Hastanelerin araliklari olcum degerleri degisiyor hepsinin bence endiselenme kimi yuksek hesapliyodur kimi dusuk tek 1 hastane de takipte kalirsan bence daha saglikli olurHerkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok
Benimde batma gibi dinlenin ayaklarınızı uzatın ben sabahtan beri o şekildeyimBende dun 9 saatlık yolculuk yaptım kendu arabamızla dınlene dınlene geldık ama 7 saatlık yol 9 saat surdubugunde kasıklarım agrıyor korkuyorm doktora gıtmeye kotu bısey soylerler dıye. Kanama falan yok tabı sadece batma gıbı bı agrı
Ben akrep burcuyumAyneenn bende. Akrep burcuyum ya cok iyi anlasicaz ya da cok inatlasicaz
Aslinda anlasirlarsa cok guzel anlasiyolarmis zit kutuplar birbirini cekiyo yaBen akrep burcuyumboğa akrep uyumuna bakmıştım ama ı ıh üzgünüm en zıt burç
Eyvah eyvah benim oglum akrep kardesi de boga olcak ben basak esim terazi bana en acilinden bir huniBen akrep burcuyumboğa akrep uyumuna bakmıştım ama ı ıh üzgünüm en zıt burç
Aslan(eşim) ben akrep bebek boğa inan anlaşamayan 3 burçmuş ailecek toplandıkAslinda anlasirlarsa cok guzel anlasiyolarmis zit kutuplar birbirini cekiyo yahem bu isin bi de yukseleni var umutsuz olma hemen
Dr umdan randevu alirken beta HCG degerimin 1500 üzerinde olup olmadığını sordu. 3700 olduğunu söyleyince tamam o zaman 1500 un altında görünmüyor pek kese dedi. Ayrıca vajinal ultrasonografi ile baktı direkt.Herkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok
Size de kolay gelsinEyvah eyvah benim oglum akrep kardesi de boga olcak ben basak esim terazi bana en acilinden bir huni
Ahahahah esinle anlasiyosan masallah valla ben aslanlarla hic anlasamiyorumAslan(eşim) ben akrep bebek boğa inan anlaşamayan 3 burçmuş ailecek toplandıkartık 15-20 sene sonra neler bekliyor beni bakıcam
Yani zor da olsa biraz beklemek gerekiyor belkide kesin sonuç almak için. Zaten onlar gelme konusunda kararlı olurlarsa her türlü gelirler diye düşünüyorumDr umdan randevu alirken beta HCG degerimin 1500 üzerinde olup olmadığını sordu. 3700 olduğunu söyleyince tamam o zaman 1500 un altında görünmüyor pek kese dedi. Ayrıca vajinal ultrasonografi ile baktı direkt.
Ciddi misinizz? Ben de akrebim, yükselenler uyumlu olur umarim!Ben akrep burcuyumboğa akrep uyumuna bakmıştım ama ı ıh üzgünüm en zıt burç
Kayınvalidem de aslan desemAhahahah esinle anlasiyosan masallah valla ben aslanlarla hic anlasamiyorum
Aman Allahim bu ne yaman celiski anneKayınvalidem de aslan desem
Tek umudum buCiddi misinizz? Ben de akrebim, yükselenler uyumlu olur umarim!)
İmdddaaaaaaaaattttttttt olduğum günleri bir bilseniz ama Allahtan iyi insanlar da öyle ya da böyle geçti gitti 3 seneAman Allahim bu ne yaman celiski anne
Dr um kasik ağrın olabilir sıkıntı yok sadece kanama olursa bir terslik olabilir bana haber ver ona göre bir tedaviye başlarız demişti.Bugün ağrım var ya ne zamandır yoktu kasık rahim bi tuhaf
Akıntım var bgn anlamadım yormuyorumda kendimi dün hiç uzanmadım, hep oturdum o yüzden mi baskı oldu da ağrıyor bilemedim hiç.Dr um kasik ağrın olabilir sıkıntı yok sadece kanama olursa bir terslik olabilir bana haber ver ona göre bir tedaviye başlarız demişti.
Eşim akrepAslan(eşim) ben akrep bebek boğa inan anlaşamayan 3 burçmuş ailecek toplandıkartık 15-20 sene sonra neler bekliyor beni bakıcam
Benim de her tuvalete gittigimde akıntim oluyor, normal diye okumuştum bir yerde oyuzden önemsemedim. Kanama var mı diye dikkat ediyorum sadece.Akıntım var bgn anlamadım yormuyorumda kendimi dün hiç uzanmadım, hep oturdum o yüzden mi baskı oldu da ağrıyor bilemedim hiç.