2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Karın agrısiyla acile gittim ve dusuk tehlikesi oldugunu ogrendim bana dua edin nutfen

Canim kanaman mi geldi ki. Ben de mayısta anne olacam eger Allah izin verirse. Hafif kahverengi akıntım geldi doktor dinlenmemi ve progestan kullanmami önerdi senin sadece ağrı mi vardi

Canim 15 gün sonra gidicem demişsin. Ben geçen cuma gittim tam 5 haftaliktik sat a göre şimdi bi dahaki cuma gel kalp atisina bakalim dedi 6 haftalik oluyo erken mi biraz uzatsam mi acaba

Kızlar merhaba ben de mayis annesi olacağım insallah su an sat a göre 5+3 üz. Sürekli beta hcg olcturuyor musunuz. Ben ilk olcturdugumde 10 sonra 60 çıkmıştı doktorum artık ölcturme demişti

Amin canım onu söylemesem olur mu

tabi :) bunu sadece aynı şehirde olanlar doktor vs gibi konularda birbirlerine tavsiyelerde bulunabilsinler diye listeliyorum. yoksa tabi ki gizli kalabilir :)

tabi :) bunu sadece aynı şehirde olanlar doktor vs gibi konularda birbirlerine tavsiyelerde bulunabilsinler diye listeliyorum. yoksa tabi ki gizli kalabilir :)

Haklısın canım da çok büyük bir şehirde değilim bazen burda canımı sıkan konulari da yazabiliyorum ondan dolayi

Aramizda 5 gün varmış sende nasil belirtiler varr. Bende hafif kahverengi lekelenme ve aşırı bel ağrısı

benim ikinci bebeğim bu. kızımda seninle aynı belirtileri yaşamıştım ilk haftalarda ama şimdi pek bir şey yok. doktora gidip folik asit vs başladın mı? folik asit o yorgunluk hissi ve ağrılara iyi geliyor kısmen.
ayy ne güzelsin sen şimdi için kıpır kıpır :) ben kızıma hamile oldugumu öğrendiğimde 2 saat dizlerim tir tir titremişti :)

Folik asite korunmayi birakmadan 1 ay önce başladım kuzum. Evet inanilmaz heyecanliyimmama hafif kahverengi lekelenmrm geldi progestan kullaniyorum ve sürekli yatıyorum korku sardı biraz. Ben de kızım olmasini çok istiyorumsürekli kiz bebek belirtilerin3 falan bakiyorum

Allah gönlüne göre sağlıkla versin :) ben kızımda ilk 4 ay her adet dönemine denk elen günlerde yaşadım o lekelenmeleri. korkma. progestanı kullan, ye, iç, dinlen .. kyfini çıkar ve bol bol uyu. doğumdan sonra 1 yıl uyku yok ben uykusuzluğa doyamadığım için kızım daha 15 aylıkken hamile kalmışım bak :)

Amin canimm. Yaa normalde yatmaya film izlemeye bayılırım. Doktor dinlen dedi yaa bi gezesim var bi iş yapasim var anlatamam 15 aylik miii zor olmayacak miii

Kızlar grip olacakmışım gibi sıtmalanıyorum ince ince ben ya ayrıca Bas ağrısı hapşırık inşallah grip olmam ya 7 hafta 2 günlüguz

Amin canimm. Yaa normalde yatmaya film izlemeye bayılırım. Doktor dinlen dedi yaa bi gezesim var bi iş yapasim var anlatamam 15 aylik miii zor olmayacak miii

büyük ihtimalle zor olacak ama olacak :) araları tam 2 yaş olacak. kızım da mayıs 2018 doğumlu

Kızlar merhaba ben de mayis annesi olacağım insallah su an sat a göre 5+3 üz. Sürekli beta hcg olcturuyor musunuz. Ben ilk olcturdugumde 10 sonra 60 çıkmıştı doktorum artık ölcturme demişti
Allah kavuştursun inşallah. Yok ben bir kez olcturdum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…