2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok
Hastanelerin araliklari olcum degerleri degisiyor hepsinin bence endiselenme kimi yuksek hesapliyodur kimi dusuk tek 1 hastane de takipte kalirsan bence daha saglikli olur🤗

Bende dun 9 saatlık yolculuk yaptım kendu arabamızla dınlene dınlene geldık ama 7 saatlık yol 9 saat surdu😔 bugunde kasıklarım agrıyor korkuyorm doktora gıtmeye kotu bısey soylerler dıye. Kanama falan yok tabı sadece batma gıbı bı agrı
Benimde batma gibi dinlenin ayaklarınızı uzatın ben sabahtan beri o şekildeyim😔

Herkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok
Dr umdan randevu alirken beta HCG degerimin 1500 üzerinde olup olmadığını sordu. 3700 olduğunu söyleyince tamam o zaman 1500 un altında görünmüyor pek kese dedi. Ayrıca vajinal ultrasonografi ile baktı direkt.

Dr umdan randevu alirken beta HCG degerimin 1500 üzerinde olup olmadığını sordu. 3700 olduğunu söyleyince tamam o zaman 1500 un altında görünmüyor pek kese dedi. Ayrıca vajinal ultrasonografi ile baktı direkt.
Yani zor da olsa biraz beklemek gerekiyor belkide kesin sonuç almak için. Zaten onlar gelme konusunda kararlı olurlarsa her türlü gelirler diye düşünüyorum:KK66: kollarımız açık bekliyoruz:KK66: içini ferah tut nesef arencigim.

Ben çok tedirginim ya burda okuduğum değerler sonucunda sanki benim değerlerim düşükmüş gibi geliyor sat 7 ağustos. 9 eylülde tahlil verdim değerim 355 geç döllenme falan mi doktor herşey normal dedi yarın çağırdı ama korkuyorum 😞 hiç bisey de hissetmiyorum tek belirtim kasikagrisi ve bacaklarıma vurması bask a bisey yok. Benim gibi olan varmı

X