2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaştan emzşrirken hamile kaldı fark etmedi biz dedik kes sütten diye dinlemedi çocuk gelişemedi karnında kürtaj olmak zorunda kaldı
Emzirirken hamile kalan ve devam eden bir sürü insan var. Hatta tandem diyorlar buna. Belki arkadaşınız başka nedenlerden bu talihsizliği yaşamıştır.

Kizlarr hepinize iyi aksamlarr. Ben su bi kac gundur cok yorgunum surekli koşturuyorum dun oğlum icin bugun bebis için. Dun cok sukur kalp atisini duyduk bebisi de gorduk. 7 haftalik olarak gittim 6+4 dedi doktorum ama sıkıntı yok merak etme dedi. Ama ben kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum var mi benim gibi olan
Bende bu haftalarda öyleydim. Normalmiş sonra geçiyor çok şükür 🙏

Evde egitim ogrencisine gidiyorum. yanında yiyemem ya evdekilere de götürmem lazım. Zaten cocuklarin şeker problemi var meyve yiyemiyorlar. Eşim de eve yaklasirken yolda ye biraz daha dedi. Onu denicem bir de.
Evde egıtım ogrencım benim de vardı yeni bitti. Çok tatlı oluyorlar. Dünyanın en güzel duygusu. Böyle bir zamanda daha da büyük sevap bence, kolay gelsin 😍🙏

kızlar az önce test sonucum cıktı betahcg 16014 cıktı.bu nasıl oluyor böyle.7.haftadayım cocugun kalbi atmıyor dedi doktor beta baktır dedi o da 16 bin cıktı.bir terslik yok mu bu işte?
16000 değeri daha az bence. Geç döllenmedir. 1-2 hafta daha bekle anca duyulur

İyi geceler kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
onlar gayet iyi de biz kötüyüz 😅 her gün bir şeyim çıkıyor. Neyseki toptan gelmiyorlar. İki gün ağzımda aft, yara cıktı dudağımda uçuklar. Onlar geçti reflü başladı. 1 gun sonra da ishal 🤦‍♀️😅 analık zormuş cidden. Bakalım 9 ay nasıl geçecek 😳🤷‍♀️😉

Kızlar kan sonucumu aldım. 4+2 de BetaHCG 519 nasıl bir değer? Bu tarihlerde kan testi yaptıran var mı? Daha önce bu yoldan geçtim ama hiç hatırlamıyorum:deli:

Kızlar kan sonucumu aldım. 4+2 de BetaHCG 519 nasıl bir değer? Bu tarihlerde kan testi yaptıran var mı? Daha önce bu yoldan geçtim ama hiç hatırlamıyorum:deli:
Beta hcg değeri kişiden kişiye değişiyor. Önemli olan iki günde bir en az %60 artmasıdır. Yine yaptırın artış iyiyse sıkıntı yok demektir. Sadece değer 5000 lerdeyken kese görünüyor. Öncesi çok zor.

Öyle çok üzüldüm ki arkadaşım:KK43: sadece sabır diyebiliyorum sana.. ama sabretmek de çok zordur bilirim.. ama çok şükür ki adet olmuşsun kürtaja gerek kalmayacak değil mi? Dualarımda olacaksın ama merak etme sen.. herşey çok daha güzel olacak buna inan 🙏🏻
Ne kadsr guzel dıleklerde bulunmussun cok tesekkur ederım kurtaja gerek kalmayacak cunku deger cok yukselmemıstı zaten:KK43:

Ya cok uzukdum ablamdada oyle oldu o son adetınde bebegı dusurmus zaten kanamayla bırlıkte. Hormonları 1 ay kadr daha hamıleymıs gıbı belırtıler vermıs adetı gecıkmıs test cubukları pozıtıf cıkıyor kan degerı yuksej cıkıyor 17 gunluk diyor beta raporunda . 10 gun sonra doktora gıdıyor hıcbısey yok dıyor doktor kan degerı gerı dusmus vs yanı 1 2 ay kadr belırtı devam edermıs. Sız sımdı rahmınızı dınlendırın tekrar denemeyun sımdıkık. Insallah bıdahakıne mujdekı haberı alırsın❤
Insallah canım ablanızın adınada cok uzuldum doktor hemen baslayabıkırsınız ılk 3ay olma olasılıgı daha yuksek dedı

Çook çok geçmiş :KK43: acısı büyük birkaç haftalık bile olsa insanın canını acıtıyor :KK43: ben 5 haftalık kaybettim hala korkusu içimde ama şükür tekrar hamileyim umarım sende bir daha yaşamazsın sağlıcakla kucaklarımıza alırız :KK43:
Rabbim sabır versin
AMin canım ınsallah

Emzirirken hamile kalan ve devam eden bir sürü insan var. Hatta tandem diyorlar buna. Belki arkadaşınız başka nedenlerden bu talihsizliği yaşamıştır.
Yok arkadaşımın 5 yıldır çocuğu ol uyordu sonra tüp bebek ile hamile kaldı bi tane oğlu oldu Dr özrldrydi çok iyi bi doktordu uyardı yumurtalıkların temiz dikkat et korun diye o da korunmamış hamile kalmış günüm geçti diyince biz dedik çocuğun hakkına giriyosun beslenemez karnında diye sonra gitti Dr kızdı BN sana demedim mi dikkat et diye çocuk gelişememiş kürtaj olmak zorunda kaldı sen bilirsin cnm sadece yaşadığımız olayı anlatmak istedim

X