2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim hiç bilgim yok yaa doktoruna ne zaman göstereceksin??

Pazartesi günü 3te kontrolüm var,o zaman bakarız demişti sonuçlara. Pazartesiden sonra da görüşmelerin süresini uzatıcam demişti,hasret kalıcaz birbirimize çocuuumlaa.. öffff. sen ne zaman gideceksin yaaa, kaç gündür kontrole gittim demedin zalim anaaaa..

Eklentiler

• 8428867A-12BD-4120-AFF0-2FD933E3997E.jpeg
    8428867A-12BD-4120-AFF0-2FD933E3997E.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 41
Pazartesi günü 3te kontrolüm var,o zaman bakarız demişti sonuçlara. Pazartesiden sonra da görüşmelerin süresini uzatıcam demişti,hasret kalıcaz birbirimize çocuuumlaa.. öffff. sen ne zaman gideceksin yaaa, kaç gündür kontrole gittim demedin zalim anaaaa..
benim de cuma günü randevum var ama geçmek bilmedi bir türlü günler henüz yeni kalp atışını duyucaz (inşaallahh) o yüzden heyecan ve korku doruktaaa :anne:

ya harikasın Winterwinds Winterwinds çok teşekkür ederim, incelemeliyim hemen, sen de benimkilere bakar mısın kontrol amaçlı..
Hiçbir sorun görünmüyor arkadaşım. Değerlerin olması gereken aralıkta. Toksoplazman negatif sebze, meyve yerken çok iyi yıkanmış olmasına dikkat et. Az pişmiş et ürünlerini tüketmemeye çalış. 🧿

Hiçbir sorun görünmüyor arkadaşım. Değerlerin olması gereken aralıkta. Toksoplazman negatif sebze, meyve yerken çok iyi yıkanmış olmasına dikkat et. Az pişmiş et ürünlerini tüketmemeye çalış. 🧿

çok teşekkür ederim, sen de hep güzel haberler al umarım. ben Mayıs ayında yüz felci geçirdim ve muhtemelen bir enfeksiyon virüs vs hala etkilidir diye korkuyordum açıkcası, çünkü öyle gözüküyor ki, kortizon kullanımım bitmiş ve ben hamile kalmışım. tüm bebek yapanlar bilir, PREDNOL diye bir ilaç var, ben onu kortizon olarak kutu kutu içtim ve açıkcası hamile kalmamda etkisi olduğunu düşünüyorum. :rolleyes: :nazar:

Benim hamileliğim de kedi sayesinde oldu eminim. Ağrıyan bir yerim oldu mu kediyi gurlatıp üstüne koyuyorum 😂 Bu ay totem yapıp göbeğime yasladım hep kediyi. Sürprizzzzz! Kedisi olup bebeği olmayanlara tavsiye edebilirsiniz bu yöntemi. 😊

ben sürekli çekiyorum inan, bir kaç gündür azalmıştı ama dün yine kendini hatırlattı. doktora bizzat sordum korkmamamı söyledi, çok şükür kanama vs gibi aksi bir durumda olmadı, ayağını sıcak tut ve çokça su iç (doktorun lafları :rolleyes: )

Merhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı. Değerim gayet güzel artmış. Ultrasona baktı küçücük kese gibi bişi var ama kesin bişi diyemem dedi. Pazartesi gel bakalım dedi. Çok şükür kötü bişi demedi ama iyi bişide demedi. Artık Pazartesi’yi beklicez. Onda da kalp atışı olur mu onu bilmiyorum 🤔

Hiç korkmayın kızınız çok küçük değilse güzelce anlatın hiç sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Benim kızım da çok düşkündü. 25 aylıkken güzelce anlattım. Bir kere bile ağlamadı meme için. Çok şaşırdım. İnşallah sizinki de öyle olur.
Ahh kuzum 1 yasinda masallh szinki buyumus ne gzel insallah bulcaz bi cozum bizde 😞

X