Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben battan once batta ve battan 1,5-2 hafta sonraya kadar hep agri cektim ayni adet agrisi tam bi islaklik hissediyorum kosup bakiyorum lavaboya beyaz akinti ama diger agrilardan farki hic uzun surmemisti en fazla 1-2 dk gidip gidip geliyo zaten ordan hissetmistim hamile oldugumu
Hastanelerin araliklari olcum degerleri degisiyor hepsinin bence endiselenme kimi yuksek hesapliyodur kimi dusuk tek 1 hastane de takipte kalirsan bence daha saglikli olur
Dr umdan randevu alirken beta HCG degerimin 1500 üzerinde olup olmadığını sordu. 3700 olduğunu söyleyince tamam o zaman 1500 un altında görünmüyor pek kese dedi. Ayrıca vajinal ultrasonografi ile baktı direkt.
Merhabalar benim de dun doktor muayenem vardi hala daha icime sinen bi doktor bulamadim malesef, doktor doktor gezecegim sanirim.
5+2 ilk muayeneme gittigimde dr 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti dun sat’a gore 6+4’tum normal ultrasonla keseyi de kalp atisini da duyduk cok sukur 4,5 mm su an Boyuna gore 6+2 dedi pek detay vermedi ama 1 ay sonra gelirsin dedi normal mi sizce 1 ay