Allahtan bakırköy bana çok yakın yabancılık çekmicemEşim akrep
Ben koç
Büyük oğlum başak
Küçük balık
Üçüncü boğa
Merhaba bakırköy
Evet peçelerle bu kdr bakışmamıştım hiçBenim de her tuvalete gittigimde akıntim oluyor, normal diye okumuştum bir yerde oyuzden önemsemedim. Kanama var mı diye dikkat ediyorum sadece.
Iyi bari kiz buna da sukurİmdddaaaaaaaaattttttttt olduğum günleri bir bilseniz ama Allahtan iyi insanlar da öyle ya da böyle geçti gitti 3 sene
Ayyy benim annemde koc hep tartisiyoruz yaaaEşim akrep
Ben koç
Büyük oğlum başak
Küçük balık
Üçüncü boğa
Merhaba bakırköy
Ben yaşamadım hiç regl’e 3 gün kala öğrendim şiddetli akıntı sık idrar ve halsizlikleMerhaba hamişler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi. Benim bata 9 günüm kaldı ama 2 gündür adet ağrısı çekiyorum. Siz böyle bişey yaşadınız mı hamile olduğunuzu öğrenmeden.
Sağol canım cevabın içinBen yaşamadım hiç regl’e 3 gün kala öğrendim şiddetli akıntı sık idrar ve halsizlikle
Ben battan once batta ve battan 1,5-2 hafta sonraya kadar hep agri cektim ayni adet agrisi tam bi islaklik hissediyorum kosup bakiyorum lavaboya beyaz akinti ama diger agrilardan farki hic uzun surmemisti en fazla 1-2 dk gidip gidip geliyo zaten ordan hissetmistim hamile oldugumuMerhaba hamişler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi. Benim bata 9 günüm kaldı ama 2 gündür adet ağrısı çekiyorum. Siz böyle bişey yaşadınız mı hamile olduğunuzu öğrenmeden.
Bu gidişle bna da yakın olacakAllahtan bakırköy bana çok yakın yabancılık çekmicembeklerim sizide
Siz akrep misinizAyyy benim annemde koc hep tartisiyoruz yaaa
Evet maalesefSiz akrep misiniz
Eğer akrepseniz çok normal
Zıt burçlar cnku
İki inat zor oluyor evde biz çok toslasiyoruz eşimleEvet maalesef
Valla koc burcu cok zor asla haksizim demiyorİki inat zor oluyor evde biz çok toslasiyoruz eşimle
Aslnda zevklermz sevdiklerimiz aynı
Ama farklı konuşuyoruz
Evet haklisiniz hafta sonuna denk gelince mecbur kaldikHastanelerin araliklari olcum degerleri degisiyor hepsinin bence endiselenme kimi yuksek hesapliyodur kimi dusuk tek 1 hastane de takipte kalirsan bence daha saglikli olur
Allah tamamina erdirsin insallah.hayirlisi insallah bakalim yarin gidecez dr aDr umdan randevu alirken beta HCG degerimin 1500 üzerinde olup olmadığını sordu. 3700 olduğunu söyleyince tamam o zaman 1500 un altında görünmüyor pek kese dedi. Ayrıca vajinal ultrasonografi ile baktı direkt.
Ben sadece sigaraya tahammul edemiyorumKoku hassasiyetiniz ne alemde kızlar ben çok fenayım 3 gündür bir şey kokuyor diye dolanıyorum sürekli
Bende de galiba yavaş yavaş başlıyo 5+2 deyim ama psikolojik mi diye düşünüyorumKoku hassasiyetiniz ne alemde kızlar ben çok fenayım 3 gündür bir şey kokuyor diye dolanıyorum sürekli