Darısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorumBen sadece sigaraya tahammul edemiyorum
Kiz bende iciyodum biraktim tiksindim bende sasiriyorum kendime bence bebisin icin sende icme birakDarısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorum
Nikotin bantlari fln oluyomus bebege zarari yoksa bi danis doktora kullan bence bi yakinim oyle birakmisti cok faydasini gormustuDarısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorum
Cok gibi geldi bana ya max 2 hafta olmasi gerekmezmi artik 7.haft sonra ayda 1 mi gidicezzzMerhabalar benim de dun doktor muayenem vardi hala daha icime sinen bi doktor bulamadim malesef, doktor doktor gezecegim sanirim.
5+2 ilk muayeneme gittigimde dr 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti dun sat’a gore 6+4’tum normal ultrasonla keseyi de kalp atisini da duyduk cok sukur 4,5 mm su anBoyuna gore 6+2 dedi pek detay vermedi ama 1 ay sonra gelirsin dedi normal mi sizce 1 ay
Ben 1,5 paket içerdim hamile kaldım içtim ne zaman bebeğin kalp sesini net duyamasamda o gündem sonra tamamen bitti benim için sigara 1 hafta oldu içmiyorum, bu yüzden de çok mutluyum. Lütfen içmeyin kendi kendinizi tiksindirmeye çalışın benim arkadaşım külleri koklayarak tiksinmiştiDarısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorum
Hatta dayanamam bir şeyleri bahane eder giderim vallaCok gibi geldi bana ya max 2 hafta olmasi gerekmezmi artik 7.haft sonra ayda 1 mi gidicezzz
Canim benim bu 3. Gebeligim hic birinde bulanti bas donmesi vs yaşamıyorum. Yani illa belirti olmasi da cok gerekli değil. Benim belirtiler de goguslerin dolgunlasmasi agrisi, bolca uyku ve kasıkta batma. Doktor normal dediyse üzme kendini.Ben çok tedirginim ya burda okuduğum değerler sonucunda sanki benim değerlerim düşükmüş gibi geliyor sat 7 ağustos. 9 eylülde tahlil verdim değerim 355 geç döllenme falan mi doktor herşey normal dedi yarın çağırdı ama korkuyorumhiç bisey de hissetmiyorum tek belirtim kasikagrisi ve bacaklarıma vurması bask a bisey yok. Benim gibi olan varmı
Her gün dua ediyorum inş tiksinirim diyeKiz bende iciyodum biraktim tiksindim bende sasiriyorum kendime bence bebisin icin sende icme birak
Salı günü doktora gidicem soruyum şu nikotin bantınıNikotin bantlari fln oluyomus bebege zarari yoksa bi danis doktora kullan bence bi yakinim oyle birakmisti cok faydasini gormustu
Darısı başıma inşallah.belki bende kalp atışını duyarsam bana da iyi gelir.maşallah size deBen 1,5 paket içerdim hamile kaldım içtim ne zaman bebeğin kalp sesini net duyamasamda o gündem sonra tamamen bitti benim için sigara 1 hafta oldu içmiyorum, bu yüzden de çok mutluyum. Lütfen içmeyin kendi kendinizi tiksindirmeye çalışın benim arkadaşım külleri koklayarak tiksinmişti
Bırakacağınıza eminimDarısı başıma inşallah.belki bende kalp atışını duyarsam bana da iyi gelir.maşallah size de
Ay evet benimde haftada bir surekli farkli hast gidiyorum kan vere vere kan bitti cocugumun kanini emdilerHatta dayanamam bir şeyleri bahane eder giderim valla2 hafta bitmek bilmedi bana daha 2 gün var bitmesine 2 haftanın dayanamıyorum
Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid içinAy evet benimde haftada bir surekli farkli hast gidiyorum kan vere vere kan bitti cocugumun kanini emdiler
Koku hassasiyetiniz ne alemde kızlar ben çok fenayım 3 gündür bir şey kokuyor diye dolanıyorum sürekli
Merhabalar benim de dun doktor muayenem vardi hala daha icime sinen bi doktor bulamadim malesef, doktor doktor gezecegim sanirim.
5+2 ilk muayeneme gittigimde dr 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti dun sat’a gore 6+4’tum normal ultrasonla keseyi de kalp atisini da duyduk cok sukur 4,5 mm su anBoyuna gore 6+2 dedi pek detay vermedi ama 1 ay sonra gelirsin dedi normal mi sizce 1 ay
Aynen oyle ben en cok o kelebek denen alet yokmu ondan korkuyorum bi kere yaptirdim hemen kanamam olduAynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid içinvajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama
Rahim ağzına giren alet mi spekulum muydu neydi bende yapfırmıştım gerçekten korkunçAynen oyle ben en cok o kelebek denen alet yokmu ondan korkuyorum bi kere yaptirdim hemen kanamam oldu
1 ay geriden geliyoruzzzzOoo mayıs annisleri de toplanmış biz demekki biraz büyüdük