- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Lütfen olumsuz düşünmeyinKarın agrısiyla acile gittim ve dusuk tehlikesi oldugunu ogrendim bana dua edin nutfen
İnşallah atlatacaksiniz bu riski
İyi haberinizi bekliyoryz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen olumsuz düşünmeyinKarın agrısiyla acile gittim ve dusuk tehlikesi oldugunu ogrendim bana dua edin nutfen
Valla ben de iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum bakalim :) bi de daha minnacik ya buyume surecini insan merak ediyoCok gibi geldi bana ya max 2 hafta olmasi gerekmezmi artik 7.haft sonra ayda 1 mi gidicezzz
Şöyle ben rastlantı eseri hamile olduğumu öğrendim dizanteri olmuştum ilaç takviyesi yapacakken hamilelik düşünüyorum günüme iki gün var demiştim o gün 1136 çıktı hemen doktorumu aradım aynı gün alttan baktı keseyi gördüGözünüz aydın
Sağ salim alın inşallah kucağınıza
Kan degeriniz kaçtı acaba göründüğü gün ?
Çoookk şükürr duyduk kalp atışlarını , o kadar rahatladım ki anlatmam artık rahat uyuyabilirm. İnşallah hep sağlıklı gider, hepimizin hamileliğiStres yapma sen rahat ol bebisinde rahat olur sen kendini siktikca o da hissediyor stres altina giriyor guzel dusun iyiyi cagir
Hayırlı olsun saglikla alin kucaginiza insaallah :) kahverengi leke sorun degil diye biliyorum kan renginde gelirse doktorunuza basvurun. Mumkun oldugunca dinlenin kendinizi yormayin insaallah sikica tutunacaktir bebekGünaydın kızlar, 22 ağustosta transferim olmuştu çok şükür 2 Eylülde pozitif sonuç aldım 6+1 günlük hamileyim ama dünden beri kahverengi akıntı hiç kesilmiyor bir de sancıyla birlikte geliyor biraz ayakta olup dolaşsam akıntı geliyor. O yüzden daha çok dinlenmeye çalışıyorum ama bu akıntılar çok korkutuyor beni doktoruma sormuştum kırmızı kanama olursa hemen gel dedi ama bu durum da canımı çok sıkıyor benimle aynı durumda olan var mı ya da bu akıntılardan kurtulmuş olan
Hayrili olsun insaallah saglikla alirsiniz kucaginiza. Yerlesme kanamasi herkesde olmayabilir benim iki gebeligimde de olmadi. Rengi kahveyse sorun yok. 5. Haftam icinde benim de kramplarim vardi suan 6+1 im ve azaldi agrilarimKızlar günaydın 15 agustos sat tarihimdi , 12 eylülde kanda 111 hcgb çıktı :) ikinci geceliğim diğerini 5+3 de kaybetmiştim kalp duyulmadım. Lütfen dualarınızda benide unutmayın bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım , alırız :)
Herkezde tutunma kanaması oldu mu? olanlar nezaman gördü ?
Birde karın ağrılarınız nasıl bana arada iğne batıyor gibi arada kramp gibi ağrılar giriyor :/ sizdede öle mi beni tedirgin ediyor.
Hayırlı olsun saglikla alin kucaginiza insaallah :) kahverengi leke sorun degil diye biliyorum kan renginde gelirse doktorunuza basvurun. Mumkun oldugunca dinlenin kendinizi yormayin insaallah sikica tutunacaktir bebek
Mrb kızlar bende 6+3 hamileyim dün agrım yokken durduk yerde kahverengi akıntım oldu bundan önce 2 düşük oldu 1 de kızım var doktor gittim hemen baktı kese güzel dedi yolk sac da olusmıs sadece kese etrafında kanama alanı var biraz progestan kullan dedi ☹☹☹
Canım benim ilk gebeliğimde oldu sonra bildiğin şakır şakır kanamam vardı ama düşmedi şimdi 3 yaşındaGünaydın kızlar, 22 ağustosta transferim olmuştu çok şükür 2 Eylülde pozitif sonuç aldım 6+1 günlük hamileyim ama dünden beri kahverengi akıntı hiç kesilmiyor bir de sancıyla birlikte geliyor biraz ayakta olup dolaşsam akıntı geliyor. O yüzden daha çok dinlenmeye çalışıyorum ama bu akıntılar çok korkutuyor beni doktoruma sormuştum kırmızı kanama olursa hemen gel dedi ama bu durum da canımı çok sıkıyor benimle aynı durumda olan var mı ya da bu akıntılardan kurtulmuş olan
Maşallah Allah bağışlasın, inşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliğiCanım benim ilk gebeliğimde oldu sonra bildiğin şakır şakır kanamam vardı ama düşmedi şimdi 3 yaşında
Herkese günaydıııın... Canım gözün aydın, kaçıncı haftadasın. Ben cuma günü gidicem doktora duyar mıyım acaba :)Çoookk şükürr duyduk kalp atışlarını , o kadar rahatladım ki anlatmam artık rahat uyuyabilirm. İnşallah hep sağlıklı gider, hepimizin hamileliği
Merhabalar bu başlık altında toplanıp gebelik sürecimizi hep beraber takip edelim. Deneyimli annelerin deneyimlerinden faydalanırken taze annelerimizin kafasında oluşan sorulara çare olalım Heyecanlı bir süreç bizi bekliyor kızlar hazır mıyız?
Başlığa katılan herkes SAT(son adet başlangıç tarihi), tahmini doğum tarihi, bulunduğu il, kalp atışını duyduğunuz tarih ve kaçıncı çocuğu olduğunu yazsın lütfen. İlerleyen zamanlarda cinsiyetleri de öğreniriz
�
Nickname Bulunduğunuz
İlSAT Tahmini Doğum
TarihiKalp Atışı
ÇocukAnaTalia Hatay 14.08.2019 20.05.2020 2 Lollapollosaa İzmir 19.08.2019 25.05.2020 2 @Tikkabilla İstanbul 12.07.2019 ? 1 @Lebisyildir Hatay 01.08.2019 07.05.2020 2 @Sevdamusazeynep Adıyaman 07.08.2019 13.05.2020 3 @RosSsS Denizli 28.08.2019 03.05.2020 3 @ddd07 Antalya 31.07.2019 05.05.2020 1 @peynirsiz Kütahya 13.08.2019 20.05.2020 1 @Erbdky Muğla 16.08.2019 22.05.2020 1 @Glcn_sanli Mersin 28.07.2019 03.05.2020 ?