Ben çok tedirginim ya burda okuduğum değerler sonucunda sanki benim değerlerim düşükmüş gibi geliyor sat 7 ağustos. 9 eylülde tahlil verdim değerim 355 geç döllenme falan mi doktor herşey normal dedi yarın çağırdı ama korkuyorumhiç bisey de hissetmiyorum tek belirtim kasikagrisi ve bacaklarıma vurması bask a bisey yok. Benim gibi olan varmı
Aminn inşAllahhHerkese merhaba. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirelim inşallah
Ah, dilerim tez vakitte normale döner her şey. Dualarım seninle.Karın agrısiyla acile gittim ve dusuk tehlikesi oldugunu ogrendim bana dua edin nutfen
Ayy o çok fena kocam kokuyor banaBen sadece sigaraya tahammul edemiyorum
Bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşım bu durumlar inşallah çok sürmez.Bende de galiba yavaş yavaş başlıyo 5+2 deyim ama psikolojik mi diye düşünüyorumçok erken değil mi ya benim için mesela
Enerji durumu değişimleri hep hormonlardan malesef. Dikkatimi bende başka yönlere çekince kendimi daha iyi hissediyorum. Kendini dinlememeye çalış arkadaşımKoku hassasiyeti aşırı var bende de. Böyle hatta mide bulantısı tiksinti arası bişiler de gidip geliyor :) ama çok ilginç bi an halsiz oluyorum midem yanıyor gibi içim huzursuz gibi değişik oluyorum, bi bakıyorum kendimi canavar gibi hissediyorum. Hafta içi iş yerinde daha rahat geçiyor çalışırken unutuyorum muhtemelen, ama haftasonları kendimi dinlediğim için sanırım farkındalığım artıyor daha kötü hissediyorum.
Tamam iki günde %60 artması lazım ztn 1 günde çok normal. Başka hast.de de farklı çıkabiliyor sonuçlarErtesi gun ayni saatte hatta denk geldi
hoşgeldinizMerhabaBen de varım
doktorunuz TSH için ne kadar sürede vermenizi önerdi?Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid içinvajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama
Evwt olmasi gereken cikmis zaten.ikinci hastane farkli cikmasi ve doktorun soyledijleri kafamizi karistirdi Ilk cocugumla yasadigim la bambaska gercekten her hamilelik farkliymis .yarina kaldi Allahin izniyle ne diyecek doktorTamam iki günde %60 artması lazım ztn 1 günde çok normal. Başka hast.de de farklı çıkabiliyor sonuçlar
Kalp atısından sonra ayda bir yeterlı dıyor doktorlar. Bence de çok mantıklı sürekli gidip stres olamk ya da bebeği röntgenle muhattap etmek kötü ztnCok gibi geldi bana ya max 2 hafta olmasi gerekmezmi artik 7.haft sonra ayda 1 mi gidicezzz
Neyi anlamadımdoktorunuz TSH için ne kadar sürede vermenizi önerdi?
Kesinlikle 10 saat uyusam da yetmiyorUyusam uyusam hep uyusammm kızlar sizde de böyle mi ya zaten hep uykuyu çok severdim ama bu başka kafamı tutamıyorum resmen :/
Hoşbuldummmhoşgeldiniz☺ ilk bebek mi? Var mı heyecan
Aynen cumartesi günü bana da 1 ay sonraya gün verdi ikili tarama için. Bir aksilik, vücudunda bir terslik hissetmediğin sürece gelmene gerek yok dediKalp atısından sonra ayda bir yeterlı dıyor doktorlar. Bence de çok mantıklı sürekli gidip stres olamk ya da bebeği röntgenle muhattap etmek kötü ztn
Tsh (tiroit horrmonu) baktıracagım yazmadınız mıNeyi anlamadım
Ne kadar süre de vermeniz derken. Kan tahlilini mi soruyorsunuz onu anlayamadım.Tsh (tiroit horrmonu) baktıracagım yazmadınız mı
Gözünüz aydınKızlar merhaba bende mayıs annesiyim inşallah geçen sene aralıkta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tam ümidi kesmiştim ki tekrardan hamileyim 4hafta +5 günlük hem alttan hem de üstten kesem göründü çok şükür 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için gideceğim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bebek isteyen annelerimizede en kısa zamanda nasip etsin