bence bu konuyu burda danışmakla yetinme ve bir uzmandan yardım al. Benim de 21 aylık bir bebeğim var. Emzirmeye devam etmek istiyorum. Tandem emzirmeyi de bir araştır. Hatta emzirme grupları var. Onlara katıl. Bu deneyimi yaşamış insanlardan fikir al. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmamak adına her şeyi güzelce araştır.

@Kemirsizdemir YokoOno YokoOno kızlar çok teşekkür ederim. Doktordan geldim şuan. Dış gebelik degil keseyi gördüm o konuda çok mutluyum ama düşük riski var. Progesteron verdi kan sonucuna göre tekrar görüşeceğiz. Muhtemelen yerlesiyordur ondandır dedi kese etrafında vs de kanama görmedi çok şükür inşallah daha güzel haberler alırız, hepimiz hepimiz inşallah 🤲🤲
Çok sevindim canım. Gözünaydın. Bir süre dinlen, yorma çok kendini. Dilerim risk de bir an önce kalkar da tadını çıkarırsın bu güzel günlerin.

Merhaba anneler, 2 gün gecikmeyle bende dün çift çizgiyi gördüm çok şükür.. ekim 2017 annesiyim, inşallah mayıs 2020 annesi de olurum. Sat 17 ağustos, kızımda takipte olduğum dr a gidicem bugun ancak 4+4te kese gözükürmü bilmiyorum..

Kızıma aşılamayla hamile kaldım, kızımdan önce 4 kaybım var 4üde doğal gebelikti.. inşallah bu sağlıklıdır, hikayem uzun arkadaşlar dua edin sağlıklı gebelik olsun..

Günaydın zalım gebeler :halay:herkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah :KK51: hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn :anne: bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın esomesom esomesom bundan sonra ben de rengarengim :dondurma:
keyifler yerinde de toplantıda tuvalette yemekte heryerde uyuyasım var kafamı zor tasşıyorummm :KK64:
günaydınnnn.. yaa ben sabitleyemedim bu yazı tercihlerimi, her defasında baştan seçiyorum, eğer sabitlemeyi bulduysan sen de bana onu öğretttt :rolleyes:
sağ üstten kendi adın, sonra ayarlar, forum seçenekleri, oradan yazı tipi boyutu ve rengi, sonra kaydet =)
@Kemirsizdemir YokoOno YokoOno kızlar çok teşekkür ederim. Doktordan geldim şuan. Dış gebelik degil keseyi gördüm o konuda çok mutluyum ama düşük riski var. Progesteron verdi kan sonucuna göre tekrar görüşeceğiz. Muhtemelen yerlesiyordur ondandır dedi kese etrafında vs de kanama görmedi çok şükür inşallah daha güzel haberler alırız, hepimiz hepimiz inşallah 🤲🤲
inşallah o riski de kolayca atlatırsın hepimiz sağlıkla ve keyifle bebeklerimizi bekleriz 🤲

Merhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı. Değerim gayet güzel artmış. Ultrasona baktı küçücük kese gibi bişi var ama kesin bişi diyemem dedi. Pazartesi gel bakalım dedi. Çok şükür kötü bişi demedi ama iyi bişide demedi. Artık Pazartesi’yi beklicez. Onda da kalp atışı olur mu onu bilmiyorum 🤔
küçük mercimek kadar bir karadelik =) bizim doktorumuz da pek soğukkanlı, kalbi duyana kadar birşey demeyin kimseye dedi
mrb bende bugun kalp atışı duydum şükürler olsun rabbime
maşallah maşallah darısı başımızaaa

kızlar ben uykudan kafamı kaldıramıyorum işyerinde öyle zorlanıyorum ki anlatamam
enerji verecek ayık tutacak birşey arayışındayım

X