2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hamişler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi. Benim bata 9 günüm kaldı ama 2 gündür adet ağrısı çekiyorum. Siz böyle bişey yaşadınız mı hamile olduğunuzu öğrenmeden.

Merhaba hamişler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi. Benim bata 9 günüm kaldı ama 2 gündür adet ağrısı çekiyorum. Siz böyle bişey yaşadınız mı hamile olduğunuzu öğrenmeden.
Ben yaşamadım hiç regl’e 3 gün kala öğrendim şiddetli akıntı sık idrar ve halsizlikle

Ben battan once batta ve battan 1,5-2 hafta sonraya kadar hep agri cektim ayni adet agrisi tam bi islaklik hissediyorum kosup bakiyorum lavaboya beyaz akinti ama diger agrilardan farki hic uzun surmemisti en fazla 1-2 dk gidip gidip geliyo zaten ordan hissetmistim hamile oldugumu

Merhabalar benim de dun doktor muayenem vardi hala daha icime sinen bi doktor bulamadim malesef, doktor doktor gezecegim sanirim.
5+2 ilk muayeneme gittigimde dr 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti dun sat’a gore 6+4’tum normal ultrasonla keseyi de kalp atisini da duyduk cok sukur 4,5 mm su an 🙏🏻 Boyuna gore 6+2 dedi pek detay vermedi ama 1 ay sonra gelirsin dedi normal mi sizce 1 ay 🙄

X