2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok

Canım başka laboratuvar da yaptırma farklılığı bende yaşadım hep aynı yerde yaptır betayı

Kızlar günaydın keseyi ne zaman gördunuz çarşamba kontrole gidecem ozaman 4+6 olacak inşaallah gorurmuyum

Günaydın canım.. aslında her gebelik kendine özgü, bu yüzden 4+6'da keseyi görebilirsinde göremeyebilirsin de. ben garanti olsun diye 6+4'larda gidicem doktora. kızımda 5+4'te gitmiştim biraz zor görünmüştü. tabi ilk bebek olunca panik yapmıştım :) şimdi o yüzden acele etmiyorum

Benim ilk gebeliğim 6 haftada düşükle sonuçlandı o yüzden Rabbim bidaha yaşarmasın ondan acele ediyorum sıkıntı çıkmaz inşaallah sağlıkla ilerler herkesin çarşamba günü de değerim 2 3 bin arasında olacak

Canim bu yolk kesesi muhabbetini hic anlamiyorum. Bak bakalim benim de bebek gorunmeyen 10 mm kese resmi. Yolk var mi yok mu?
Banu çiftçi yolk kesesini çok iyi anlattığı videosu var. Onu izleyebilirim. Bebeğin arasındaki onu koruyucu kesedir. Esas bebek olduğunu bu kese gösterir.

İlk gün yaptırdığın yerde kaç gün sora tekrar yaptırdın?

Benim son adet tarihim 8 Ağustos, 3 Eylülde evde bu testi yaptım veee
Daha sonra 8 Eylül’de acile gittik yoğun mide bulantımdan dolayı ve beta hcg 353 çıktı. 3 gün sonra yani 11 Eylül’de beta hcg 1200 çıktı. Son adet tarihime göre şu an 5+4 haftalığım. Bakalım ilk doktor kontrolümüz yarın, umarım kese görünür, kalp atışları duyulur miniğimizin Ve okuyup, isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Eklentiler

• 19BBA3F3-D8F6-4D08-8426-5960531C8421.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 19

içini ferah tut. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. ilk bebeğinden sonra folik asit vb bir takviye kullandın mı?

Dun ki test sonucum 618 cikti. Gebelik gorunuyor ama daha cok kucuk ultrasonda gorunmemesi normal dedi doktor cuma gunune randevu verdi. Allah im herkese bir an once keseleri ve icinde kucuk mercimek tanesini gostersin insallah :):):)

Bende eski 2017 kasim annesiyim. Insallah simdi 2020 mayis annesi olucam. Bende de pco var ama ileri degil demisti doktor 30 ile 35 gun arasi mutlaka goruyorum. Benimde 618 cikti sat 12 agustos , sanirim bende erken gitmisim. Ama senin gibi ilk gebeligimde clexan 4000 mg lik kan sulandirici kullandim 6. Ayimdan sonra. O yuzden bu gebelikte ilk basta kullanmayi isteyecem. Cunku ilkinde eger doktorum basarili olmasaydi cocugum gidebilirdi kendi deposunu tuketmege baslamisti..

Bugün ağrım var ya ne zamandır yoktu kasık rahim bi tuhaf
Bende dun 9 saatlık yolculuk yaptım kendu arabamızla dınlene dınlene geldık ama 7 saatlık yol 9 saat surdu bugunde kasıklarım agrıyor korkuyorm doktora gıtmeye kotu bısey soylerler dıye. Kanama falan yok tabı sadece batma gıbı bı agrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…