2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben sadece sigaraya tahammul edemiyorum
Darısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorum

Kiz bende iciyodum biraktim tiksindim bende sasiriyorum kendime bence bebisin icin sende icme birak

Nikotin bantlari fln oluyomus bebege zarari yoksa bi danis doktora kullan bence bi yakinim oyle birakmisti cok faydasini gormustu

Cok gibi geldi bana ya max 2 hafta olmasi gerekmezmi artik 7.haft sonra ayda 1 mi gidicezzz

Ben 1,5 paket içerdim hamile kaldım içtim ne zaman bebeğin kalp sesini net duyamasamda o gündem sonra tamamen bitti benim için sigara 1 hafta oldu içmiyorum, bu yüzden de çok mutluyum. Lütfen içmeyin kendi kendinizi tiksindirmeye çalışın benim arkadaşım külleri koklayarak tiksinmişti

Canim benim bu 3. Gebeligim hic birinde bulanti bas donmesi vs yaşamıyorum. Yani illa belirti olmasi da cok gerekli değil. Benim belirtiler de goguslerin dolgunlasmasi agrisi, bolca uyku ve kasıkta batma. Doktor normal dediyse üzme kendini.

Darısı başıma inşallah.belki bende kalp atışını duyarsam bana da iyi gelir.maşallah size de

Hatta dayanamam bir şeyleri bahane eder giderim valla 2 hafta bitmek bilmedi bana daha 2 gün var bitmesine 2 haftanın dayanamıyorum
Ay evet benimde haftada bir surekli farkli hast gidiyorum kan vere vere kan bitti cocugumun kanini emdiler

Ay evet benimde haftada bir surekli farkli hast gidiyorum kan vere vere kan bitti cocugumun kanini emdiler
Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid için vajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama

Koku hassasiyetiniz ne alemde kızlar ben çok fenayım 3 gündür bir şey kokuyor diye dolanıyorum sürekli

Koku hassasiyeti aşırı var bende de. Böyle hatta mide bulantısı tiksinti arası bişiler de gidip geliyor :) ama çok ilginç bi an halsiz oluyorum midem yanıyor gibi içim huzursuz gibi değişik oluyorum, bi bakıyorum kendimi canavar gibi hissediyorum. Hafta içi iş yerinde daha rahat geçiyor çalışırken unutuyorum muhtemelen, ama haftasonları kendimi dinlediğim için sanırım farkındalığım artıyor daha kötü hissediyorum.

Kalp atışını da duymuşsunuz canım ne güzel, drun içine sinmesi çok önemli. Sindiyse kendini koşulsuz teslim et bence, en stressizi bu yöntem ben öyle yaptım :)

Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid için vajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama
Aynen oyle ben en cok o kelebek denen alet yokmu ondan korkuyorum bi kere yaptirdim hemen kanamam oldu

Merhaba arkadaşlar. 21 aylık bir oğlum var ve sanırım hamileyim. Evde yaptığım test pozitif çıktı. Zaten daha test yapmadan emin gibiydim. Her ayağa kalkmamda başım dönüyordu. Yatakta doğrulduğumda bazen kasıklarıma ağrı giriyordu. Öncesinde de göğüslerimde bir acı vardı. Hatta meme kanseri bile aklıma gelmişti saf saf Henüz doktora gidemiyorum çünkü tatildeyim. 2 çocukla nasıl baş edeceğimin kaygısına düştüm şimdiden. Benim gibi olanlar var mı Herkesi tebrik ederim bu arada. Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…