2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben çok tedirginim ya burda okuduğum değerler sonucunda sanki benim değerlerim düşükmüş gibi geliyor sat 7 ağustos. 9 eylülde tahlil verdim değerim 355 geç döllenme falan mi doktor herşey normal dedi yarın çağırdı ama korkuyorum 😞 hiç bisey de hissetmiyorum tek belirtim kasikagrisi ve bacaklarıma vurması bask a bisey yok. Benim gibi olan varmı

Her gebelik farklı oluyor. Benim ilk gebeliğimde hiçbir belirti yoktu. Hatta testte pozitif çıkınca bile inanmayıp soluğu hastanede almıştım. Ama şimdi nerdeyse bütün belirtileri hissediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bende 2016 mart annesiydim şimdi nasip olursa 2020 mayıs annesi olacağım. Henüz erken diye doktora gitmedim kan tahlili yaptırdım 1000 nin üstünde çıktı değerim.

Ben sadece sigaraya tahammul edemiyorum😖
Ayy o çok fena kocam kokuyor bana 😣 bende içen biriydim normalde.
Bende de galiba yavaş yavaş başlıyo 5+2 deyim ama psikolojik mi diye düşünüyorum 🤔 çok erken değil mi ya benim için mesela
Bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşım bu durumlar inşallah çok sürmez.
Koku hassasiyeti aşırı var bende de. Böyle hatta mide bulantısı tiksinti arası bişiler de gidip geliyor :) ama çok ilginç bi an halsiz oluyorum midem yanıyor gibi içim huzursuz gibi değişik oluyorum, bi bakıyorum kendimi canavar gibi hissediyorum. Hafta içi iş yerinde daha rahat geçiyor çalışırken unutuyorum muhtemelen, ama haftasonları kendimi dinlediğim için sanırım farkındalığım artıyor daha kötü hissediyorum.
Enerji durumu değişimleri hep hormonlardan malesef. Dikkatimi bende başka yönlere çekince kendimi daha iyi hissediyorum. Kendini dinlememeye çalış arkadaşım 🙏🏻

Tamam iki günde %60 artması lazım ztn 1 günde çok normal. Başka hast.de de farklı çıkabiliyor sonuçlar
Evwt olmasi gereken cikmis zaten.ikinci hastane farkli cikmasi ve doktorun soyledijleri kafamizi karistirdi Ilk cocugumla yasadigim la bambaska gercekten her hamilelik farkliymis .yarina kaldi Allahin izniyle ne diyecek doktor

Kalp atısından sonra ayda bir yeterlı dıyor doktorlar. Bence de çok mantıklı sürekli gidip stres olamk ya da bebeği röntgenle muhattap etmek kötü ztn
Aynen cumartesi günü bana da 1 ay sonraya gün verdi ikili tarama için. Bir aksilik, vücudunda bir terslik hissetmediğin sürece gelmene gerek yok dedi

Tsh (tiroit horrmonu) baktıracagım yazmadınız mı
Ne kadar süre de vermeniz derken. Kan tahlilini mi soruyorsunuz onu anlayamadım.

Tsh’ım sıkıntılı benim düşmüştü fakat perşembe günü doktorumun istediği testi yaptırdığımda yükseldiğini fark ettim doktorumda t3 ve t4 kan tahlilide yaptır dedi.

Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim inşallah geçen sene aralıkta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tam ümidi kesmiştim ki tekrardan hamileyim 4hafta +5 günlük hem alttan hem de üstten kesem göründü çok şükür 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için gideceğim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bebek isteyen annelerimizede en kısa zamanda nasip etsin 🙏🏻

Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim inşallah geçen sene aralıkta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tam ümidi kesmiştim ki tekrardan hamileyim 4hafta +5 günlük hem alttan hem de üstten kesem göründü çok şükür 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için gideceğim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bebek isteyen annelerimizede en kısa zamanda nasip etsin 🙏🏻
Gözünüz aydın
Sağ salim alın inşallah kucağınıza
Kan degeriniz kaçtı acaba göründüğü gün ?

X