2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben sadece sigaraya tahammul edemiyorum😖
Darısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorum

Darısı başıma. Kızlar sigara içenler ne alemdesiniz. Hiç içmio musunuz. Benim arada kaçamaklarım oluyo ama inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum ama sürekli aklımda sigara. YouTube de video bırakmadım bu konuda. İçmemek lazım biliyorum ama napcam bilmiyorum
Kiz bende iciyodum biraktim tiksindim bende sasiriyorum kendime bence bebisin icin sende icme birak🥰

Nikotin bantlari fln oluyomus bebege zarari yoksa bi danis doktora kullan bence bi yakinim oyle birakmisti cok faydasini gormustu

Merhabalar benim de dun doktor muayenem vardi hala daha icime sinen bi doktor bulamadim malesef, doktor doktor gezecegim sanirim.
5+2 ilk muayeneme gittigimde dr 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti dun sat’a gore 6+4’tum normal ultrasonla keseyi de kalp atisini da duyduk cok sukur 4,5 mm su an 🙏🏻 Boyuna gore 6+2 dedi pek detay vermedi ama 1 ay sonra gelirsin dedi normal mi sizce 1 ay 🙄
Cok gibi geldi bana ya max 2 hafta olmasi gerekmezmi artik 7.haft sonra ayda 1 mi gidicezzz🙈

Ben 1,5 paket içerdim hamile kaldım içtim ne zaman bebeğin kalp sesini net duyamasamda o gündem sonra tamamen bitti benim için sigara 1 hafta oldu içmiyorum, bu yüzden de çok mutluyum. Lütfen içmeyin kendi kendinizi tiksindirmeye çalışın benim arkadaşım külleri koklayarak tiksinmişti😅

Ben çok tedirginim ya burda okuduğum değerler sonucunda sanki benim değerlerim düşükmüş gibi geliyor sat 7 ağustos. 9 eylülde tahlil verdim değerim 355 geç döllenme falan mi doktor herşey normal dedi yarın çağırdı ama korkuyorum 😞 hiç bisey de hissetmiyorum tek belirtim kasikagrisi ve bacaklarıma vurması bask a bisey yok. Benim gibi olan varmı
Canim benim bu 3. Gebeligim hic birinde bulanti bas donmesi vs yaşamıyorum. Yani illa belirti olmasi da cok gerekli değil. Benim belirtiler de goguslerin dolgunlasmasi agrisi, bolca uyku ve kasıkta batma. Doktor normal dediyse üzme kendini.

Ben 1,5 paket içerdim hamile kaldım içtim ne zaman bebeğin kalp sesini net duyamasamda o gündem sonra tamamen bitti benim için sigara 1 hafta oldu içmiyorum, bu yüzden de çok mutluyum. Lütfen içmeyin kendi kendinizi tiksindirmeye çalışın benim arkadaşım külleri koklayarak tiksinmişti😅
Darısı başıma inşallah.belki bende kalp atışını duyarsam bana da iyi gelir.maşallah size de

Hatta dayanamam bir şeyleri bahane eder giderim valla🤣🤣 2 hafta bitmek bilmedi bana daha 2 gün var bitmesine 2 haftanın dayanamıyorum😂
Ay evet benimde haftada bir surekli farkli hast gidiyorum kan vere vere kan bitti cocugumun kanini emdiler😂

Ay evet benimde haftada bir surekli farkli hast gidiyorum kan vere vere kan bitti cocugumun kanini emdiler😂
Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid için🥳 vajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama🥰

Koku hassasiyetiniz ne alemde kızlar ben çok fenayım 3 gündür bir şey kokuyor diye dolanıyorum sürekli 😫

Koku hassasiyeti aşırı var bende de. Böyle hatta mide bulantısı tiksinti arası bişiler de gidip geliyor :) ama çok ilginç bi an halsiz oluyorum midem yanıyor gibi içim huzursuz gibi değişik oluyorum, bi bakıyorum kendimi canavar gibi hissediyorum. Hafta içi iş yerinde daha rahat geçiyor çalışırken unutuyorum muhtemelen, ama haftasonları kendimi dinlediğim için sanırım farkındalığım artıyor daha kötü hissediyorum.

Merhabalar benim de dun doktor muayenem vardi hala daha icime sinen bi doktor bulamadim malesef, doktor doktor gezecegim sanirim.
5+2 ilk muayeneme gittigimde dr 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti dun sat’a gore 6+4’tum normal ultrasonla keseyi de kalp atisini da duyduk cok sukur 4,5 mm su an 🙏🏻 Boyuna gore 6+2 dedi pek detay vermedi ama 1 ay sonra gelirsin dedi normal mi sizce 1 ay 🙄

Kalp atışını da duymuşsunuz canım ne güzel, drun içine sinmesi çok önemli. Sindiyse kendini koşulsuz teslim et bence, en stressizi bu yöntem ben öyle yaptım :)

Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid için🥳 vajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama🥰
Aynen oyle ben en cok o kelebek denen alet yokmu ondan korkuyorum bi kere yaptirdim hemen kanamam oldu😢

Merhaba arkadaşlar. 21 aylık bir oğlum var ve sanırım hamileyim. Evde yaptığım test pozitif çıktı. Zaten daha test yapmadan emin gibiydim. Her ayağa kalkmamda başım dönüyordu. Yatakta doğrulduğumda bazen kasıklarıma ağrı giriyordu. Öncesinde de göğüslerimde bir acı vardı. Hatta meme kanseri bile aklıma gelmişti saf saf 😀 Henüz doktora gidemiyorum çünkü tatildeyim. 2 çocukla nasıl baş edeceğimin kaygısına düştüm şimdiden. Benim gibi olanlar var mı😱 Herkesi tebrik ederim bu arada. Gözünüz aydın☺️

X